OMME tisztségviselők választása, 2016!

• 728 válasz
  • 288107 megtekintés
Re:OMME tisztségviselők választása, 2016!
« Válasz #660 Dátum: 2016. Április 03. 21:28 »
Üdv Mindenkinek!
Na most már ismét belépek az OMME-ba. :)

« Válasz #661 Dátum: 2016. Április 03. 21:48 »
A Tolna Megyei Méhész Egyesületnek csekket kellett rendelnie!
Csak ma négyen jelezték belépési szándékukat, de már holnap két csekket kérnek Szekszárdon!
Komolyan mondom, hogy ezt nem hiszem el.
Na meg azt sem, hogy mennyi szaktanácsadó telefonált, a saját számáról!!!!!!!!!!!
Mondtam mindig, hogy félnek még felhívni is.
Így utólag úgy érzem egy része velünk volt, ők is akarták a változást.
Kemény időszakot zártunk le tegnap!
Nagyernyei Attila

« Válasz #662 Dátum: 2016. Április 03. 21:51 »
Kedves Méhésztársaim!Megtörtént a CSODA!A méhészek rádöbbentek,hogy egy minden emberségtől,tisztességtől,szakmaiságtól mentes vezetőség ül a nyakunkon,akiket csak a pénz és a hatalom érdekel!Ennek megtartása kötötte le minden erejüket és figyelmüket ezért kellett az újságot is megalapítaniuk a mi megemelt tagdíjunkból!Tegnap még az utólsó pillanatig meg voltak győződve arról,hogy ők nyernek és meg sem fordúlt a fejükben,hogy veszíthetnek!Az a hozzáállás,viselkedés és teljesen téves felfogás (erőből úgy is mindent le tudunk nyomni a küldöttek torkán) amit azokkal szemben tanúsítottak akiknek a tagdíjából jól megéltek visszaütött.A sárdobáló támadó kampányuk az okos méhészekben pont az ellenkezőjét váltotta ki,mint ahogyan azt Ők gondolták.Arra egy pillanatig sem gondoltak,hogy akiket annyira pocskondiáznak lehet,hogy azokkal
 együtt kell majd dolgozni,illetve a főnökük lesz.Hogy tudnak majd ezek után egyáltalán a régi-új egyesúleti vezetőnknek a szemébe nézni???Tudom,hogy elnökünk Broos Péter úr meg tudja oldani az ebből adódó súrlódásokat,mert jó a diplomáciai érzéke,kompromisszum készsége és meg van hozzá a kellő bölcsessége!Nekünk az a feladatunk, hogy javaslatainkkal ötleteinkkel és mindenben támogassuk segítsük az elnökség munkáját és ne engedjünk teret az intrikáknak a széthúzásnak.Akkor joggal várhatjuk el,hogy a szkmaiság az igazi érdekképviseleti munka szinvonala és minősége kapjon prioritást az OMME-ban!Ehhez kívánok,türelmet kitartást, sok sikert és jó egészséget az újonan megválasztott vezetőségnek!
Üdv minden jólelkű és tisztességes méhésztársamnak:
Egy szürke mezei méhész Tolnából   
« Utoljára szerkesztve: 2016. Április 06. 17:24 írta Szakállas »

« Válasz #663 Dátum: 2016. Április 04. 22:22 »
Ma felhívott Dobosi Szilveszter, alias Veszti 1982!
Gratulált a választási eredményhez!
Megköszöntem neki, mert ez is kell a békéhez.
Mint tudjátok nem volt felhőtlen a viszonyunk,de semmi tüske nincs iránta bennem.
Meglepett a hívása, de jól esett.
Mondtam, hogy nem vagyok haragtartó, én ilyent nem ismerek.
Azt is sokan furcsállják, hogy  Fekete Józseffel egyáltalán szóba álok.
Ma is beszéltem vele, tagíj ügyben.
Én is gratuláltam neki.
Szememre vetik néhányan, hogy amit velem művelt, miért nem vagyok vele keményebb.
Bocsánatot kért, én megbocsátottam!
Ennyi.
Dolgozzunk azon, hogy a paradigmaváltás megvalósulhasson.
Állítólag lesznek szakbizottságok, két héten belül összeül az új elnökség.
Már postán is vannak a meghívók.
Bross Péter bent volt az OMME Központban, megismerte az alkalmazottakat, és beszéltek az átadás-átvétel feltételiről a leköszönő elnökkel.
Nem kell többé tégla, Péter mindenről fog tájékoztatni.
Végre nincs zárt ajtó nincs titok!
Újra a méhészeké az OMME!
Nagy dolog ez.
Nagyernyei Attila

« Válasz #664 Dátum: 2016. Április 06. 17:37 »
Kedves Méhésztársaim!

