Lygo67!
Én annyit tettem, hogy kérdeztem, és egy két komoly visszaélésre utaló dolgot említettem.
Én csak kérdeztem és kérdeztem, azt akivel megtették, ő pedig állította.
Úgy gondolom, a súlyos szabálytalanságok feltárása nem az én feladatom, de ha már tudomásomra jutott, kötelességemnek éreztem ezt közölni.
Az ügynek biztosan lesz folytatása, mivel ezt igénylik a választók, a botrányt.
A szakma senkit nem érdekel, csak a jó szaftos történetek.
Annyival vagyunk mi különbek, hogy a mi történeteink valósak, a jelenlegi vezetésé meg rágalmak.
Bross fekete szoftver vásárlása, majd emiatt audit vizsgálata, a 20 milliós kár, kacsa az egész!
Alaptalan rágalom, valótlan dolog állítása, becsületsértés magasiskolája!
Más téma.
Amikor az EB ülésen voltam elkértem az OMME ügyvezetőjétől a 2015. november 14-i OMME Küldöttgyűlés jegyzőkönyvét.
Abban azt kerestem, amit Fáskerti László EB elnök javasolt, hogy amerikai típusú választás legyen!
Fényképpel, motívációs levéllel, postán kiküldve.
A jegyzőkönyv 47 oldalas, minden sorát olvastam, de ebben nincs!
Pedig az "Elnökség" arra hivatkozott, hogy azért utasította el javaslatunkat, (5-5 perc bemutatkozás) mert minden küldött megkapja a jelöltek önéletrajzát, és motívációs levelét.
Ekkora káoszt!
Az ügyvezető úr azt mondta ma, hogy az elnökök e-mailben fogják megkapni, és ők küldik tovább a küldötteknek.
Fáskerti Laci azt mondta postán kapják a küldöttek.
Szuper az összhang.
Na ha már itt vagyunk idézek a jegyzőkönyvből, amit Fáskerti László EB elnök mondott!
"Felmerült az EB-ben, hogy szükség van-e az egyesületben olyan tagokra, akik mindent elkövetnek azért, hogy az egyesület ne tudjon törvényesen működni."
Nézzük a kérdésre a saját válaszát, amit az EB mostani beszámolójából már tegnap idéztem:
"A november 16.-ra összehívott gödöllői rendkívüli küldöttgyűlés mind szervezését, mind levezetését tekintve szabálytalan volt,.."
Ez így teljesen rendben van.
Aki fellép a szabálytalanságok ellen ki kell zárni, a jelentésben pedig ők írják bele, hogy szabályozatlan volt, de nem tesznek ellene semmit!
Nekem ez a legnagyobb gondom a jelenlegi EB-vel!
Legalább tettek volna javaslatot a szankcióra.
Mészinek 7.2 milla tiszteletdíj.
Jó kis szankció.
Nagyernyei Attila