OMME tisztségviselők választása, 2016!

• 728 válasz
  • 288267 megtekintés
Re:OMME tisztségviselők választása, 2016!
« Válasz #495 Dátum: 2016. Március 24. 20:52 »
Felnéztem a mennyezetre, mert megijedtem.
Hála az égnek csak a fagerendák repedeznek, így folytatom, talán nem szakad le.
Képzeljétek, el kezdték kiküldeni a jelöltek önéletrajzát és motívációs leveleit.
Nekem még nem érkezett meg, más küldte át.
Hát persze, hogy Dr.Mészáros Lászlóéra voltam a legkíváncsibb.
A motívációs levelének első sorát idézem:
                                        "1. ELKÉPZELÉSEK
- Az OMME jogszerű, átlátható, továbbra is eredményes működtetése."

Komolyan mondom, hogy nagy arc a főnök!
Jogszerűűűűűűűűű?
Amit lehetett mindent szabálytalanul csinált!
Ezt már az EB is megállapította, napokon keresztül idéztem! (Közhasznúságunk elvesztése a nevéhez fűződik, szabáyltalan gödöllői rendkívüli, hatóság félrevezetése, csak a legfontosabbak közül.)
Átláthatóóóóóóóóó?
Aha, azért titkosítják rendszeresen az üléseket!
Eredményes?
Hát ha mind ezt a hibát amit elkövetett, és még mindig nincs lakat az OMME központ ajtaján, valóban eredményes.
Bár Miskolcon azt mondta olyan kapcsolatai vannak, hogy akár éjszaka is el tud dolgokat intézni.
Köszönjük!
Nem kérünk belőle!
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #496 Dátum: 2016. Március 24. 20:57 »
QUQURIQ !!!

"Bár Miskolcon azt mondta olyan kapcsolatai vannak, hogy akár éjszaka is el tud dolgokat intézni". (Mészi)

Kiskakas nem orvos, de ez az eset így nagyon hasmenés gyanús!!!

Kiskakas!

*

atya

• 1043
« Válasz #497 Dátum: 2016. Március 24. 20:58 »
Idézet
Bár Miskolcon azt mondta olyan kapcsolatai vannak, hogy akár éjszaka is el tud dolgokat intézni.
Nem értem miért probléma az ha "valaki" nagyon sok éjjeliőrt ismer? ;D ;D ;D ;D

kiskakas meg előztél 1 percel
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #498 Dátum: 2016. Március 24. 21:35 »

"Bár Miskolcon azt mondta olyan kapcsolatai vannak, hogy akár éjszaka is el tud dolgokat intézni".

Mert ő a Sötét Oldalhoz tartozik! ;D

*

zümi

• 1382
« Válasz #499 Dátum: 2016. Március 24. 21:40 »
QUQURIQ !!!

"Bár Miskolcon azt mondta olyan kapcsolatai vannak, hogy akár éjszaka is el tud dolgokat intézni". (Mészi)

Kiskakas nem orvos, de ez az eset így nagyon hasmenés gyanús!!!

Kiskakas!

"A napok meg vannak számlálva"
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #500 Dátum: 2016. Március 24. 22:12 »
Idézet
  "1. ELKÉPZELÉSEK
- Az OMME jogszerű, átlátható, továbbra is eredményes működtetése."

Nem veszitek észre, hogy Milyen őszinte Dr Mészáros László?

Nem azt mondja, hogy jogszerű, átlátható és eredményes működést fog megvalósítani!
Mit mond ha nem ezt?
SEMMIT! Bárki el tudja képzelni, hogy méhészetet csinál a Holdon, de ez nem jelent semmit.

A tagság jogszerű, átlátható és eredményes működést vár el az OMME elnökétől.
De vegyétek már észre, hogy Dr. Mészáros László nem ígér ilyet.
Hanem mit ígér?
Azt ígéri dr. Mészáros László, hogy ezt csupán elképzeli nekünk.
Úgy tesz, mintha ezt csak el kellene képzelni, de nem feltétetlenül kell megcsinálni.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 24. 22:17 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

lygo67

• 144
« Válasz #501 Dátum: 2016. Március 24. 23:29 »
elnézést, hogy újból mondom(kérdezem) a szavazatszámlálás tisztaságára mi a garancia ? -nem kérek konkrét választ KCS csoport illetékeseitől csak annyit, hogy "tutira" meg lesz oldva. (nehogy a "nagy bűvészünk" büvészkedjen!!!!).

« Válasz #502 Dátum: 2016. Március 25. 07:35 »
A következő levelet küldtem e-mailben, és postán is az OMME "Hivatalba".
                                          "Tisztelt OMME vezetők!
Ismételten azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy a 2016. április 2-án sorra kerülő OMME tisztújító Küldöttgyűlésén, új napirendi pontként szerepeljen a következő tisztségviselők bemutatkozása.
Az elnök, és elnökhelyettes jelöltek, valamint a bizottsági elnök jelöltek néhány percben fejthessék ki elképzelésüket, hogy gondolják az OMME irányítását a következő 4 évben.
Ez most még aktuálisabb, mivel a motivációs levelek nem érkeztek meg postai úton, annak ellenére, hogy Fáskerti László EB elnök , a Küldöttgyűlésen, az OV-n és az EB ülésen is határozottan kérte, sőt hozzátette, nem érdekli, mibe kerül ez.
Most nem kívánom azt firtatni, hogy miért nem kapták meg a küldöttek a beígért anyagot, amiből nagyrészt el tudták volna dönteni, kik alkalmasak a vezető pozíciókra.
Üdvözlettel:Nagyernyei Attila
                          Elnök

Tolna Megyei Méhész Egyesület

Szekszárd

2016. március 25."

