Szakma-politika

• 4550 válasz
  • 2142153 megtekintés
Re:Szakma-politika
« Válasz #660 Dátum: 2015. Január 06. 23:16 »
Karcsi!

Mesélj már léci,naponta hány km-t nyomsz bringával,
hogy ilyen jó az étvágyad?

Anti

« Válasz #661 Dátum: 2015. Január 06. 23:51 »
......Én mindig szerettem a sportszerű, nemes küzdelmet, mondom ezt úgy, hogy bringában valamikor többszörös magyar bajnok voltam. Soha, senkinek nem szúrtam ki a gumiját, és nem löktem az árokba, nem könyököltem.
Ezek a fúk, és a súgók odafen (na nem a magas égben, ), nem tudják mi az, hogy Fair play.
Mit lehet tenni? A soron következő közgyűlésünkön megkérdezem a tagságot mit szólnak ehhez.
......
Egy szó mint száz, nagy bátorság!
......
Akarattal írom azt, hogy nem KI hanem MI a szimpatikus.
A méhészeti közéletben nem emberek állnak egymással szemben, hanem elvek!
Mégpedig a következők, amit csokorba gyűjtöttem:
Az arrogancia- vagy alázat
Hazugság- vagy igazság
Önző- vagy önzetlen
Sunyi-vagy karakán
Bosszúálló-vagy elnéző
Kétszínű-vagy egyszínű
.....
Nem folytatom. Mindenki maga döntse el hová szeretne tartozni.
......

Na, ja!

Önhöz hasonlóan én is mindig rendkívül tiszteltem a fair play-t...

Öröm öntől és önről is ezt hallani, így sokkal hitelesebben hangzik a programja:

http://www.teol.hu/tolna/kek-hirek-bulvar/botrany-a-versenyen-egymasnak-esett-ket-csalad-473503

Mint hallottam, valóban kiérdemelte a nemes küzdelem a fair play-díjat... Mint egykor Varjú írta, számolni kell azzal, hogy ön néha "véresen komolyan" gondolja a dolgokat... Jobb, ha Veszti is óvatosabban szervezi a méhész-közéletet...

Amúgy nekem a Klub utóbbi hozzászólásai nyomán egy régi, idétlen, mégis nagyon idevágó vicc ugrott be:

"-Te, mi mindig csak a szexről beszélgetünk! Ez már annyira unalmas! Beszélhetnénk valami másról is?
 -Jó, jó, de mégis miről?
 -Mondjuk ... a zenéről.
 -O.K., rendben.... Ö.... izé... Csináltad már zongorán...?"

« Válasz #662 Dátum: 2015. Január 07. 07:45 »
Petronius!

