Köszönöm Laci, de ne hozz ilyen kínos helyzetbe!
Mindig is az volt a határozott véleményem, hogy nem vállalok semmilyen pozíciót az OMME-ban, mert akkor azt le sem tudnám mosni magamról, hogy nem ezért csináltam ezt az "irtóhadjáratot".
A pozícióvállalás, és a feladatvállalás nem ugyan az.
Feladatot eddig is vállaltam, ha megkértek mindig segítettem (mézesüveg, méheü. felelősök oktatásának Nemzeti Programból való finanszírozása stb.)
Ezek után is külső támogatója szeretnék lenni a jelenlegi vezetésnek.
A réginek meg rommá döntésében segédkeztem, ami végül sikerült.
Emiatt sokan gyűlölnek, amit majd az idő igazol, hogy kinek volt igaza.
Hallom a másik oldal hangját is, hogy beteg ember vagyok, meg határolódjanak el tőlem.
Nem örülök neki, de ezt pont olyanok mondják akik évekig a hátsómat nyalták.
Kemény elveim vannak, ezt mindenki tudja rólam.
Szándékom egyenes, tőlem senkinek nem kell tartania, mert a véleményemet mindig megmondtam akár Dr.Mészáros Lászlónak is, akinek ez szokatlan volt, mert neki is áll barátjai, áll támogatói voltak.
Te tudod a legjobban, hogy Dr.Mészáros László megválasztása előtt ugyan úgy kampányoltunk mellette, mint most Bross mellett!
Aki ezt nem tudja hát most megtudta.
Viszont akkor nem indult Bross, és őt jobbnak ítéltük Egyed Árpádtól.
Ezt a leváltott elnök is tudta rólunk, sőt többször meg is köszönte támogatásunkat.
Egyszer mi is tévedhetünk.
A puncsolás nem az én tulajdonságom.
Ha valakinek más a véleménye azt meghallgatom.
Dr.Hegedűs Dénes már a megválasztásuk után is kérte a véleményeket, javaslatokat.
Van bőven javaslatom(eddig is volt) és amennyi tőlem telik, meg fogom tenni.
Véleményem szerint rövid időn belül a Bross csapat jelentős eredményeket fog felmutatni, Péter már most EP képviselővel tárgyalt.
Jó hangulatban van Bross, aktív, tenni akaró.
Nem fogunk benne és csapatában csalódni!
Nagyernyei Attila