Még mindig a küldöttgyűlés hatása alatt (Hepy) vagyok!Kérdezték Attilát hogy marad-e a  fekete- fehér Méhészklub?Ennek maradnia kell mert enélkül már el sem tudnám képzelni a méhész közéletet,mintahogy a Kakaskukorékolás nélkül sem!!!A Kiskakasnak is ezer köszönet jár azért mert felkukorékolt bennünket egy rémálomból, a sok kapirgálásért és a sok-sok friss információért!Most is kukorékoljon csak,hogy minél többen ,minél előbb megtudhassuk a visszaszerzett Egyesűletünkben történteket és jó és rossz híreket,remélem az utóbbiból egyre kevesebb lesz!

Üdv minden jószándékú méhésztársamnak:egy szürke mezei méhész Tolnából. 

« Válasz #665 Dátum: 2016. Április 06. 20:33 »
Szakmailag mindenképp maradnia kell.
Meg egyébként is, hiszen a jövőben is lesz vélemény a vezetésről, az OMME-ról és mindenről  akár "ilyen", akár "olyan". Az OMME vezetés a Méhészklubról is kaphat ötleteket, bíztatást és természetesen éles kritikát is. (Mer' ugye nem az a legény aki adja, hanem aki állja.)  :)

« Válasz #666 Dátum: 2016. Április 07. 20:16 »
Csuja nem jogász. Eddig nem nyert jogerősen pert az OMMÉ-val szemben. Kár a sok időt, és pénzt, amivel dr. Soós oldalára állt és neki viszi a munkát. Kap jutalékot is? 

« Válasz #667 Dátum: 2016. Április 07. 21:28 »
Tisztelt Méhészek!
Vannak akik nem tudnak belenyugodni a választási vereségbe.
Két szaktanácsadó is köztük van.
Szervezkednek, kavarnak, bujtogatnak, lázítanak.
Nem fog menni!
Bross Péter az OMME elnöke.
Szépen meg kéne nyugodni, ez volt a többség akarata!
Aki ezzel nem ért egyet, távozhat, vagy maradhat, de a tényeken nem tud változtatni.
Nagyernyei Attila

*

igi

• *
  • 26
« Válasz #668 Dátum: 2016. Április 07. 23:10 »
Bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű.

« Válasz #669 Dátum: 2016. Április 08. 07:29 »
Mindig is lesznek olyanok akiknek nem tetszik ez a választási eredmény és lesznek akik támadni fogják a mostani vezetést.Ebbe viszont nekünk kell belenyugodni.

« Válasz #670 Dátum: 2016. Április 08. 07:49 »
Igi!
Mire gondolsz?
Talán arra, hogy én személy szerint támadtam a volt vezetést?
Igen, igazad van!
De én vagy szóltam a helyszínen, hogy mi a problémám, vagy a szabálytalanságok miatt tiltakoztam.
Most volt ilyen?
Valaki emelt kifogást a Lurdy Házban?
Kicsit fejtsd ki bővebben mire gondolsz, mert még munkanélküli leszek.
Továbbra is szívesen válaszolok, csak tegyél fel konkrét kérdést.
Abban végig határozott volt a véleményem, ami most sem változott, hogy szaktanácsadó ne szervezkedjen, ne avatkozzon bele a méhészeti közéletbe.
Amikor lenyugszanak a kedélyek, és jogilag is minden rendeződni fog, biztos vagyok abban, hogy a küldötteknek lesz több alapszabály-módosító javaslata.
Most még nincs itt az idő.
A Te javaslatodat szeretném hallani a témában.
Ha megnézted a honlapunkat, láthatod, hogy néhány nap alatt több információ van rajta, mint előtte egy hónapig.
Péter folyamatosan bejár, dolgozik az iroda.
Hétfőn elkezdődik az átadás-átvételi procedúra.
Körmendy-Rácz János végig mellette van, egyelőre semmi gond.
Meg kéne nyugodnotok, és elfogadni a többség akaratát.
Nem kevés különbséggel választottuk Brosst-Hegedűst-Feketét az OMME élére.
Szépen helyre fog állni a házirend, az OMME újra a méhészeké.
Nagyernyei Attila

