Az tuti, hogy aki engem közelről ismer az tudja, hogy én melyik oldallal szimpatizálok, sőt ha egy kicsit kutakodtok akkor arra is fény derül mi volt az 1.000 Ft/méhcsalád támogatásának kiinduló pontja, melyik párt kezdeményezte.
Azért segítek kicsit, de a jegyzőkönyvek, a tények sosem csapnak be.
Kanyarodjunk vissza, olyan 2010-ig, és egy kicsit későbbre is.
Anno akkor amikor Szekszárdon a Babits Műv. Központot felújították, néhány évre a Tanítóképző Főiskolán tartottuk a Szekszárdi Tavaszváró Szakmai Méhésznapot.
És mi volt Dr.Morvai Krisztina előadásának címe, amit én írtam, és én készítettem fel az akkor még EU parlamenti képviselő asszonyt az OMME Központban.
Perc pontosan jött, és mindent jegyzetelt!
Előadásának címe, a....Szervezett méhes megporzás a közjóért!!!!
Ezt adta elő a Tavaszvárón!
Ja ja, és ezt előadta az EU Mezőgazdasági Bizottságában is.
Az EGÉSZ anyagot én írtam, sokszor telefonon egyeztettem vagy vele, vagy a kinti titkárnőjével.
Emiatt kaptam itthon hideget-meleget, hogy idecsődítem vele a Magyar Gárdát is.
Nekem az volt a célom, hogy ebből valamikor támogatás legyen, és ő akkor az EU Mezőgazdasági Bizottságában képviselte a méhészeket.
A hanganyagot előkereshetitek, nekem nincs rá időm.
Nagy István, jelenlegi agrárminiszter többször elszólta magát a vele készített riportok készítésekor amikor azt mondta, ....a méhészek 1.000 Ft-os megporzási támogatásban részesülnek!
Tehát ez volt az alap, de ehhez kellett Bross is, hogy továbbvigye, és valós támogatás legyen belőle.
Ezt mind azért írtam le, hogy akik engem fikáznak legyenek szívesek ne vegyék fel ezt a támogatást!
Mivel ez a párt szétzilálódott, van még ettől JOBB is a mi kis hazánkban!
Elnökként soha nem politizáltam, próbáltam ezektől a dolgoktól magam távol tartani, és alapszabályunk is tiltja.
Nagyernyei Attila