OMME tisztségviselők választása, 2016!

• 728 válasz
  • 288319 megtekintés
*

atya

• 1043
Re:OMME tisztségviselők választása, 2016!
« Válasz #480 Dátum: 2016. Március 22. 08:11 »
Jó lenne nem előre agyalni, és megvárni Attila mai tájékoztatóját!
Van az a bizonyos karikás ostor effektus, remélem mindenki tudja, és nem saját magán tapasztalta meg. Mindenki tudja hogy a végén csattan az ostor.
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #481 Dátum: 2016. Március 22. 08:22 »
QUQURIQ !!!

Látod Jani Bátyja!

Erről beszéltem. Lassan megkapod a választ....
Az OMME bűvös számai a következők: 10 és 2....és még?
Úgy látom beindult a tavaszi nagytakarítás!
Rosszul záródnak a szekrények, és így megmozdultak a csontvázak...
Lehet, hogy ők is kimaradtak valamiből???
Lehet, hogy csak a Nokiás dobozok maradtak nekik???

A szelleműző Kiskakas!

« Válasz #482 Dátum: 2016. Március 22. 20:20 »
Ma több helyen is robbantottak.
Gondolom halljátok a szomorú híreket.
Ígéretemnek megfelelően ma több prominens vezetővel is beszéltem.
Semmi mást nem csináltam csak kérdeztem.
Aztán amíg telefonáltam 7 nem fogadott hívásom volt.
Mindenki mindenkinek telefonált, pedig én csak kérdeztem.
Aztán volt aki azt mondta a másik is ugyan ezt csinálta, miért vagyok megakadva?
Hamis vád, valótlanság, rágalom.
Én csak kérdeztem. (Ez felért egy szakmapolitikai robbantással?)
És ez lett belőle.
Sajnálom.
Nagyernyei Attila

*

lygo67

• 144
« Válasz #483 Dátum: 2016. Március 22. 20:41 »
Attila !

a kérdéseket mi is megismerhetjük ?
Fáskertit tájékoztatod és Ő fog tenni vmit? - mert eddig nagyon ugy tünik, hogy semmit nem tett-
Ő "szépen leír eseteket" pl. az EB beszámolóban , DE történt valaha is valami amit megváltoztattak ?

üdv. lygo67

« Válasz #484 Dátum: 2016. Március 22. 21:43 »
Lygo67!
Én annyit tettem, hogy kérdeztem, és egy két komoly visszaélésre utaló dolgot említettem.
Én csak kérdeztem és kérdeztem, azt akivel megtették, ő pedig állította.
Úgy gondolom, a súlyos szabálytalanságok feltárása nem az én feladatom, de ha már tudomásomra jutott, kötelességemnek éreztem ezt közölni.
Az ügynek biztosan lesz folytatása, mivel ezt igénylik a választók, a botrányt.
A szakma senkit nem érdekel, csak a jó szaftos történetek.
Annyival vagyunk mi különbek, hogy a mi történeteink valósak, a jelenlegi vezetésé meg rágalmak.
Bross fekete szoftver vásárlása, majd emiatt audit vizsgálata, a 20 milliós kár, kacsa az egész!
Alaptalan rágalom, valótlan dolog állítása, becsületsértés magasiskolája!
Más téma.
Amikor az EB ülésen voltam elkértem az OMME ügyvezetőjétől a 2015. november 14-i OMME Küldöttgyűlés jegyzőkönyvét.
Abban azt kerestem, amit Fáskerti László EB elnök javasolt, hogy amerikai típusú választás legyen!
Fényképpel, motívációs levéllel, postán kiküldve.
A jegyzőkönyv 47 oldalas, minden sorát olvastam, de ebben nincs!
Pedig az "Elnökség" arra hivatkozott, hogy azért utasította el javaslatunkat, (5-5 perc bemutatkozás) mert minden küldött megkapja a jelöltek önéletrajzát, és motívációs levelét.
Ekkora káoszt!
Az ügyvezető úr azt mondta ma, hogy az elnökök e-mailben fogják megkapni, és ők küldik tovább a küldötteknek.
Fáskerti Laci azt mondta postán kapják a küldöttek.
Szuper az összhang.
Na ha már itt vagyunk idézek a jegyzőkönyvből, amit Fáskerti László EB elnök mondott!
"Felmerült az EB-ben, hogy szükség van-e az egyesületben olyan tagokra, akik mindent elkövetnek azért, hogy az egyesület ne tudjon törvényesen működni."
Nézzük a kérdésre a saját válaszát, amit az EB mostani beszámolójából már tegnap idéztem:
"A november 16.-ra összehívott gödöllői rendkívüli küldöttgyűlés mind szervezését, mind levezetését tekintve szabálytalan volt,.."
Ez így teljesen rendben van.
Aki fellép a szabálytalanságok ellen ki kell zárni, a jelentésben pedig ők írják bele, hogy szabályozatlan volt, de nem tesznek ellene semmit!
Nekem ez a legnagyobb gondom a jelenlegi EB-vel!
Legalább tettek volna javaslatot a szankcióra.
Mészinek 7.2 milla tiszteletdíj.
Jó kis szankció.
Nagyernyei Attila

*

lygo67

• 144
« Válasz #485 Dátum: 2016. Március 22. 22:07 »
Attila !

