Méhészeti programok

• 1150 válasz
  • 473049 megtekintés
Re:Méhészeti programok
« Válasz #255 Dátum: 2015. November 21. 15:29 »
Erről beszéltem(írtam) még reggel.
Itt az újabb "áldozat".
A bejegyzést a Facebook-ról vettem le.
"Rendhagyó év az idei, ma Gödöllőn kellene lennem. De nem vagyok.
Mindig mentünk, ki tudja mióta, de változnak a dolgok.
Először is, nincs már mit vennem. Illetve ami kellene az több százezer forint. És ha valamire még is szükség van, inkább elmegyünk Zsélybe az Ipoly túl partjára, kiváló minőségű és olcsóbb, néha bizony jóval olcsóbbak, majdnem kizárólag Lengyel gyártású méhészeti eszközökért. Ez hozzánk kb. 35 km, ráadásul gyönyörű vidéken az Ipoly parton megyünk, élvezet erre autózni."
Gratulálok az OMME tájékoztatásnak!
Hány méhészt szívattak meg nagyjaink?
Nagyernyei Attila

*

izso60

• 573
« Válasz #256 Dátum: 2015. November 21. 18:28 »
Üdv.Uraim! Attila! Távol álljon tőlem hogy veled,vagy bárkivel  is kötekedni akarnék de,azért a honlapon is csak megtalálunk csaknem mindent és te is tudod hogy a honlap átalakítása tervezve van. Egyébként az OMME "TESCO" újságját minden OMME tag megkapja annak rendje,módja szerint elolvassa és máris tájékozott lesz.

« Válasz #257 Dátum: 2015. November 21. 19:22 »
Izso60!
Nem kell velem kötekedned.
A tényeket ismertettem csupán.
Az OMME nyitó oldalán sehol nem található a Világtalálkozó, és annak programja.
Én ezt hiányolom, hogy itt van nálunk az Apimondia elnöke (most éppen Gödöllőn az Erzsébet szállóban, negyven fős OMME csapat társaságában).
Ez miért olyan nagy igény.
Az OMME-s újság nálam még a zacsiban van.
Nagyernyei Attila

« Válasz #258 Dátum: 2015. November 22. 19:36 »
Szuper volt a gödöllői rendezvény, az előadások jók voltak, a vásárt a nagyobb sportcsarnokba költöztették át, így nem a szűk folyosón kellett nyomorogni. Több eszközkiállító is volt. Megvásároltam az Erdei méhlegelő című könyvet, amelyet Ottó bácsi a bejegyzésével felbecsülhetetlen kinccsé varázsolt. Az egyetlen gyenge pontja a rendezvénynek a posztumusz kitüntetés volt. Az szégyen volt

« Válasz #259 Dátum: 2015. November 22. 20:58 »
Egyet értek Sárosi Istvánnal

« Válasz #260 Dátum: 2015. November 22. 21:26 »
Tisztelt Méhészek!
A Gödöllőn tartott OMME rendezvényből annyit érzékeltem, hogy sokan voltunk.
Az eszközforgalmazóknál letapadtam, sokan odajöttek hozzám és érdeklődtek az OMME háza tájáról.
Aztán egyszer csak odatoppant hozzám Fáskerti Laci OMME EB elnök.
Kihasználtam a helyzetet és odavittem egy kiállítóhoz, hogy saját fülével hallja amit én már akkor tudtam.
Néhányan meleg kézfogással üdvözöltek, viszont az nagyon meglepett, hogy ketten is voltak közülük akik múltkor ellenem emelték azt a kezüket, amit ma felém nyújtottak.
Remélem őszinte volt a kézfogásuk, mert nekem jól esett.
Nagyernyei Attila

« Válasz #261 Dátum: 2015. November 24. 20:42 »
Attila!
Ebből is látszik, hogy miért félnek annyira a titkos szavazástól a nagyjaink!!!!
Egy titkos szavazás egészen  más eredményeket hozna napvilágra!
A KGY-en hátul foglaltam helyet: remekül lehetett látni, hogy meddig látja tisztán a tagságot a tisztelt publikum!

« Válasz #262 Dátum: 2015. November 25. 19:42 »
Kedves  Vivaldi!

Ön nem a 2015-ös év mézkirálynő édesapja, hanem a 2014-es mézkirálynőé !!!!!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #263 Dátum: 2015. November 25. 19:54 »
QUQURIQ !!!

Hű-ha!

Kiskakas!

« Válasz #264 Dátum: 2015. December 03. 21:37 »
Ma Pakson voltam méhészklubban.
Este 5-kor kezdődött, és 8-kor lett vége.
Paksra haza mentem, bátran beszélgethettem, nem volt egy idegen tudósító sem.
Jó volt ismét a sajátjaim között lenni, szívet melengető ez a társaság.
Ugyan ezt érzem Bonyhádon is, és Bátaszéken, valamint végre már Szekszárdon is.
Megtisztultunk, pörög az egyesület, ismét 350 fölé emelkedett a létszámunk!
Nagy erőt érzek a közösségünkben, és bízom abban, hogy minden szervezetnél kinyílnak a szemek, és megérik a munkánk gyümölcse.
Tolna megyében sem volt sima a változás, mert az OMME vezetői erőszakkal szétszakítottak bennünket, meg szerették volna akadályozni, hogy felnyissam mások szemét is.
A seb beforrt, erősebbek vagyunk mint valaha.
Köszönöm ezt a paksi, németkéri, dunaföldvári, dunakömlődi, bölcskei, madocsai méhészeknek is, aki ott voltak közöttünk ma este!
Nagyernyei Attila