Nehogy azt gondold, hogy most lebuktattál.
Mivel én is közszereplő vagyok, de te a magánéletemben turkálsz most megtudhatod, engem ez sem zavar.
Különben annak idején a paksi, és a bonyhádi klubon is elmeséltem a történetet, valamint az OMME központban is egy valakinek, akitől Te tudhattad. Írásaidból már sejtettem ki vagy, de most vált csak világossá.
Na nézzük az ítéletet, és a bulvár sajtó által megírt hír helyett az igazságot.
Valóban Bence fiam is bringázott, többszörös magyar bajnok, nemzetközi versenyeket is nyert.
Sokkal nagyobb eredményei voltak mint nekem. Hosszútávú, és hegyi bajnok, valamint a megyében az év sportolója volt.
Szekszárdon két bringás csapat van, a konkurensek edzője, aki maga is aktív versenyző, nem tudta ezt elviselni,
különösen azt nem, hogy Bence pályacsúccsal győzött aznap a hegyi szakaszon.
A Gemenc Kupán a kritérium verseny alatt,  Bencét kilökte a másik csapat edzője, mert itt minden korosztály együtt indult. Csak a rutinjának köszönhette, hogy nem esett el, a versenyt befejezte, de hátracsúszott.
A verseny végén sírva rohant hogy, hogy bántotta a konkurensek edzője. Ezt én is láttam, így odamentem a bíróhoz és megkérdeztem, hogy ez így rendben van e? Válasza. Ő nem látott semmit, közben sok sportoló szülője már szidalmazta a bántalmazó csapat edzőjét.
Én ekkor feleségemmel, Judittal odamentem hozzá, és megkérdeztem hogy miért bántja a fiúnkat?
Abban a pillanatban levette a bringás cipőjét és rám rontott. Én karba tett kézzel álltam, Judit mellettem.
Közben odaérkezett a 81 éves apám, aki látta a szócsatát, és kérte a konkurens edzőt, távozzon.
Ekkor apámat a cipővel leütötte, még akkor is bántotta mikor térdre rogyva kereste a szemüvegét.
Kérdeztem ettől az állattól (újra felzaklat a történet) mit művelsz a szív műtött apámmal?
Gyere velem beszéld meg. Engem is megütött a cipővel, varrni kellet az orrnyergem felett!
Itt befejeztük a meccset! Tökön rúgtam, és olyat bemeszeltem neki az orrába, hogy úgy kellett felmosni!
Rám rontott az apja, ő sem járt jobban, sőt a vér láttán feleségem pánikba esett, és kiállt mellettem, felkapta a leeső bringás cipőt,és ő is fejbe vágta az edzőt. Ez az ütés sem volt gyenge, varrni kellett a mocsok fejét is.
Kihívták a rendőrséget, és bíróságon folytattuk.
Ott minden kiderült. Juditot önvédelem miatt felmentették, Bencét úgy szintén, mert ő nem is rúgott, mint ahogy a riportban van! Azt akarták, hogy eltiltsák a sportolástól. Annyira buták voltak, hogy a tárgyalásra behívott tanújuk úgy kezdte a vallomását.....Azt mondták, hogy ezt kell mondanom.
Engem megbüntettek 250.000 Ft-ra a tök rúgásért. (Állítólag nem volt arányos a védekezésem.)Az ítéletet elfogadtam, bár az ügyvédem javasolta, hogy folytassuk. Ma már az új törvények szerint, ez sima önvédelem. Akkor még nem így volt.
Bence ezek után abbahagyta a kerékpárt. Céljukat elérték.
Remélem kielégített a válaszom.
Ma sem tennék mást apám védelmében, de a bringa sport is egyre keményebb.
Ja és ennek az áldott jó fiúnak, akivel összeakaszkodtam éppen 5 ilyen balhéja volt már, és azóta is egy.
A Fekete-Fehér Méhészklubon én betartom a szabályokat!
Őszintén írok, a fenti írásom legyen erre bizonyíték.
Szép napot mindenkinek!
Nagyernyei Attila

Ui. Ez tiszta politika! Próbálj meg más fogást találni a lejáratásomra!
Azt sem mondom, hogy szégyelld magad.
Inkább így fogalmaznék. Szánalmas vagy!
« Utoljára szerkesztve: 2015. Január 07. 07:56 írta Nagyernyei Attila »

*

Veszti1982

« Válasz #663 Dátum: 2015. Január 07. 07:52 »
Szerintem ezt nem kellett volna felhánytorgatni.
Ez egy szakmai vitafórum, és egy régen elfelejtett ügyet kár volt a lejáratás miatt belinkelni.

*

Nb18

• 797
« Válasz #664 Dátum: 2015. Január 07. 08:00 »
Sziasztok!

Hát igen!
Arisztoszi újra teljesítette a parancsot. Erre a napra ez volt neki kiadva...
Egyébként megnézném, hogy ő hasonló helyzetben hogyan hagyta volna, hogy bántalmazzák bármelyik családtagját!

Nb18

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #665 Dátum: 2015. Január 07. 08:27 »
QUQURIQ!!!

Szuper volt a családod Attila!
Nagyot nőttetek a szememben!
Csak azt sajnálom, hogy nem azokkal bántatok el, aki, akik ezt a múltbéli magánéleti dolgot itt a klubon kiböfögték…
Ilyet csak a kérőző állatok képesek. (maradjunk a mezőgazdaságnál)…
A fröcsögő – büfögőt meg kezdtem a szakmai szövege miatt megkedvelni, mert az ügyünket előbbre viszi, de most egy világ omlott bennem össze, hogy egy művelt ember ennyire gyerekes dolgokkal vagdalkozik. Hiteltelenné vált!

A felháborodott Kiskakas!

« Válasz #666 Dátum: 2015. Január 07. 08:55 »
Kiskakas!