"Aki fellép a szabálytalanságok ellen ki kell zárni, a jelentésben pedig ők írják bele, hogy szabályozatlan volt, de nem tesznek ellene semmit!"

ezt mondom , hogy hiába van elmondva az EB -nek , itt a sok-sok szabálytalanságot fel kellene fedni a méhészek előtt       - hátha felnyílna a szemük - persze tudom baromi nehéz az esetleges jogi következmények nélkül ezt megtenni.
de Fáskertiéknek elmondva is mondhatni annyit ér mintha a bolban Mari néninek lenne elmondva.
más:
a választások számlálásának pontos és meghamísíthatatlanságára ki fog ügyelni ??? mert ugye a szavazat számlálókat is kizárolag az elnökség jelölte és azt fogadták el (egybe csoportosan) , na hát ez azért érdekes dolgokat vonhat magaután

l

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #486 Dátum: 2016. Március 22. 22:43 »
A Nokiás doboz ügyről jut eszembe, hogy a korrupció olyan mint a gruppen szex: Senki se akar kimaradni belőle, de mindenkinek hányingere van utána. Ezért szokott aztán kiderülni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #487 Dátum: 2016. Március 23. 09:14 »
...
Na ha már itt vagyunk idézek a jegyzőkönyvből, amit Fáskerti László EB elnök mondott!
"Felmerült az EB-ben, hogy szükség van-e az egyesületben olyan tagokra, akik mindent elkövetnek azért, hogy az egyesület ne tudjon törvényesen működni."
Nézzük a kérdésre a saját válaszát, amit az EB mostani beszámolójából már tegnap idéztem:
"A november 16.-ra összehívott gödöllői rendkívüli küldöttgyűlés mind szervezését, mind levezetését tekintve szabálytalan volt,.."
...
Nagyernyei Attila

A következtetést a méhészeknek kell levonnia! AZ EB szerint nincs szükség azon egyénekre az egyesületben, akik bármit elkövetnek azért, hogy asz egyesület ne tudjon szabályosan működni. Majd meg is adja a választ, hogy kire gondolt: akik összehívták a szabálytalan küldöttgyűlést, asszisztáltak a lebonyolításához. Azokra gondolt, akik - mint ahogyan az EB fogalmaz, a demokráciát mellőzték: az elnökségre!

AZ EB hogyan mondja még, hogy ki kell rúgni a teljes elnökséget, akik ezt a szabálytalanságot elindították, és pontról pontra végigviszik?

*

atya

• 1043
« Válasz #488 Dátum: 2016. Március 23. 09:57 »
Idézet
AZ EB hogyan mondja még, hogy ki kell rúgni a teljes elnökséget, akik ezt a szabálytalanságot elindították, és pontról pontra végigviszik?
Hát ez az a pont amikor nem tudok egyet értene a fentiekben leírtakkal. Az EB -nek nem csak az a dolga, hogy mondja, hanem az is hogy betartassa a szabályos demokratikus működést, és ha kell szankcionálja akkor azt, ha nem szabályosan működik az egyesület.  Lehet ez is olyan mikor azt mondják: szólni szólt, de nem mondta.  :-[
Az EB bármikor összehívhatott volna rendkívüli tisztújítót a szabálytalanságok miatt, de ezen esetben csak beszéltek, el beszéltek a dolgok mellett. Láthatóan nagyon sok a szabálytalanság, és senki, még az EB tagok közül sem lépett a helyzet tisztázásának érdekében. Igaz lehet azok is csak mondták. Állítólag létezik egy 37 oldalas valami, de annak az írásnak nem tudjuk a tartalmát, mert a szerzője kérésére (titkosítva van) Fáskerti nem adhatta közre.
Hát van baj rendesen!
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #489 Dátum: 2016. Március 23. 10:28 »
Egyetértek Atyával. Az EB-nek nem csak mondania kell, hogy valami nem szabályos, hanem ennél több feladata van. CSELEKEDNIE KELL!
Ehelyett mi történt?
Az EB megcsinálta a jelentés, nyilvánosságra hozott szabálytalanságokat, aztán az EB elnöke a küldöttgyűlésen azt mondta, hogy kedves méhésztársak, az IB/Elnökség beszámolóját fogadjátok el.