« Válasz #671 Dátum: 2016. Április 08. 08:55 »
Szerintem Igi arra gondolt, hogy Te fejtsd ki kicsit bővebben amire gondolsz. Tényleg más stílust kellene felvenni, nem csak beszélni a levegőbe. Éveken át olvastuk és sokan elhittük az alázatra és érdekvédelemre, vagy annak inkább hiányára született figyelemfelhívó írásaidat. Most meg mintha átmentek volna gondolataid a kussoltatás mezejére.
Mit jelent az például:
"Vannak akik nem tudnak belenyugodni a választási vereségbe.
Két szaktanácsadó is köztük van.
"

Én, és gondolom sokan mások, az egyszerű kíváncsi nép, akik nincsenek   ;) benne a napi eseményekben, miként tudhatnánk meg kiről, vagy kikről van szó ha nem írja le valaki?
Aztán:
"Szépen meg kéne nyugodni, ez volt a többség akarata!"
Eddig mindig a kisebbség akaratát olvashattuk. Én mint független, még a gyanú árnyékában sem szeretnék meglapulni, ezért csak mint egyszerű gyalogméhész kérdezem: akkor most ugyan abban a cipőben járnak, csak mások?
Tehát KUSS van?
Ebben a gondolatban az is megerősít, amikor ugye kíváncsi-skodtam, hogy a mór mikor mehet, és hova tűnt a Démon, aki "Szervezkednek, kavarnak, bujtogatnak, lázítanak" témában nem egyszerű szekértoló, hanem hajcsár módjára b@szogatott hazug írásaival és telefonálgatással többek között engem is, és ezt úgy éreztem eltűritek, sőt az én válaszom lett törölve, pedig csak "kíváncsi" voltam de mindegy"111"...

Na akkor másként:
"Lassan az az érzésem, hogy Csuja László szeretné iránytani a választásokat, és a legtöbb jelöltünket kritizálja, és ebből még Bross Pétert sem hagyta ki.
Megteheti, de akkor sürgősen el kell döntenie melyik irányt választja.
Szerintem itt elválnak útjaink.
Nagyernyei Attila"

Ezt már több mint egy hónapja írtad Attila. Erre pontosan illik, amit Tomipapa tegnap a facéról bemásolt. Ciki a helyzet, mert aki nem olvasta (én nincsenek kapcsolatai ;D ;D ;D ;D) na neki homályos ez is, mint általában ami a berkekben folyik, habár sokszor így a jó :-X
Tehát Geddekas nevű fórumozó írása Bross szapulása gondolatot ébresztett az olvasóban. Puff! Ki lett vágva? Vagy csak nem ír? Megy a kussoltatás? Tudod az mekkora csapás ha visszaüt? Nem erről beszéltél éveken át? Akkor most nincs feketén-fehéren?
Mielőtt bárki akármelyik oldalra sorolna közölném, hogy én mindkét oldallal beszélő és jó viszonyban vagyok, még a vitáink ellenére is. Mondtam is Attilának a múltkor telefonon, hogy aki eddig naponta macerálta a vezetést, az ugyan azt fogja csinálni az új vezetés ellen is, ha kimarad. Mint a malacok. Tessék neki egy láncot lógatni. Okos gazda ezt teszi. Amíg a renitens malac azt rágja, fényezi, addig a többieket nem marja.( Bocs Geddekas a hasonlatért!) Régi paraszt trükk. Na van egy másik trükk is, az a baromfiudvarban használatos. :-[ Erre is kitérnék. Ekkor a csirke csőrét vágják le. Na az itt nem fog működni.

