Tényleg ki az az Ádám József???
Ha bárki, bármit tud, bármilyen visszaélésről, ami a méhészek közösségének ártott, akkor miért nem lépett fel ellene?
(Aki elkövette az a bűnös. Aki tudott róla és nem szólt róla az a bűnpártoló. Aki tudott róla és segített benne az a bűntárs. Aki tudott róla és nem szólt, hogy majd később használhassa az infót az meg a zsaroló. Aki meg nem tudott semmit semmiről az alkalmatlan volt arra a tisztségre amire megválasztották.
Akkor viszont el kell gondolkozni azon, ha esetleg ezek közül a személyek közül valaki ha még hivatalban van,
nem kellene-e leváltani az alkalmatlansága miatt? Szerintem!)
Kérdezném amikor ezek a dolgok történtek akkor ki volt az elnök?
Kérdezném amikor ezek a dolgok történtek akkor kik voltak az alelnökök, elnökhelyettesek?
Kérdezném amikor ezek a dolgok történtek akkor ki volt az Ellenőrző bizottság elnöke?
Kérdezném amikor ezek a dolgok történtek akkor kik voltak az Ellenőrző bizottság tagjai?
Kérdezném amikor ezek a dolgok történtek akkor kik voltak az IB tagjai???
Ezeket csak azért kérdezem, hogy tudjuk kiket terhelhet még felelősség azért, hogy ezek a dolgok megtörténhettek, nem kerültek nyilvánosságra, esetleg azzal hogy titokban tartották jogtalan előnyökre tehettek szert.
Nos akkor ki is volt ez az Ádám József??

(Csak a történeti hűség kedvéért a fentieket már többször megemlítettem a legdrágább elnökünknek, még anno a gatyatologatás idején. Már akkor is az előző elnököt próbálták mocskolni. Mondtam itt az alkalom, úgy sem akarsz ezzel az IB-vel együtt dolgozni, mint a megválasztásod alkalmával bejelentetted. Akkor....címek ismertek....az a gyanúm, hogy még a személyes ismeretség is meg volt, van a megfelelő eljárások elindításához és mégsem történt semmi.
Vajon miért? Ennek 2 éve!)
NA akkor ki is az az Ádám József?
Ne csigázz Fűrészes!