Még annyit az előzőekhez, hogy apám fejét 5 helyen varrták!!!!!
Súlyosan megsérült, elvesztette az eszméletét!
Minden ütés a tarkóját érte, én viszont szemből adtam a jussát az edzőnek.
Nagyernyei Attila

*

atya

• 1043
« Válasz #667 Dátum: 2015. Január 07. 08:57 »
Na!

Most már mindent tudunk az ellenzék, egyik személyéről. Mivel úgy látom, hogy ez egy általános tendencia lett, kíváncsian várom ki lesz a következő, akit megpróbálnak lejáratni.
Úgy gondolom, hogy Attila már megbánta a történteket, és egyébként,  ez már egy lerágott csont.

Foglalkozzunk napi témákkal!

Mi újság az OMME háza táján?
Szerintem ebben a témában több van, mint amit az OMME honlapján látunk.
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #668 Dátum: 2015. Január 07. 12:02 »
Elnézést kérek Nagyernyei Atillától, hogy felemlegetem én is, de kíváncsi voltam ki az a SG.
Ezt találtam.

http://www.bama.hu/baranya/sport/verekedes-tort-ki-a-celba-eres-utan-a-kerekparos-versenyen-389638

ezek alapján csak azon csodálkozom, hogy nem szedted szét darabokra, önbíráskodás ide vagy oda, vannak dolgok amiket nem tűrhet az ember!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #669 Dátum: 2015. Január 07. 16:22 »
Már többször mondtam nektek, hogy Arisztaiosz név alatt nem egy ember, hanem több írogat. Nem véletlen, hogy nem is az eredeti nick néven, tehát Tomipapa néven jelenik mostmár meg. Az új nevein egy megbízatást teljesít. Lejáratni megcélzott embereket. Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy milyen érdekek kiszolgálója?!
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #670 Dátum: 2015. Január 07. 18:51 »
Arisztaiosz

Büszke vagy magadra!
A Vadas versenybíró kalapáljon Téged is meg!

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2015. Január 08. 01:44 írta Csányi Antal »

« Válasz #671 Dátum: 2015. Január 07. 19:42 »
Sziasztok!

Mondom én hogy veszélyes sport a bringázás!Anti, én már akkor is éhes leszek ha a bicajra gondolok.

ÜDV:KARCSI

« Válasz #672 Dátum: 2015. Január 07. 19:53 »
Karcsi!

Te is büszke vagy arisztaioszra?
Tudom Te nagy "nagy híve"vagy az ilyen fajta,
kedves,aranyos tájékoztatásnak!

Csányi Antal

« Válasz #673 Dátum: 2015. Január 07. 21:51 »
Anti!

A tények azok tények. Olvastuk mind két oldal véleményét ill olvastunk egy hírt egy újság és egy ténylegesen résztvevő pontos leírását is.Nincs is evvel semmi gond mivel rögtön fény derült a tények ismeretében mindenre.Szerintem köszönje meg a kedves edző hogy egy ilyen finom úri emberrel találkozott mint Attila ha velem fut össze valószínű nem csak foltozzák hanem gipszelik is.Első a család.De ez azén részemről azért hat vigasztalóan mivel mikor Kiskakast a Hírös választásokról félretájékoztatták (Csalás,Ordítás,Tökömfalvázás) akkor itt leírtak alapján tisztába lehetett tenni a dolgot a tények ismeretében. Mivel mást jelent a" félig tele"ill"félig üres"pohár  de az állapota ugyan az viszont a mozgása ellenkező irányú.Mindez csak akkor tisztázódik ha minden
apró részletet hiteles forrásból hallunk,ez ebben az esetben ujságíró/harmadkezes információ esetében fokozottan igaz.Nem hiszem hogy Tomipapa nagyobbat hibázott volna mint én esetembe Kiskakas.

Üdv:Realista Karcsi

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #674 Dátum: 2015. Január 07. 22:38 »
Arisztaiosz nem Karcsi. Karcsi egy egyéniség, de Arisztaiosz egy jelenség, egy többarcú politikai jelenség, egy deviáns politikai jelenség, egy eszköz a lejáratáshoz, karakter gyilkossághoz. Több ember bújik bele. Csak ürügy és álarc a gönyüi virágkertész mikulás bácsi.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.