*

barger

• 173
« Válasz #265 Dátum: 2015. December 03. 23:22 »
Egy kis zalai aktualitás.
Amint látjátok Mészi is jön terjeszteni az igét.
Baranyi Gergely

« Válasz #266 Dátum: 2015. December 04. 07:58 »
Az OMME elnöke megy a hétvégén Hajdúságba is.
Kampányol, erősen kapaszkodik a székébe.
Akiknek még tudja elcsavarja a fejét, Arisztaiosz szerint agymosást tart.
Kérdés az, hogy hányan vevők még a mellébeszélésére?
Érdekes előadást tarthat az OMME méhesről, a közhasznúságunk újra megszavaztatásáról, a könyvvizsgálói jelentésről.
Soha nem hallottam még a szakmáról, a méhekről beszélni.
A mézpiaci elemzést meg egyenesen kerülje, mert az sem az erőssége.
Nagyernyei Attila

« Válasz #267 Dátum: 2015. December 04. 12:53 »
Az OMME elnöke megy a hétvégén Hajdúságba is.  ............

Attila!

Azt hiszem, valaki kicserélte az előbbi hozzászólásodat! Ez tűrhetetlen! Állj a sarkadra, s ne tűrd, hogy a leleplező, tényfeltáró, egy cseppet sem személyeskedő, a fair play jegyében írt hozzászólásaidat eltüntessék. Ezután hogyan derül így fény a visszaélésekre? Soha nem tudhatjuk meg, hogy kihez és mihez lehet köze Ádám Józsefnek? Nem derülhet fény a nemzeti program keretében elkövetett visszaélésekre?
A Kontroll Csoport nevében utasítsd kérlek vissza az ilyen moderálási gyakorlatot! Szeretnénk már végre tisztán látni!

« Válasz #268 Dátum: 2015. December 04. 15:11 »
Tényleg ki az az Ádám József???

Ha bárki, bármit tud, bármilyen visszaélésről, ami a méhészek közösségének ártott, akkor miért nem lépett fel ellene?

(Aki elkövette az a bűnös. Aki tudott róla és nem szólt róla az a bűnpártoló. Aki tudott róla és segített benne az a bűntárs. Aki tudott róla és nem szólt, hogy majd később használhassa az infót az meg a zsaroló. Aki meg nem tudott semmit semmiről az alkalmatlan volt arra a tisztségre amire megválasztották.
Akkor viszont el kell gondolkozni azon, ha esetleg ezek közül a személyek közül valaki  ha még hivatalban van,
nem kellene-e leváltani az alkalmatlansága miatt? Szerintem!)

Kérdezném amikor ezek a dolgok történtek akkor ki volt az elnök?

Kérdezném amikor ezek a dolgok történtek akkor kik voltak az alelnökök, elnökhelyettesek?

Kérdezném amikor ezek a dolgok történtek akkor ki volt az Ellenőrző bizottság elnöke?

Kérdezném amikor ezek a dolgok történtek akkor kik voltak az Ellenőrző bizottság tagjai?

Kérdezném amikor ezek a dolgok történtek akkor kik voltak az IB tagjai???

Ezeket csak azért kérdezem, hogy tudjuk kiket terhelhet még felelősség azért, hogy ezek a dolgok megtörténhettek, nem kerültek nyilvánosságra, esetleg azzal hogy titokban tartották jogtalan előnyökre tehettek szert.

Nos akkor ki is volt ez az Ádám József??  ;)

(Csak a történeti hűség kedvéért a fentieket már többször megemlítettem a legdrágább elnökünknek, még anno a gatyatologatás idején. Már akkor is az előző elnököt próbálták mocskolni. Mondtam itt az alkalom, úgy sem akarsz ezzel az IB-vel együtt dolgozni, mint a megválasztásod alkalmával bejelentetted.  Akkor....címek ismertek....az a gyanúm, hogy még a személyes ismeretség is meg volt, van a megfelelő eljárások elindításához és mégsem történt semmi.
Vajon miért? Ennek 2 éve!)

NA akkor ki is az az Ádám József?
Ne csigázz Fűrészes!
« Utoljára szerkesztve: 2015. December 04. 15:29 írta Texas Ranger »
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #269 Dátum: 2015. December 04. 19:06 »
Petronius arbiter!
Én saját magam moderáltam írásomat, ami pár percet töltött a Méhészklubon.
Szóltak, hogy ne személyeskedjek, családi kapcsolatokat ne sározzak.
Írásomnak a végére  azt a magyarázatot adtam, hogy az OMME Kontroll Csoport tagjaként fel kell vállalnom néha kényes dolgokat is.
Annyi az egész, hogy Ádám József fia Tóth Péter lányának udvarol, és feltűnően sokat hívják előadónak.
Egyébként azzal kezdtem hozzászólásomat, hogy Ádám Józseffel az ég világon semmi gondom, amikor a Tolna megyei méhészekkel nála jártunk, odatette magát, és az erdélyi méhészek vendégszeretete lenyűgöző.
Ezt fejettem ki kicsit részletsebben, de beláttam, nem kéne abba a sárdobálásba részt vennem, amit mondjuk Béni művelt.
Megfelel a válaszom?
Nagyernyei Attila