Az EB nem hozott határozatot, hogy mik a teendők a szabálytalanságok megszüntetésére.

Egy határozat a következőképpen néz ki:
1.
Ténymegállapítás a szabálytalanságról.
2.
Az okok feltárása.
3.
Megoldási javaslat/ok.
4.
Határidő/k.
5.
A végrehajtásért felelősök megnevezése.
6.
Szankció megjelölése arra az esetre, ha késedelem vagy a végrehajtás elmarad.

Én ilyet soha nem olvastam a Küldöttgyűléshez eljuttatott EB jelentésekben. Márpedig ennek hiányában látható módon az IB/Elnökség nem veszi komolyan az EB munkáját.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #490 Dátum: 2016. Március 23. 10:29 »
Engem az EB gyakorlatilag felmentett az etikai vizsgálat alól, viszont ez számomra kevés!
Olvastam írására koncentráljatok!
Ő megfogta a dolog lényegét!
Ezért "kistakácsoznak" Brossal riogatnak, valótlan tartalmú rágalmakat szórnak, mert érzik, hogy ők a fogók!
A legszebb sor amit eddig a Fekete-Fehér mészészklubon eddig olvastam, és ezt pont Olvastam írta.
".....ki kell rúgni a teljes elnökséget,..."
Ez a beszéd!
Dolgozunk rajta!
Ez a cél, hogy akik ezt a sok gyalázatot elkövették, távozzanak.
Olvassátok el az EB beszámolót, abban minden benne van.
Mit keresnek még itt ezek az emberek?
Remélem a küldöttek is elolvassák, és rádöbbennek végre amit mi már jó néhányan régen tudunk.
Most nyalt vissza a fagyi!
Köszönöm szépen Fáskerti Lászlónak és csapatának, hogy mellém álltak a nehéz helyzetben, és elmarasztalták az egész elnökséget, leírva szabálytalanságok sorát!
Most leszek kíváncsi arra mit hoz össze Rádi Tibor Etikai és Fegyelmi Bizottsági elnök?
Vagy Fáskerti ellen is etikai vizsgálatot kezdeményez Cserényi?
Egyre bátrabb vagyok így a vége felé, vannak még tartalékaim. :P
Nagyernyei Attila

« Válasz #491 Dátum: 2016. Március 23. 17:40 »
Március 10-én tartott  kis egyesületünk gyűlésén szavaztunk Bross vagy MÉSZÁROS . Érdekes eredmény született : mindenki Brossra emelte fel a kezét !!!

« Válasz #492 Dátum: 2016. Március 23. 19:37 »
Úgy néz ki megoldódni látszanak a jelöltek önéletrajza  és motivációs levéllel kapcsolatos komplikációk.
Fel lesz téve az OMME honlapra.
Ehhez viszont minden jelöltnek írásban nyilatkoznia kell, az elfogadó nyilatkozaton felül, hogy elfogadja ezt.
Természetesen ez időbe tart.

Üdv. jani bátya

« Válasz #493 Dátum: 2016. Március 23. 19:48 »
Nem tudom mit görcsölnek?
Hiába a közfeladat ellátása ezzel jár.
Bajban vannak az OMME jelenlegi urai, mert végig követeltük tőlük a nyilvánosságot, ők meg titkolództak.
Egy nap ez már a második fagyi ami visszanyal.
Remek dolog ez a demokrácia!
A küldöttek végre el tudják dönteni, melyik csapatnak szavaznak bizalmat.
Lesznek érdekességek.
Nem gondolom, hogy  nyelvismeret, és  érettségi nélkül nem lehet valaki jó vezető...
Azért fejezem be itt mondatomat, mert senkit nem kívánok megsérteni, és kicikizni.
Van bajuk úgyis bőven.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #494 Dátum: 2016. Március 23. 20:24 »
ququriq !!!

Attila írta!

"Vagy Fáskerti ellen is etikai vizsgálatot kezdeményez Cserényi"?

Igen, sőt maga ellen is kér etikai vizsgálatot...

1. Szaktanácsadók megfélemlítése, riogatása...
2. Neonikotinoidok melletti kiállás...
3. OMME tagok megfélemlítése, kussoltatása...
4. Bross Péter kitiltás a teremből...
5. Titkosításhoz hozzájárulás...
6. Egyed Árpád megvédése az EB vizsgálattal szemben...
7. Mészáros László hanyagságát, (előre megfontolt szándékkal elveszítette az OMME közhasznúságát,
     egyetértett vele..

...És még Cserényi indul szakmai elnöknek???

Kiskakas!