« Válasz #672 Dátum: 2016. Április 08. 13:12 »
Szerintem itt a válasz!
http://www.omme.hu/?p=6167

Üdv. jani bátya

« Válasz #673 Dátum: 2016. Április 08. 20:23 »
Az OMME szakmapolitikailag eddig is úgy működött mint a politikai pártok.
A választások után ez még igazabb.
A vesztesek átmentek ellenzékbe, viszont kerültek belőlük az elnökségbe is.
Véleményem szerint, sokakkal ellentétben ez nem baj!
Bross Péter és csapata így is többséget élvez, és talán az sem gond ha van egy erős "ellenzék".
Az ellenzék, ha jó szándékú, akár még a munkát is segítheti, úgy, hogy felhívja a figyelmet a különböző véleményekre.(Mi ezt nem tudtuk érvényesíteni, mert le se sz@rtak bennünket.)
Ki a két szaki?
Nem bolondultam meg, hogy két volt kollégámat felfedjem.
Mindennek eljő az ideje.
Folyamatosan kérdezik tőlem mi lesz Lászlóffyval, Ludányival, meg a megtévedt ügyvezetővel.
Azt kell válaszolnom ez nem az én kompetenciám, de örüljenek neki.
Én sokkal keményebb lennék azokkal akik hátba szúrtak, de ez a magánvéleményem.
Kíváncsian várom, hogy fogja Bross Pétert megkeresni Ludányi?
"Bocsi Petya, nem vagy bolond! Te olyan jó ember vagy, 500.000 Ft-ért bármit megteszek, csak maradhassak."
Vannak itt érdekességek, mert szerintem Lászlóffy és az egész leváltott rezsim sem gondolta, hogy Bross lesz az elnök.
Nagy volt a mellény, aztán kaptak egy zakót.
A küldöttek döntése megkérdőjelezhetetlen.
Személyi kérdésekben egyébként is a küldöttgyűlés dönt, de véleményem szerint most nem ez a legfontosabb.
Ma is beszéltem Péterrel, a szakik új, hasznos feladatokat fognak kapni, majd kedden megtudják.
Nem titok, az OMME honlapján is fent lesznek az azonnali intézkedések.
Minden méhésznek tetszeni fognak a szakmai elképzelések.
A szaktanácsadók folyamatosan fognak bennünket tájékoztatni.
Kicsit magamról.
Az a hír járja, hogy én is benyújtom Brossnak a számlát.
Keserűséget kell okozzak azoknak akik ezt terjesztik.
Elmondtam, hogy jelöltséget sem vállalok, és most azt közlöm veletek, hogy szaktanácsadói állásra sem pályázok.
Semmilyen számlát nem nyújtok be!
Vannak terveim, de azt csak és kizárólag társadalmi munkában, a méhészek érdekében fogom tenni, ha lesz rá lehetőségem.
A részletekről később.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #674 Dátum: 2016. Április 08. 20:39 »
QUQURIQ !!!

Kedves Attila!
3 éve nap mint nap többször is beszéltünk, -lünk telefonon.
Ezt négyszemközt is elmondhatnám, de ez is mindenkire tartozik, mert szakma!
Megpróbáltam kétszer egy vezetőséget összeállítani, akik tényleg szakemberekből állnak. Nem könnyű feladat!
Ezért arra kérlek, hogy ne tegyél  olyan kijelentéseket, hogy nem vállalsz feladatokat... :o :-[ ::)
Pontosan olyan emberekre van most szükség a méhész társadalomban, akik szakmailag a csúcson vannak, és tenni tudnak a méhészek jövőjéért!
Céltudatos, egyenes jellem Vagy, irigylésre méltó, örülök, hogy van egy ilyen barátom!
Szerintem, minden méhész érdeke, hogy igénybe vegyük a szakmai tudásodat, és az OMME iránti szeretetedet!
Minden ifjú méhésznek állítalak példaképként, akik valamikor az OMME vezetői lesznek...
Maradj ilyen amilyen vagy!

Barátod, a Kiskakas! Baldavári László