Petronius!
Nehogy azt gondold, hogy most lebuktattál.
Mivel én is közszereplő vagyok, de te a magánéletemben turkálsz most megtudhatod, engem ez sem zavar.
Különben annak idején a paksi, és a bonyhádi klubon is elmeséltem a történetet, valamint az OMME központban is egy valakinek, akitől Te tudhattad. Írásaidból már sejtettem ki vagy, de most vált csak világossá.
Na nézzük az ítéletet, és a bulvár sajtó által megírt hír helyett az igazságot.
Valóban Bence fiam is bringázott, többszörös magyar bajnok, nemzetközi versenyeket is nyert.
Sokkal nagyobb eredményei voltak mint nekem. Hosszútávú, és hegyi bajnok, valamint a megyében az év sportolója volt.
Szekszárdon két bringás csapat van, a konkurensek edzője, aki maga is aktív versenyző, nem tudta ezt elviselni,
különösen azt nem, hogy Bence pályacsúccsal győzött aznap a hegyi szakaszon.
A Gemenc Kupán a kritérium verseny alatt, Bencét kilökte a másik csapat edzője, mert itt minden korosztály együtt indult. Csak a rutinjának köszönhette, hogy nem esett el, a versenyt befejezte, de hátracsúszott.
A verseny végén sírva rohant hogy, hogy bántotta a konkurensek edzője. Ezt én is láttam, így odamentem a bíróhoz és megkérdeztem, hogy ez így rendben van e? Válasza. Ő nem látott semmit, közben sok sportoló szülője már szidalmazta a bántalmazó csapat edzőjét.
Én ekkor feleségemmel, Judittal odamentem hozzá, és megkérdeztem hogy miért bántja a fiúnkat?
Abban a pillanatban levette a bringás cipőjét és rám rontott. Én karba tett kézzel álltam, Judit mellettem.
Közben odaérkezett a 81 éves apám, aki látta a szócsatát, és kérte a konkurens edzőt, távozzon.
Ekkor apámat a cipővel leütötte, még akkor is bántotta mikor térdre rogyva kereste a szemüvegét.
Kérdeztem ettől az állattól (újra felzaklat a történet) mit művelsz a szív műtött apámmal?
Gyere velem beszéld meg. Engem is megütött a cipővel, varrni kellet az orrnyergem felett!
Itt befejeztük a meccset! Tökön rúgtam, és olyat bemeszeltem neki az orrába, hogy úgy kellett felmosni!
Rám rontott az apja, ő sem járt jobban, sőt a vér láttán feleségem pánikba esett, és kiállt mellettem, felkapta a leeső bringás cipőt,és ő is fejbe vágta az edzőt. Ez az ütés sem volt gyenge, varrni kellett a mocsok fejét is.
Kihívták a rendőrséget, és bíróságon folytattuk.
Ott minden kiderült. Juditot önvédelem miatt felmentették, Bencét úgy szintén, mert ő nem is rúgott, mint ahogy a riportban van! Azt akarták, hogy eltiltsák a sportolástól. Annyira buták voltak, hogy a tárgyalásra behívott tanújuk úgy kezdte a vallomását.....Azt mondták, hogy ezt kell mondanom.
Engem megbüntettek 250.000 Ft-ra a tök rúgásért. (Állítólag nem volt arányos a védekezésem.)Az ítéletet elfogadtam, bár az ügyvédem javasolta, hogy folytassuk. Ma már az új törvények szerint, ez sima önvédelem. Akkor még nem így volt.
Bence ezek után abbahagyta a kerékpárt. Céljukat elérték.
Remélem kielégített a válaszom.
Ma sem tennék mást apám védelmében, de a bringa sport is egyre keményebb.
Ja és ennek az áldott jó fiúnak, akivel összeakaszkodtam éppen 5 ilyen balhéja volt már, és azóta is egy.
A Fekete-Fehér Méhészklubon én betartom a szabályokat!
Őszintén írok, a fenti írásom legyen erre bizonyíték.
Szép napot mindenkinek!
Nagyernyei Attila
Ui. Ez tiszta politika! Próbálj meg más fogást találni a lejáratásomra!
Azt sem mondom, hogy szégyelld magad.
Inkább így fogalmaznék. Szánalmas vagy!