Szerintem Igi arra gondolt, hogy Te fejtsd ki kicsit bővebben amire gondolsz. Tényleg más stílust kellene felvenni, nem csak beszélni a levegőbe. Éveken át olvastuk és sokan elhittük az alázatra és érdekvédelemre, vagy annak inkább hiányára született figyelemfelhívó írásaidat. Most meg mintha átmentek volna gondolataid a kussoltatás mezejére.
Mit jelent az például:
"
Vannak akik nem tudnak belenyugodni a választási vereségbe.
Két szaktanácsadó is köztük van."
Én, és gondolom sokan mások, az egyszerű
kíváncsi nép, akik
nincsenek 
benne a napi eseményekben, miként tudhatnánk meg kiről, vagy kikről van szó ha nem írja le valaki?
Aztán:
"
Szépen meg kéne nyugodni, ez volt a többség akarata!"
Eddig mindig a kisebbség akaratát olvashattuk. Én mint független, még a gyanú árnyékában sem szeretnék meglapulni, ezért csak mint egyszerű gyalogméhész kérdezem: akkor most ugyan abban a cipőben járnak, csak mások?
Tehát KUSS van?
Ebben a gondolatban az is megerősít, amikor ugye
kíváncsi-skodtam, hogy a mór mikor mehet, és hova tűnt a Démon, aki "
Szervezkednek, kavarnak, bujtogatnak, lázítanak" témában nem egyszerű szekértoló, hanem hajcsár módjára b@szogatott hazug írásaival és telefonálgatással többek között engem is, és ezt úgy éreztem eltűritek, sőt az én válaszom lett törölve, pedig csak "kíváncsi" voltam de mindegy"111"...
Na akkor másként:
"Lassan az az érzésem, hogy Csuja László szeretné iránytani a választásokat, és a legtöbb jelöltünket kritizálja, és ebből még Bross Pétert sem hagyta ki.
Megteheti, de akkor sürgősen el kell döntenie melyik irányt választja.
Szerintem itt elválnak útjaink.
Nagyernyei Attila"Ezt már több mint egy hónapja írtad Attila. Erre pontosan illik, amit Tomipapa tegnap a facéról bemásolt. Ciki a helyzet, mert aki nem olvasta (én nincsenek kapcsolatai

) na neki homályos ez is, mint általában ami a berkekben folyik, habár sokszor így a jó

Tehát Geddekas nevű fórumozó írása Bross szapulása gondolatot ébresztett az olvasóban. Puff! Ki lett vágva? Vagy csak nem ír? Megy a kussoltatás? Tudod az mekkora csapás ha visszaüt? Nem erről beszéltél éveken át? Akkor most nincs feketén-fehéren?
Mielőtt bárki akármelyik oldalra sorolna közölném, hogy én mindkét oldallal beszélő és jó viszonyban vagyok, még a vitáink ellenére is. Mondtam is Attilának a múltkor telefonon, hogy aki eddig naponta macerálta a vezetést, az ugyan azt fogja csinálni az új vezetés ellen is, ha kimarad. Mint a malacok. Tessék neki egy láncot lógatni. Okos gazda ezt teszi. Amíg a renitens malac azt rágja, fényezi, addig a többieket nem marja.( Bocs Geddekas a hasonlatért!) Régi paraszt trükk. Na van egy másik trükk is, az a baromfiudvarban használatos.

Erre is kitérnék. Ekkor a csirke csőrét vágják le. Na az itt nem fog működni.