OMME tisztségviselők választása, 2016!

• 728 válasz
  • 288311 megtekintés
Re:OMME tisztségviselők választása, 2016!
« Válasz #465 Dátum: 2016. Március 20. 21:40 »
Az OMME-nak nem fantom, hanem virtuális programja van!
Tehát titkos, nem láthatja senki.
Olyan messzire mutató, távlati terveik vannak, hogy egyszerűen nincs is olyan! :P :P
Bross többször kijelentette, ha bizalmat kap, teljes átvilágítás lesz, addig nem vesz át semmit.
Na itt a gáz tisztelt méhészek!
Az OMME hivatalban ettől az írásomtól azonnal pánik lesz.
Mindent elkövetnek, kistakácsoznak, valótlan dolgok sokaságával kábítják a szavazókat, mert a majré az nagy úr.
Legjobb védekezés, a támadás!
Amikor folyton azt írjuk, hogy nincs zárt ajtó, nincs titok, ők meg mindent titkosítanak, akkor itt valami nem kerek.
Mekkora mellebszeszelés volt amikor megkérdeztem tőlük, az elnök miért küldött taxit egy utazótáskáért.
Sok variációt hallottam, legalább beszéltek volna össze.
Kész kabaré, az egész kft. is.
Állítólag azért alapították, ha nem lesz Nemzeti Program, majd ebből él az OMME!
Aki ott volt a döntésnél, hallhatta.
Ja Egyed Árpi repül, elfelejtettem közölni.
Még ő sem tudja.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #466 Dátum: 2016. Március 20. 22:23 »
QUQURIQ !!!

A választárkor a szavazat szedő elnöke Koller Zoltán?
Ezen csodálkozom...
A szekszárdi választáskor is "véletlenül" nem oda kerültek a szavazócédulák ahova kellett volna...
Amikor meg kiderült a turpiszság, hőzöngve kivonultak a teremből...
Csak az igazság kedvéért írom, hogy Mészáros László OMME elnök, nekik segédkezett egy önálló egyesület szétszakításához...
Most meg Koller segít???
Érdekes egy választás lesz...

Kiskakas!

« Válasz #467 Dátum: 2016. Március 20. 22:33 »
Kiskakas!
Nálunk lenyugodtak a kedélyek, ezt nem kéne belekavarni.
Ami volt, elmúlt.
Tolna megyében nyugalom és béke van.
Amiről írsz, az utolsó körben történt, de nem csináltunk belőle ügyet.
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #468 Dátum: 2016. Március 20. 23:56 »
Hát tudjátok. Ha Koller Zoli átpakolta a szavazatokat oda ahova nem kellett volna, akkor azt megint megteheti, ha benne van a szavazatszámláló bizottságban. De ezt ti tudjátok! Nem én voltam ott és nem én voltam érintett.

Még szerencse, hogy bárki kérheti a többszöri átszámolást. Ja. És kérésre kötelező átszámolni újra!
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #469 Dátum: 2016. Március 21. 08:48 »
Állj!
Itt a vége!
Senki nem állítja, írta, mondta, hogy Koller Zoli pakolta át!!!!!
Aki pakolászott nem is küldött.
Zárjuk le a témát, ez a mi saját dolgunk.
Ha én nem csináltam belőle ügyet, kérem Ti se tegyétek.
Olyan dolgokra ugrotok ami ismét háborút szül, és most nálunk béke van.
Az OMME választás az más tészta.
Ott bizony komoly kontroll kell, mert óriási a bizalmatlanság.
Urna marad a teremben, ott előttünk kiöntik, és számolják.
Ez alap.
Jobb a békesség, de erről az EB ülésen is biztosítottak.
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #470 Dátum: 2016. Március 21. 12:26 »
Én se csinálok a ti ügyetekből ügyet, de ne legyen ügy a szavazatszámlálásból se.

Szóval a jó barátság titka a pontos elszámolás. Ha ez igazság a barátokra, akkor itt az OMME választásoknál százszorosan igaz.

Vagyis nagyon áttekinthetőnek és utólag is jól elllenőrízhetőnek kell lennie a szavatszámlálásnak.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #471 Dátum: 2016. Március 21. 12:51 »
Ja Egyed Árpi repül, elfelejtettem közölni.
Még ő sem tudja.

Már régen el kellett volna küldeni! Mindegy melyik oldalon kerül szóba, mindenki azt mondja, hogy egy haszontalan léhűtő, aki a méhészek pénzén élősködik.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #472 Dátum: 2016. Március 21. 13:00 »
Megérkezett a küldöttgyűlési meghívó és a mellékelt dokumentáció.

Benne van jelöltlista, de csak táblázatos formában. A mellékelt levélből nem derül ki, hogy az önéletrajzok és a motivációs levelek mikor fognak eljutni a küldöttekhez! Egy táblázat alapján nagyon karcsú lenne dönteni. A Választási szabályzatunkban mi a jófenének van benne, hogy önéletrajzot és motivációs levelet kell készítenie a jelöltnek, ha aztán ezek szinte véletlenszerűen jutnak el a küldöttekhez.

Azt írja a levél, hogy az elnökökhöz emailben juttatja el az OMME a jelöltek motivációs leveleit és önéletrajzát, és az elnökök gondoskodnak arról, hogy a küldöttekhez eljusson minden.
Mi van, ha az elnöknek nincs email fiókja?
Mi van, ha az elnöknek van email fiókja, de nincs nyomtatója?
Mi van, ha az elnöknek van nyomtatója nincs annyi pénze, vagy ideje, vagy mind a kettőből erősen hiánya van, hogy valamennyi jelölt anyagát kinyomtassa?

