Nem tudom mit akartál mondani, vagy mi értelme ennek:
Remélem nem apad tovább a Balaton erre a sok sületlenségre.
Nem apad. Esett 1mm. Majd 3. Aztán 21. 3. 3. 2. Nálad meg szinte semmi. De ennek mi köze ahhoz amit írtam?
Szerintem hagyd a kiszerelést a francba, próbálj meg kártyából jósolni, az talán jobban jövedelmez.
Ezt miért írtad? Én 3000-ért adom az akácot, és 2000-ért a vegyeset. Tőlem viszik. Méhészek is, de ezt már írtam .Nem tudom mennyi a pollenem, de valószínűleg nem is fogom megtudni, mert még mintát sem adok egyik felvásárlónak sem. 24-es 51-s volt a 25-ös, meg 49-es.
Miként jön ide a kártyából jóslás?
Már megint ez a dicsekvés, aztán meg nyaralás, pihenés az nuku?
??
Család megy "nyaralni" (tudod itt egész nyár egy nyaralás) Pécs, Harkány, majd később Észak Németország. Hamburg és környéke. Ott él a Sógi. Most és addig diót szedünk. Nincs koncert, az volt egész nyáron itt nálunk, és piszkosul utáljuk. Kínáltam neked egy telket puszta 90 millióért a rendezvénypark mellett, aztán megvették. Többé nem várok rád, az nagy buli lett volna. Még tudsz ott apartmant vásárolni. Ki van írva, hogy már most eladók.
Végre a 4S Street is fellép szombaton.
Ez éppen a 64. koncertem lesz, és alig várom.
Az segít?
Majd beszámolok róla.
Rettenetesen várják már itt az olvasók.
Jah, az elmúlt héten 60 anyát cseréltem, egyet benéztem, mert pont váltottak.
Mi is szeptemberben szoktunk anyát cserélni.

Fehérre festett pótbölcsőből keltet. INGYEN EGY NAGY MÉHÉSZETBŐL. ...
Csakhogy képben legyenek egyesek:
Fonák Tamás! Te gondoltad volna ,hogy a "Brigadérostól" kapott pótbölcsőkből kelt anyák erre is képesek?
Hajrá Fradi!
MARIANO GOMEZ
NATHAN ZOORÉ
ROON RAEMAEKERS
NABY KEITA
KRISTOFFER ZACHARIAESSEN
CORBU MARIUSZ
CADU CARLOS EDUARDO
CALLUW ODOVNA
HABIB MAIGA
PHILIPPE ROMMENS
VELJKO BIRMANCSEVICS
JONATHAN LEVI
BAMIDELE YUSZUF
DANIEL ARZANI
FRANKO KOVACEVIC
LENNY JOSEPH
Komolyan mondom inkább valami mást kellene cserélni Attila.