OMME tisztségviselők választása, 2016!

• 728 válasz
  • 288282 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:OMME tisztségviselők választása, 2016!
« Válasz #510 Dátum: 2016. Március 27. 10:07 »
Ha jól értem amit írsz, aféle pénztáros vagy miféle volt Mészi?  Merthogy egy sima Pénztáros kezén is mehet át rengeteg pénz, de attól még nem ő a bank igazgatója.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #511 Dátum: 2016. Március 27. 11:24 »
Nem látom az OMME honlapján a motivációs leveleket!
Levették?  :P

Fekete József motivációs leveléhez annyit, hogy elmondja, csak az legyen általános elnökhelyettes aki sok szabadidővel rendelkezik, tapasztalatból tudja. Majd ezek után leírja, Ő szaktanácsadó, méhegészségügyi felelős és még kamaránál is tevékenykedik!Szerintem ez akkora Öngól, mint a ház!

« Válasz #512 Dátum: 2016. Március 27. 12:54 »
Miért vették volna le? Ott vannak azok a motivációs levelek a helyükön.

« Válasz #513 Dátum: 2016. Március 27. 17:22 »
Jól látod Laci!

Majd 20 évig voltam vámügyintéző, és Mészi soha de soha nem volt a VPOP országos parancsnoka.

Nem tévesztendő össze, hogy valaki a VPOP országos parancsnoka volt, vagy egyik alegységének pl. a VPOP Ügyviteli és Számitástechnikai Központjának megbizott vezetője.

A parancsnok titulus az járt boldognak boldogtalannak akinek adható volt a szabályzat szerint.

Motivációs levelében leírtakat, csak egy volt országos parancsnok állíthattná magáról.

Az a tény, hogy motivációs levelében megpróbálja magát beállítani a vámszervezet volt vezetőjeként, az arról árulkodik mennyire veszi semmibe az OMME teljes tagságát majd 13000 embert.   

Milyen módon nézi hülyének a választókat!
akkor tulajdonképpen ugy vezeti félre a méhészeket, hogy olyan szavakat használ, ami vámos berkekben megszokott, de a méhészeknek,és minden normális embernek mást jelent? Ügyes huzás, de erkölcstelen.

« Válasz #514 Dátum: 2016. Március 27. 17:54 »
Sziasztok,

Én is olvastam néhány jelölt bemutatkozó levelét. Természetesen Elnök Úr írását is.
Most őszintén ki a f...rancot érdekel már, hogy ki volt meg hol volt. Nem szakmai töltetű a motívációs levele. Üresség van benne mint minden általam halott fellépésében. Súlytalan, süket duma.

Fehérváron ott voltam a teremben Bross előadásán. Azt mondta, hogy pártpolitikát is belekevernek sokan a dologba. Nem mondta meg ugyan, hogy kire csak azt mondta, hogy Ő egész életében egy pártra szavazott.
Jelenlegi elnökünknek épp oly semmittelen, gyomorforgató dumája van mint azoknak a politikusoknak akiknek feltételezésem szerint épp a hátsóját kényezteti.
Péter, válts paradigmát...

*

zümi

• 1382
« Válasz #515 Dátum: 2016. Március 27. 19:01 »
Egy ideje az motoszkál a fejembe, hogy mi van akkor ha a küldöttek Brosst választják elnöknek, viszont Cserényit újra választják Szakmai elnöknek Hegedűs helyett? ::)
Fognak tudni együtt dolgozni?
Ezt a patt helyzetet, hogy oldják meg?

Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

izso60

• 573
« Válasz #516 Dátum: 2016. Március 27. 19:50 »
Üdv. Uraim!
Milyen patt helyzetet? Ugyan már Uraim!
Van az a pénz amiért a tetűt fölhajtják a Budai vásárra!
Hogy magamon uralkodva csak szalonképes szavakat használjak.
Őszintén. Mi a sz...a számít bárki is.
Mit hozhat a paradigma váltás?
Csak mások lesznek közel a tűzhöz,Ők melegszenek és máris mindent másképpen látnak a mai "jogvédők",nem hőbörögnek és legalább magukkal talán elégedettek is tudnának lenni,de az sem biztos hogy magukkal nem mennének szembe.
Azért erőssen feltételes módban elmélkedjünk.

« Válasz #517 Dátum: 2016. Március 27. 20:01 »
Üdv. Uraim!
Csak mások lesznek közel a tűzhöz,Ők melegszenek és máris mindent másképpen látnak a mai "jogvédők",nem hőbörögnek és legalább magukkal talán elégedettek is tudnának lenni,de az sem biztos hogy magukkal nem mennének szembe.
[/quo
Üdv. Uraim!

Végre bevallottad, gratulálok!!

Ti semmit de semmit, nem akartok cselekedni, csak üres szöveg motivációs leveletek.

Le veletek!!!!

*

izso60

• 573
« Válasz #518 Dátum: 2016. Március 27. 20:45 »
Üdv. Uraim!
T.Tóth Uram!
Ja ja Csak üres "PARADIGMA váltás!
Remélem érted ugye!
Mély Tisztelettel a Semmittevő üres szövegű le velem! De veled is!