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #503 Dátum: 2016. Március 25. 10:41 »
Meggyőződésem, hogy nem kell ahhoz napirendet módosítani sem, hogy a jelöltek bemutatkozása megtörténjen. Ez a választás természetes része. Akár az összes jelölt kérheti a bemutatkozás jogát, ugyanis a kiküldött motivációs levél és életrajz számos kérdést felvet az emberekben, ráadásul nem is március első hetében kaptuk meg. Tulajdonképpen aki komolyan vette, hogy Ő jelölt, az március 2-ig beküldte az önéletrajzát és motivációs levelét. A nyilatkozatát azért nem volt köteles március 2-ig beküldeni, mert akár a küldöttgyűlésen is joga van arra bármelyik jelöltnek, hogy módosítsa vagy visszavonja a jelöltségét. Ugyanis gondolkodjunk el azon, hogy az összeférhetetlenség esetében is csak a választást követően áll fenn a megválasztott személynek a döntési kötelezettsége arról, hogyan szünteti meg az összeférhetetlen állapotot, lemond a választott tisztségről vagy lemond a másik feladatáról.

Szerintem az egy méltányolható körülmény, hogy csak az elnök és alelnökjelöltek, továbbá a bizottsági elnökjelöltek mutatkoznak be.

Ha bármelyik küldött feláll és bármely jelölthöz kérdést intéz, akkor a jelölt köteles felállni és válaszolni a küldöttek nyilvánossága előtt.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

izso60

• 573
« Válasz #504 Dátum: 2016. Március 25. 19:20 »
Üdv.Uraim!

Csuja Uram, Csuja Uram!

"Szerintem az egy méltányolható körülmény,  továbbá a bizottsági elnökjelöltek mutatkoznak be".

Ebbe már benne lennél Te is. Csak van egy aprócska probléma az elméleteddel, aki ismer az nem kér belőled sem és a bemutatkozásodból sem. A többieket pedig akik nem ismernek nagyon sajnáljuk,és óvja őket a Mindenható Tőled és a hasba akasztástól.

« Válasz #505 Dátum: 2016. Március 25. 20:49 »
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

« Válasz #506 Dátum: 2016. Március 25. 22:28 »
Jesszus atya úr isten!
Elolvastam az összes motivációs levelet.
A nagytöbbség katasztrófa.
Nálam a primet Bognár Éva és Halász Balázs méhésztársak "motivációs levele'" viszi!
Nincs internet a közelükben, hogy megnézzék, mit kell írni egy motivációs levélben?
Ráadásul mind a ketten tisztséget töltöttek be az elmúlt 4 évben.
Elképesztő    :(

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #507 Dátum: 2016. Március 25. 23:33 »
QUQURIQ !!!

Izso 70-kedő!

Részlet az írásodból!

" A többieket pedig akik nem ismernek nagyon sajnáljuk,és óvja őket a Mindenható Tőled és a hasba akasztástól".

Szerintem meg Te rettegsz, ha Csuja Laci lesz az EB elnöke!!!
Nyugot lehetsz, hogy kiforgat a gatyádból!
Mészi letolta a gatyáját, Veled Csuja letolatja...  :o
Jobb, ha megtanulsz imádkozni, mert nagyon szükség lesz rá!
Mészi a szentéletű, korrepetálhatna vezeklésből, mert igen csak Rád fér!
Egyelőre húzzad meg magad, mert minden számon lesz kérve!

Üdv. Kiskakas!

« Válasz #508 Dátum: 2016. Március 26. 20:11 »
Elolvastam Mészi motivációs levelét érdekes kis olvasmány, de már a legelején ledöbbentem rajta az első soron hogy tudja  ennyire ámítani az embert, ezt még valaki beveszi, ezt a dumát, meg hogy menny ügyiratot kezeltek nem ő hanem mások

Tovább olvastam a Fekete motivációs levelét is érdekes az is hogy csak ő tudná el látni azt a tisztséget mert ő már 2003 ott csücsül, már akkor idejelenne távozni, meg a NAK is azt is hogy került oda vagy le paktált az agrár kamarai választások miatt, hogy a méhészek ne állítsanak jelölteket

Cserényi már csak a fumagillint felejtette ki az egészből, Meg hogy (Bas……g)

Nézném tovább  motivációs leveleket és meg állt az omme szerver  vagy lehet, a szerverse bírja  a jelenlegi vezetést  :D :D :D :D :D :D :D vagy a gépem nem szereti a omme vezetést
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 26. 20:20 írta Baglyos »

« Válasz #509 Dátum: 2016. Március 27. 08:19 »
Jól látod Laci!

Majd 20 évig voltam vámügyintéző, és Mészi soha de soha nem volt a VPOP országos parancsnoka.

Nem tévesztendő össze, hogy valaki a VPOP országos parancsnoka volt, vagy egyik alegységének pl. a VPOP Ügyviteli és Számitástechnikai Központjának megbizott vezetője.

A parancsnok titulus az járt boldognak boldogtalannak akinek adható volt a szabályzat szerint.

Motivációs levelében leírtakat, csak egy volt országos parancsnok állíthattná magáról.

Az a tény, hogy motivációs levelében megpróbálja magát beállítani a vámszervezet volt vezetőjeként, az arról árulkodik mennyire veszi semmibe az OMME teljes tagságát majd 13000 embert.   

Milyen módon nézi hülyének a választókat!