Lehetne továbbküldeni emailben a jelöltek anyagát a küldöttnek, de ez további problémát vet fel.
A küldöttnek vagy van vagy nincs email címe.
A küldött számítógépe vagy meg tudja nyitni a kapott dokumentumokat vagy nem.
A küldött vagy szeret órákig a számítógépen olvasgatni vagy nem szeret.
A küldött vagy ki tudja nyomtatni a kapott dokumentumokat vagy nem.

Ez a küldöttgyűlési meghívó nem tartalmaz döntésre alkalmas anyagot.
A döntésre alkalmas anyagot meghatározza az alapszabályunk és a választási szabályzatunk együttesen.
A döntésre alkalmas anyagnak a küldöttek részére való megküldésének határideje az alapszabályban pontosan van rögzítve.

A törvény azért szab határidőt és mondja ki, hogy döntésre alkalmas anyagot kell kapnia a küldötteknek, hogy a küldöttgyűlésen a döntés alapos és megfontolt lehessen vagyis demokratikus.

*

izso60

• 573
« Válasz #473 Dátum: 2016. Március 21. 20:48 »
Üdv. Uraim!

Geddekas!!!!
Mi van ha az elnök írástudatlan? Mi van ha nem tud olvasni? Mi van ha ? Mi van ha nem? Csúcs vagy Laci, de mi van ha nem?

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #474 Dátum: 2016. Március 21. 20:50 »
QUQURIQ !!!

Izso70.- kedő!

Ne magadból induljál ki!  :-[  :-X  ::)

Kiskakas!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #475 Dátum: 2016. Március 21. 23:23 »
Nem roppanna bele az OMME, ha szépen nyomtatott formában megkapná minden egyes küldött a jelöltek önéletrajzát és motivációs levelét. Olvasni azért minden küldött tud, de számítógépet még az elnökök közül se mind, a küldöttekről meg ne is beszéljünk.

*

atya

• 1043
« Válasz #476 Dátum: 2016. Március 22. 06:20 »
Én nem minősíteném, az elnököket, és a küldötteket sem. Ha tud, ha nem tud, valaki a számítógéppel "bánni", ez nem lehet kritérium. Ha írásban nyomtatottan meg kell kapniuk az összes anyagot, akkor meg kell kapniuk.
A jelenlegi vezetés miért nem veszi figyelembe, a tagság véleményét?? Ha nem ismerik a jelöltek teljes anyagát, (önéletrajz, motivációs levél) akkor hogy lehet helyesen, jól dönteni?? Ebből az látható, hogy nem is akarják,  megismertetni az új jelölteket, a választókkal. Létezhet az hogy egy - egy jelöltet, az Ő általuk kialakított negatív személyként tüntetnek fel, és ezt a maguk módján mindenhol, minden formában elhíresztelik, terjesztik??
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 22. 06:27 írta atya »
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #477 Dátum: 2016. Március 22. 06:50 »
Sajnos létezhet.

« Válasz #478 Dátum: 2016. Március 22. 06:55 »
Arról meg nem is beszélve, hogy Fáskerti László EB elnök azt javasolta, hogy amerikai típusú választás legyen.
Arcképes fotóval, motívációs levéllel, önéletrajzzal postán kiküldve minden küldöttnek!
Ez hangzott el az őszi küldöttértekezleten!!!!!!!!!!!!!!!!!
És mi lett belőle.
E-mail?
Ismét a küldöttgyűlés, és az EB elnökének javaslata ellen megy ez a díszes társaság?
Ezeknek mindent szabad?
Az EB elég komoly megállapítását nem árt ismételgetni!
".., a parlamentarizmus ilyen mérvű mellőzése nem megengedhető."
Valójában mit is jelent ez?
A demokratikus jogaink lábbal tiprását!

Ezt utálom, hogy maszatolnak, mellébeszélnek!
És van még egy érdekes megállapításom.
Az utolsó "elnökségi" ülésen, egyhangúlag elutasították a Tolna Megyei Méhész Egyesület közgyűlésének határozatát, amelyet 87 méhész írt alá!
Abban az állt, hogy kérjük a jelenleg regnáló erőszakszervezet prominens vezetőit, hogy 5-5 percben had mutatkozzanak be az elnök, és elnökhelyettes jelöltek, hogy felelősségteljes döntést tudjanak hozni a küldöttek.
Később ezt azzal egészítették ki, hogy a bizottsági elnök jelöltek is kaphassanak néhány percre szót, hogy képzelik el közös jövőnket.
Tehát kuss, mert jön a motívációs levél.
Most ott tartunk, hogy se levél, se duma.
Dübörög az OMME diktatúra.
Remélem már nem sokáig.
Ja tudtátok, hogy az OMME-nak is van "Nokiás doboza"?
Nem is egy, kettő.
Ma fogom Fáskerti Lászlót erről részletesen tájékoztatni.
Van akiknek óriási lesz a zabszem! :P :P
Mondtam én, hogy bűnös galeri.
Meg sem akarják cáfolni.
Cserényi doktor szerintem bocsánatot fog kérni tőlem.

Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #479 Dátum: 2016. Március 22. 07:26 »
A nokiás doboz azt jelenti, hogy korrupciós ügye van a mostani aláírási szerződéskötési és pénzfelvételi jogkörrel rendelkező vezetőinknek? Kiknek is van ilyen jogköre? Elnök, hivatalvezető, általános alelnök.