Kakaskukorékolás

• 4226 válasz
  • 2006611 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #2100 Dátum: 2016. November 01. 22:23 »
Izsó60:
Idézet
néhányan mindent megtesznek, tennének hogy ne legyen érvényes az alapszabály mert nem Ők írhatták minden betűjét.
  • Van érvényes alapszabályunk, éspedig a 2005 évi. Most is érvényes, azzal a kitétellel, hogy amikor ütközik a mostani törvényekkel, akkor a törvények érvényesek és nem az alapszabályunk.
  • Nem ártana belátni, hogy amit dr. Mészáros László a szinte méhészeti tapasztalatával és dr. Soós Tibor a még nullább tapasztalattal összetákoltak, szart se ér.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2101 Dátum: 2016. November 01. 22:31 »
Idézet
Az OMME egy fejőstehén, mi méhészek meg totális balekok, hogy azért fizetünk amit más elcseszett?
Minden józan ember tudja, hogy semmi szükség nincs dr. Soósra. Neki nem jogászi feladata lesz a Küldöttgyűlésen, hanem agymosási feladata lesz. Hülyíteni fogja a küldötteket. Eddig is sokat hazudott. Mit vártok tőle? Igazságot? Arra semmi esély.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2102 Dátum: 2016. November 01. 22:42 »
Antal barátom!

Te hihetetlen figura vagy! Az ész megáll!
Most meg Izso60-ra szállsz rá?! Hogy mered ilyen nyíltan itt kijelenteni, hogy ő Mészáros László?! A személyiségi jogokról hallottál már? Szádra veszed egy ember nevét (mindegy ki, lehetne Erős Pista is akár) és kijelented, hogy ő biztosan xy nick nevű fórumozó, úgy, hogy bizonyítani nem tudod?! Vagy talán az a nagy bizonyítékod, hogy milyen stílusban ír és milyen szófordulatokat használ?
Idézlek: "Nagy szégyene ez az OMME-nak,hogy Te voltál a vezetője." És akkor még ráadásul sértegeted nyilvánosan úgy, hogy konkrét bizonyítékod nincs?!
Isten látja lelkemet, hogy nem akarlak jótanácsokkal ellátni, de mondd, nem félsz, hogy ennek jogi következménye is lehet?
Idézlek: "Geddekas már megírta pár napja,hogy ki bújik az Izs 60 név mögé egyébként én is rájöttem már régen a szófordulataidból"
 Legalább a Geddekasnak van annyi esze, hogy mindezt álnéven teszi! És neked? Olvasd már el a felhasználó nevedet: segítek (mert ilyen jó fej vagyok): Csányi Antal! A saját nevedben gyanúsítgatsz, sértegetsz, rágalmazol bizonyíték nélkül! Én a helyedben kicsit vigyáznék!

« Válasz #2103 Dátum: 2016. November 01. 22:53 »
Mészáros László!

Te csak bújjál az Izsó 60 és a többi xxx nicknev mögé.

Csányi Antal

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2104 Dátum: 2016. November 01. 23:10 »
Macikám! Ébredj fel! A vélemény és a rágalom között óriási különbség van.

« Válasz #2105 Dátum: 2016. November 01. 23:33 »
Geddekas!

Kicsit értelmesebbnek hittelek az alapján, hogy ennyi pert bírtál vinni és sikerült megakasztanod az Alapszabályokat! De lehet, hogy megint csalódnom kellett, és csak mázlid volt...!

Idézlek: "A vélemény és a rágalom között óriási különbség van."

Milyen vélemény az, amikor feketén-fehéren  ;D megnevezel egy személyt és egyértelműen állítod, hogy ő xy nick nevű fórumozó? Semmi utalás nincs Csányi Anti irományában arra, hogy ez csak a véleménye! Sőt, bizonyító erőként még rád is hivatkozik. Hol ejtette ki a száján, hogy ezt ezzel és ezzel tudom bizonyítani?!  Sehol! Vagy talán a te véleményeddel gondolta bizonyítani, aki álnéven vállalja fel az állítását?! Ez a bizonyítás elég gyenge lábakon áll! Addig meg rágalom marad!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2106 Dátum: 2016. November 01. 23:58 »
Hogyne lehetne olyan véleménye, hogy te vagy valaki? És ez a valaki pedig az, akit megnevezett. Ez miért lenne baj? Most vagy igaz vagy nem igaz, de egy vélemény. Itt ezen a fórumon erre van lehetőség. De a Küldöttgyűlésen lehet szemtől szembe szembesítve bizonyítani, hogy te ki vagy. Itt viszont csupán egy vélemény. Remélem megértetted?

