Méz árának megemelésére ötletek...

• 214 válasz
  • 83003 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Méz árának megemelésére ötletek...
« Válasz #150 Dátum: 2017. Február 08. 11:21 »
Valami nem stimmel. Nem indul el a videó.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #151 Dátum: 2017. Február 10. 11:07 »
A ZŐD fórumon vitatják ennek a videónak a jogosságát. "Savanyú a szőlő" effektus lépett fel.

Szerintem aranyos kedves jelenet. Semmi rátukmálás. Természetes kedvességgel mondja el az anyuka, hogy milyen egyszerű a mézet megkedvelni és a mindennapok részévé tenni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #152 Dátum: 2017. Február 12. 00:00 »
Nagyon méhész és lehetőleg irigy szemmel kellett megnéznem a videót, hogy észrevegyem Nyerges, Koós stb méhészetek megjelenését a mézes üvegek címkéjén. Mégis a ZŐD fórumon azért fikázzák a videót és már-már gyilkossággal vádolják a videón nagy nehezen észrevehető méhésznevek miatt Tóth Zolit.

Átlag nézőnek Ági - mint kedves őszinte jelenség - sokkal inkább megjeleníti a mézet a mézfogyasztást, mint az a néhány üveg méz, amit néhány másodpercig lát a néző. Meggyőződésem, hogyha bárkiben is a mézfogyasztás igényét felébreszti ez a pár perces film, nem Koós és Nyerges méhészek mézét fogja keresni, hanem a szomszéd utcában vagy ismerősi körben élő méhészeket.

De azért gyilkoljátok kedvetekre Tóth Zolit, ha ez kell a boldogság igényetekhez. Tóth Zoli legalább csinál valamit, míg ti csak irigykedni, fikázni és gyilkolászni tudtok csak.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #153 Dátum: 2017. Február 16. 09:11 »
A február 14-i elnökségi ülésen szóba került a január végén kiküldött elnökségi levél, aminek része volt a már itt is sokat vitatott Takács levél is. Kiderült, hogy nemcsak Bross Péter nem tudott róla, hanem több elnökségi tag sem. Az is kiderült, hogy Fekete József gyűjtötte össze az elnökségi tagok véleményét és döntött a levél kiküldéséről.

Természetesen próbált Bross ellenzéke Kistakácsozni is, de sikertelenül. Bross kijelentette, hogy nem szabad lett volna Takács levelét kiküldeni. Sőt szerinte Takács részéről is rossz lépés volt ez a levél.

Ezek után a mostani felvásárlási árakról volt szó, hogy a nyári vegyes méz felvásárlási ára már 600 Ft fölé emelkedett. Elhangzott 650 Ft-os sőt 675 Ft-os ár is.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #154 Dátum: 2017. Február 16. 15:41 »
Így van Csuja. Az a gonosz Fekete Józsi. Ne hogy már a tagság megtudjon valamit a Takács féle ügyekről.

Ne, hogy már hülyének nézd a tagságot. A tagságnak meg van a véleménye, Brossról, Takácsról, meg rólad is.
 Mert rólad se hallottam még jót sehol.

« Válasz #155 Dátum: 2017. Február 16. 15:46 »
A tagság pénzéből tudta meg a tagság, hogy mit gondol egy mézkereskedő a saját mézpiaci helyzetéről?

Várható még más kereskedőtől is levél?

Ha igen, milyen indokkal utasítja el az előző levél szétküldője ezeknek a leveleknek a közlését?  ;)
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #156 Dátum: 2017. Február 16. 17:48 »
Hát igen. Ilyen alapon majd a Fazekas is meg Wild is, meg a többi is értesítheti az OMME költségén a méhészeket, hogy éppen mit óhajt a méhészektől.
Ja! Február 23-án lesz az OMME és a mézkereskedők között valami egyeztető tárgyalás. A költségeket az OMME állja és a Lurdy házban lesz az összejövetel.

Vivaldi! A tények leírása nem állásfoglalás. Egyébként meg az is tény, hogy az elnökségi szavazások során Fekete József és Bross Péter között teljes az összhang.

A következtetéseket vonja le mindenki a tényekből, hogy ki kivel bótolja le a dolgait.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #157 Dátum: 2017. Február 16. 17:54 »
Rangerkám, én vagyok a Józsi szóvivője. Nem fogja elutasítani, azt is szétküldi.

Nehogymámindigcsaknekteklehetmindentmergödöllőiekvattok.

No most akkor még visszajövök. Takács barátja Bross. Bross barátja Fekete Józsi. Barátom barátja a barátom. Tehát ebből következik, hogy a Fekete Józsi barátja Takács.
 Értem már,a Takács akarta, hogy szétküldjék a levelét, "mer így ócsóbb." Így spóroltak jó pénzeket Takácsnak. Hú,de fifikás. Van ezeknek eszük.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 16. 18:03 írta Vivaldi »

« Válasz #158 Dátum: 2017. Február 16. 18:09 »
"Nem fogja elutasítani, azt is szétküldi."

Saját költségén, szaktanácsadós fejlécű papíron?

Mi költségünkön, OMME fejléces papíron?

Vagy most már a palócok egyesületén keresztül?

Nehogymámindigcsaknekteklehetmindentmerpalócokvattok.  ;D
Szabó György

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #159 Dátum: 2017. Február 16. 19:52 »
WC papíron.....
Mi van Gödöllőn papírhiány van. Adok én, itt van a fiókban.
 Az előbb számoltam ki, hogy egy év alatt ami nektek felmegy a központba, az 13000 méhész után 5000ft-jával +családonként 65 ft. Az minimum 72millió ft.
 Ebből nem jut egy csomag papírra? (A trágár szót töröltem!)adok én, csak gyertek érte, itt van a fiókba. Elmentek ti....... ahová én gondolom.
Vivaldi!
Nem a kocsmában vagyunk!
Az édes anyanyelvünkön, szépen fogalmazz!
Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 16. 21:09 írta Vivaldi »

« Válasz #160 Dátum: 2017. Február 16. 21:14 »
Vivaldi!
Mi van veled, elromlott a számológéped, vagy az értékítéleted?
Miért csak egy méhcsaláddal számoltál méhészenként?
Szerintem még 50 millióval megtoldhatod az összeget.
De arra is magyarázatot adhatnál miért kötöd a központot Gödöllőhöz? Bár ha jól emlékszem Mészáros tervezte átköltöztetni az OMME  központot Gödöllőre.

Üdv. jani bátya

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #161 Dátum: 2017. Február 16. 21:21 »
Na nézd tudom, hogy ezt neked nem kell magyarázni.
 Csujának igen, mert neki olyan a humorérzéke mint egy spanyol bikáknak, bika viadal alatt, hogy ez inkább viccnek van szánva. Azt azért hozzátenném, hogy nem semmi banda az a Gödöllői.

*

robi 75

• 1010
« Válasz #162 Dátum: 2017. Február 16. 21:51 »
Nekem az oldalba lőtt vaddisznó jobban tetszett.
Üdv:robi

« Válasz #163 Dátum: 2017. Február 17. 09:20 »
"WC papíron....."

A szeretett vezetőd így tisztelné meg az őt megválasztó méhészeket?  :o
Szabó György

« Válasz #164 Dátum: 2017. Február 17. 09:25 »
"nem semmi banda az a Gödöllői."

Köszönjük az elismerést!
Azon dolgozunk, hogy megszolgáljuk!  :D

Viszont a többi banda segítségére is szükségünk lenne, akik jelenleg "semmi" aktivitást nem mutatnak közügyek tekintetébe!
Szabó György