« Válasz #519 Dátum: 2016. Március 27. 21:14 »
Miért vették volna le? Ott vannak azok a motivációs levelek a helyükön.

ok tomipapa, petronius, vagy akár milyen tetű, bocsika valóban ott van, én voltam béna!
csókoltatlak!  :D

« Válasz #520 Dátum: 2016. Március 27. 22:12 »

" Miért vették volna le? Ott vannak azok  a helyükön"
 Én is ezt szoktam mondani ,ha valaki keresi a szerszámosban a szerszámot.De ha nem találja akkor .......úgy is nekem van igazam. :P
 T tetűke ha már a névsort be tették a fő oldal közepére akkor miért nem lehetett volna folytatásban a motivációs levelet is oda tenni?!!! Még valamit , a bővebben után miért kell még egy másik ablakon keresgélni? lehetne ezt egyszerűbben is meg oldani. :-[

Albert

« Válasz #521 Dátum: 2016. Március 28. 07:01 »

Üdv. Uraim!
T.Tóth Uram!
Ja ja Csak üres "PARADIGMA váltás!
Remélem érted ugye!
Mély Tisztelettel a Semmittevő üres szövegű le velem! De veled is!

Szánalmasra sikeredett válaszod, olyanra mint te magad!

Hiába hagytunk élősködni, majd 2 évtizedig magunkon, hagyva teletömni zsebeidet majd 50 millióval..

Hiába vártuk tőled is ágazatunk biztonságát mégis a szakadékba kormányoztátok a méhészeti ágazatot.

Nem fogadtad meg intelmeinket, az érdekvédelmi munkát érdekhajhászásnak tekintetted.

Javaslatainkat évek óta semmibe vettétek, nem vágytunk dícséretre, csak reménykedtünk talán felhasználtok ötleteket belőle, de ti nem.

Lám ti mégis a szakadékba taszítottatok bennünket.

Az érdekhajhászás mögött nem maradt idő az érdekvédelemre!!

Ezt a mára már a méhésztársadalom számára tisztán látható állapotot erősítetted meg abban az írásodban amihez gratuláltam!!

Még szeretném hozzáfűzni, hogy sokan vagyunk az egyesületben akik tőled már sokkal több mindent letettünk az asztalra!

Meggyőződésem, hogy az érdekképviselet a méhészeti ágazat iránti elkötelezettséget és munkát kell jelentsen, nem pedig  pozicióhajhászást és szimpla semmittevést mint a te esetedben.

Sorolj fel ha van valami konkrétat elért sikereidből, mert valahogyan nem találjuk semminek sem nyomát!?!?

« Válasz #522 Dátum: 2016. Március 28. 19:28 »
Tisztelt Méhésztársak!

Mivel a Zöld Fórumon nem tudok hozzászólni az ott folyó vitához, itt teszem meg.

Nagy a felháborodás, hogy van olyan tisztségviselő jelölt aki csak 1 család után fizet tagdíjat.
Hát az Én volnék. Nem azért nem fizetek több után, mert a kedves Legdrágább elnök urunk 7, 2 milliós "tisztelet díját" szándékozom szabotálni, hanem más oka van.

Kérem megnézni a mellékletet. A dátum a lényeg! 2013.9.14. az 1 család bejelentésének ideje. Én akkor még jóban voltam az azóta Legdrágábbá vált elnök úrral. (Apimondia, Kiev)

Az az egy csak azért van a nevemen, hogy méhésznek nevezhessem magam!

Abban az időben tudtam meg olyan dolgokat amikre ez volt az első válasz!

(Remélem amíg élek lesz mindig olyan méhészbarátom, akinek a nevén a gonoszoktól szeretet méheimet megóvhatom!)

Nyugi nem OMME téma!

(Aztán nem csak pénzzel lehet a közösséget építeni, bár tudom sokakat csak a pénz mozgat meg!)

Gondoljunk csak a legnagyobb "eredményre" szegény OMME zászlóra, a többit hagyjuk!

Kell-e még több magyarázat az 1 családra?  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 28. 20:45 írta Texas Ranger »
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #523 Dátum: 2016. Március 28. 22:55 »
QUQURIQ !!!

Azt azért meg kell állapítani, hogy az OMME életében egy alkalommal sem volt ennyi szennyes dolog, mint az elmúlt pár évben!!!
Egyre jobban billeg a bili, lehet, hogy szombaton dől ki??? :o
Ne felejtsétek!
Az új vezetés hozhatja meg méhész társadalmunk jövőjét!!! ;D  ;D  ;D

Az új jövőt váró Kiskakas!

« Válasz #524 Dátum: 2016. Március 28. 23:28 »
  T. Texas Ranger

Nem vagy egyedül aki kevesebbet jelent be, nem gondolom, h lelkiismeret furdalásod kellene hogy legyen.
 A közhasznúság meg tartása azért nem volt fontos mert hát az a "kevés összeg" ami befolyik a kasszába annak az adminisztrációs munkája nem ér annyit ,sajnos itt tart a vezetőség hozzá állása az egyesületi életforma/felfogás terén. Ha már itt tartunk a családszámnál a nyilvántartásban vissza ellenőrizhető kinek mennyi van? mert ugye az pontos!!! A kevesebb családszám bejelentésnek az okát nem kérdezik meg?Ha el lopták v  téli veszteség , akkor sajnálnának ?szerintem a kutyát nem érdekli ,pláne őket.Tudod a munkának az eszmei értékét nem tudják értékelni mert abból nincs kézzelfogható........Pedig egy egyesületnek az ad tekintélyt ,elismertséget ,megbecsülést minél több az önzetlen közösség építő tag.    A mai anyagias világban ez elcsépelt fogalom , sajnos.  Igaza van Böjte Csabának a lélek tornában.

Albert