Tükör írta odaát:
"Itt közvetlen választás van, nem pedig egy pártvezér mondja meg, hogy kikkel akar dolgozni. Sem egyik, sem másik oldalon. Én erősen gondolkodok azon, és küldött társaimat is erre biztatom, hogy akitől már olyasmit hallottunk, olvastunk, hogy ezzel vagy azzal nem hajlandó együtt dolgozni, arra egyáltalán szabad-e voksot tenni, ill őt sem értem, hogy akkor miért vállalta a jelöltséget, hisz potenciálisan bárki mellé odakerülhet.
Na de ez legyen az ő dolga."
Azt hiszem itt nagy baj van, ha egy nagy méhészünk (Tükör) sem látja át miről fog szólni ez a választás holnap!
A jelenlegi minden szép és jó, csak így tovább csapat hogy is mondjam nem teljesen az igazságokra épülő irányvonala szakikkal megtámogatva kerül megválasztásra vagy egy a problémákat el nem fedő és azokat megoldani próbáló társaság.
Az együtt dolgozásról.
Ha az elmúlt 3 év nem olyan lett volna mint amilyen volt nem lenne probléma bárkivel együtt dolgozni.
Nagyot változott az egyesület és annak vezetősége (sajnos nem a jó irányba!).
Van aki ezt észrevette, van aki nem.
Van akinek jó ez így, van akinek nem.
Erről fog szólni a holnapi nap!
A két irányvonal közül fog választani a tagság.
Ha ne adj isten olyan elnököt választanak meg akinek az utóbbi 3 éves tevékenysége nem nyerte el a tetszésedet és még ki is jelenti április 3-án folyt köv. feladnád-e az elveidet és beállnál-e a "csapatába" segítve az Ő "tevékenységét"?

Kíváncsi leszek hány köpönyegforgató, bármit a hatalomért megtevő kerül be a mostani vezetésbe?
(2-án még ököl rázás, 3-án meg haverkodás??)
Ilyen emberekre van szüksége az OMME-nak??

Részemről, ha a mostani irányvonal megváltozik nem gond bárkivel is együtt dolgozni, ha az a munka a közjót szolgálja!
Én sajnos csak az egyik elnökjelölt részéről fedeztem fel ez irányú próbálkozást és ezért írtam, hogy kizárólag vele vagyok hajlandó együtt dolgozni!
Nem becsületesebb így???

Én nem árulok zsákba macskát és a lelkemet sem adom el!!
Tudod ha Tükörbe nézek nem mindegy kitekint vissza rám!