« Válasz #2107 Dátum: 2016. November 02. 00:08 »
Hajaj Geddekas!
Érzem, kezdesz bedühödni! A világért sem akarlak tovább hergelni, nehogy még te is ellenem forduljál!  8)
Persze, hogy megértettem!  :-X

De azért ezt még hadd írjam le  :D : nyilvános fórumokon sem lehet véleményeket következmények nélkül leirkálni, ha az törvénybe ütköző (mint pl. a személyiségi jogok kérdése! Elég kényes terület ez! Azért legalább neked tudni illene...!)

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2108 Dátum: 2016. November 02. 00:19 »
Idézet
a személyiségi jogok kérdése! Elég kényes terület ez! Azért legalább neked tudni illene...!
Ezért nem oly könnyű az ilyen dolgokban ítélkezni. Márpedig te ítélkeztél.

« Válasz #2109 Dátum: 2016. November 02. 00:47 »
Még hogy én ítélkeztem?
Inkább csak felhívtam Tóni figyelmét, hogy kicsit óvatosabban, mert megütheti a bokáját a jog útvesztőjében, ha még sokáig folytatja a megállapításait! Ezzel most mi rosszat akartam neki?!  :-\ Nektek már az sem jó, ha az ember segíteni akar?! Egyáltalán! Van olyan, ami jó nektek? Se ez, se az...!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2110 Dátum: 2016. November 02. 01:07 »
Idézet
kicsit óvatosabban, mert megütheti a bokáját
Fenyegetőzöl?

« Válasz #2111 Dátum: 2016. November 02. 01:12 »
Málnások-és fórumok-Réme!

Áldott egy lélek vagy Te.
Köszönöm a figyelem felhívást,segítséget.
Most majd nagyon behúzom fülem,farkam.
Különben sem félek senkitől Csuja Lacival
jóban vagyunk,megvéd Ő engem .
Szerencsétek,hogy Bross lett az elnök,mert
ha" Ti ",nyeritek az elnök választást
(Mészáros maradt volna az elnök) többet jártatok
volna a bíróságra mint a retyóra.
Ráadásul Csuja mindent megnyert volna.
Úgy,hogy szerencsétek van Brossal,ezért se kellene
ilyen össztűzzel támadni a jótevőtöket.

Csányi Antal

« Válasz #2112 Dátum: 2016. November 02. 01:27 »
Hát Antal! Most kaptam röhögőgörcsöt esküszöm!  ;D ;D ;D
Az előbb már Geddekasnak is javasoltam, hogy menjen aludni, mert kezd szétesni az érvelése, de neked is ezt javasolnám!

Idézlek: "Különben sem félek senkitől Csuja Lacival jóban vagyunk,megvéd Ő engem ."

Na ezen kezdtem hangosan hahotázni!  ;D Saját érveit nem bírja megvédeni, nem hogy téged!
Na meg az előbb idézett mondatod stílusa is mosolyt csal az arcokra! Mint egy rémült kisgyerek, akinek elvették a játékát az oviban, és félve de erősnek mutatkozva vág vissza, hogy majd jól megkapja a másik a magáét, mert Gergőke úgyis mellé áll!
De bizonyítva, hogy senki sem támad senkit tovább részemről (azt a ti-t továbbra sem tudom értelmezni, nem tartozom semmilyen ti-hez, de hát ezt úgyse vagy képes felfogni!), most elmegyek inkább én is aludni, és nem kínozlak tovább, mert a végén még elsírod magadat!

Jó éjt!  ;)

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2113 Dátum: 2016. November 02. 01:37 »
Ne szarj be Macikám!

Holnap egy olyan dolgot fogsz csinálni, ami már tegnap elbukott. Akármit is fogtok tenni, a demokrácia el fogja érni az OMME-t.

« Válasz #2114 Dátum: 2016. November 02. 06:29 »
"Most kaptam röhögőgörcsöt esküszöm!"

Már Te is olvastad a Kft. jelentést mint az EB?  :o

Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!