No Piktorkám!
Festők gyöngye!
Tudorok-tudora!
Most mint már tudjuk, én mint gyakorlatilag mindenféle ügyben inkompetens személy
-brigadérosnak talán szerinted is “elmegyek”-és ismételten szóba elegyedék Veled, kérdezném mi a véleményed a következő kis filmben feszegetett ügyekről.
Mindenki hülye most is?A Gyulai is,a Pusssssztaszabolcsiak is?A francia talajszakértő is “idiót”?
Növényorvosok meg mind megérdemlik a dr.-i jelzőt!Csak azért feszegetém ezt a kedvenc témádat,mert Ők azután is nyugodtan “kiírják” a parasztnak a klórpirifosz hatóanyagú szert,amit az USA (!!!!!) 2021- től betiltott.
Nálunk nem képez szermaradványt?
Nálunk-az EU -ban -nem károsítja a gyermekeink?
Lehet,hogy az EU a neonikotinoidok keményebb részét azért tiltotta be mert tényleg minket is -meg Őket is- kinyír?
Tudom én vagyok a hülye,meg a demagóg böszme-már nem is csak műböszme-meg a lobogó méregzöld “mán” megint.
Tudom azt is-“mán”leírtad sokszor-az emocionális megközelítésemmel van a baj akkor is amikor a gyerekem eszi a “gyári” kenyeret,kiflit-és a többi szemetet is-és emiatt nekem fáj a szívem,mert nyilván
glifozátos ,meg tele van mindenféle káros élelmiszer-ipari “ganyéval”.
Tudom,akkor is “emos vagyok”,ha iszok néha egy sört és arra gondolok miközben rettenetes szomjúságom enyhítem,milyen jó,hogy glifozátos,és innen már csak egy röpke lépés csak a növényorvosi antigonisztikus szókapcsolat.
Az a helyzett kedves Piktorom,hogy az a “Világ” amit a “fejlett” civilizáció összehozott -amit létrehozott elsősorban a Te generációd,az enyém meg csinálja- az egy szőrnyű,mérgezett zsákutca.
Be kellene látnod!
Maradék időnkben meg azzal kellene foglalkozni-főleg a Neked,a Te tudásoddal (és ezt most tényleg nem pejoratív gondolom),mert úgye az én ismeretanyagaim azok nullák-,hogy mi az amin MI változtathatunk.
Jobb híján most,hogy a világ “összes baját” a nyakadba varrtam és megváltói szerepem is meguntam,megyek levelet fűnyírni,viszem a “(s)”permásnak mondott kertembe,hátha a gyerek “onnéjt” is eszik valamit,nem csak a gumi cukrot nyomja “befeléje”.
https://mediaklikk.hu/video/mergezett-fold/Csányi Antal
Ui:Unokatestvérem a családjával Pusztaszabolcsra költözött. Kérdeztük a kisgyereket hova költöztetek? A válasz azóta a családunk kedvencévé vált,Pussssssssssztaszabolcsra.