Antal barátom!
Te hihetetlen figura vagy! Az ész megáll!
Most meg Izso60-ra szállsz rá?! Hogy mered ilyen nyíltan itt kijelenteni, hogy ő Mészáros László?! A személyiségi jogokról hallottál már? Szádra veszed egy ember nevét (mindegy ki, lehetne Erős Pista is akár) és kijelented, hogy ő biztosan xy nick nevű fórumozó, úgy, hogy bizonyítani nem tudod?! Vagy talán az a nagy bizonyítékod, hogy milyen stílusban ír és milyen szófordulatokat használ?
Idézlek: "Nagy szégyene ez az OMME-nak,hogy Te voltál a vezetője." És akkor még ráadásul sértegeted nyilvánosan úgy, hogy konkrét bizonyítékod nincs?!
Isten látja lelkemet, hogy nem akarlak jótanácsokkal ellátni, de mondd, nem félsz, hogy ennek jogi következménye is lehet?
Idézlek: "Geddekas már megírta pár napja,hogy ki bújik az Izs 60 név mögé egyébként én is rájöttem már régen a szófordulataidból"
Legalább a Geddekasnak van annyi esze, hogy mindezt álnéven teszi! És neked? Olvasd már el a felhasználó nevedet: segítek (mert ilyen jó fej vagyok): Csányi Antal! A saját nevedben gyanúsítgatsz, sértegetsz, rágalmazol bizonyíték nélkül! Én a helyedben kicsit vigyáznék!