OMME tisztségviselők választása, 2016!

• 728 válasz
  • 288373 megtekintés
Re:OMME tisztségviselők választása, 2016!
« Válasz #405 Dátum: 2016. Március 13. 21:07 »
Izso60 ezt írja:
" Őt csak és kizárólag az érdekli hogy a maga és esetleg néhány társa agyszüleményét mindenkire megpróbálja ráerőltetni ha tetszik ha nem,...."
Ludányi doktorral kezet foghattok!
Ő Brosst Bolondnak, Dr.Hegedűs Dénest fecskének, engem az OMME ellenségének állít be.
Nagyon be lehettek sz@rva, ha féltek a piros laptól.
Nem fogsz piros lapot kapni azért mert más a véleményed.
Ez Cserényi módszer.
Aki innen ki lett tiltva az személyeskedő mocskolódása miatt volt.
Ha sarkos is a véleményed, az simán belefér.
Engem kár gyaláznod, agyszüleményem ara irányul, hogy azonos feltételek lehessenek a választások alatt.
Röviden ennyi, a többiektől már megkaptad a kezelésedet.
Ja a Ti névsorokat nem láthatnánk?
Néhányat megjegyeztem:
Dr.Cserényi Péter
Tóth Péter
Varga Tamás
Ja a legfontosabb
Dr.Mészáros László
Remélem az OMME honlapján hamarosan a teljes lista olvasható lesz.
Kritizálni lehet, sőt szabad ha nem értesz egyet valakivel.
Egy fontos tényező van, hogy miért nem értesz vele egyet, meg kell indokolni.
Hogy miért nem szavazok a fenti nevek egyikére sem, már 3 és fél éve szinte minden nap indokolom.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #406 Dátum: 2016. Március 13. 21:20 »
QUQURIQ !!!

Kiskakas még emlékszik Mészáros Jánosra EB elnök jelöltre, aki a Nemzeti programos rendezvényét jól el búrta, hogy nem kapta vissza az MVH-tól az egyesületi pénzt.
Így aztán az OMME csak úgy ingyen, kamat nélkül, két jó nagy pusziért kihúzta
Mészárost a fekáliából...!
Így, és Ő akar EB elnök lenni??? mindért földhöz vágom a tarajamat!!!
Attila!
Kimaradt még Ficzere nagy mester is EB elnöki posztra!
Jól behülyítette a közgyűlést az el nem készült pénzügyi beszámolóval!
Mégis megszavaztatta elfogadásra a küldöttgyűléssel!!!
Ez az ember, jelenleg is tagja az OMME EB -jének, és a rengeteg szabálytalanság ellenére még a következő ciklusban EB elnök akar lenni!!!
Jó ég!
Az előbb földhöz vágtam a tarajamat, most meg ugrálnom kell rajta!!!!

A taréjtalan Kiskakas!

« Válasz #407 Dátum: 2016. Március 13. 21:24 »
Izso60 írta.
" itteni demokrácia addig tart míg a véleményed nem tér el túlzottan az itt elvárhatótól, attól kezdve jön a "piros" és pá picim.2"

Ha az általad felállított demokrácia személyeskedésből obszcén szavak használatából és egyéb más emberre vonatkozó dolgokból áll, akkor szerintem mindenképp alapot ad bárkinek a moderálására. Az általad leírt szöveg tartalma véleményem szerint semmiképp nem általános.
Véleménykülönbség miatt még , emlékeim szerint senki hozzászólása nem lett kitörölve a fórum fennállása óta és sárga lapot sem kapott senki.
Azzal ha mást megpróbálsz igazolható tények nélkül rossz színben feltüntetni csak magadról állítasz ki bizonyítványt.
Természetesen az emberek sokféleképpen élik meg a dolgokat, vannak emberek akik már egy kellemetlen kérdés feltételét is támadásnak élik meg.

Üdv. jani bátya

« Válasz #408 Dátum: 2016. Március 13. 21:37 »
Izso60!

Mi a demokrácia szerinted?
Bele tartoznak a következők szerinted:
-Don Cserényi OV-én elhangzott kijelentése,fenyegetése miszerint Bross
  be ne tegye a lábát ide a terembe.
-OMME újságban nem jelenhet meg a "másik oldal" véleménye még azok
 után sem,miután aljasul inkognitós OMME ellenségként állítja be az újság Brosst
 és csapatát
-Motivációs leveleket nem teszik fel a honlapra,nem küldik ki a küldötteknek,
 ne legyen lehetőségük megismerni sem a jelölteket .
-zárt IB ülések,titkositások egy egyesületben
-don Cserényi kussoltatásai
-éves beszámolóba nem teszik bele a saját Kft mérlegét és enélkül
 megszavaztatják azt
-küldöttgyűlésen nem adnak szót még az EB tagjának sem.

Sorolhatnám napestig Cserényi irányította OMME,demokráciába
nem illő tetteit.
Te mint hű katonája ezzel egyet értesz?
Ám legyen!
Cserényinek sok OMME ellen elkövetett bűne volt eddig is,de az amit bevezetett és alkalmaz
Bross távozása óta-akinek más véleménye van mint Neki az OMME elleség-
ez nagyon durva.
ÉS TE EZEK TUDATÁBAN DEMOKRÁCIÁRÓL PAPOLSZ?
Menj és csókolj kezet a donnak,eddig is ezt tetted.
Aztán igyatok egy jó nagyot,eddig is ezt tettétek.
Nem rég jöttem rá a szófordulataidból ki bújik az Izso60 név
mögé.
Nagyot csalódtam benned.Az itteni írásaid kritikán aluliak
és nagyon aljasak.Ha csak simán véded a jelenlegi felállást azt
megértettem volna.
Veled sem fogok egy darabig kezet.
Vannak már többen is az OMME-ban akiknek nem jár a kézfogás.
Amennyiben ebben a stílusban írsz tovább leleplezlek.
Nem az vagy mint akit kiskakas gondol,kicsit nyugatabbra és északabbra
laksz.

Csányi Antal

« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 13. 22:11 írta Csányi Antal »

*

Bicska

• 601
« Válasz #409 Dátum: 2016. Március 13. 22:59 »
Kedves lousicide!!!

A küldöttek TITKOS szavazáson voksolnak. Magyarul a büdös életben nem derül ki, hogy ha nem arra a jelöltre szavaznak, akire a tagságuk utasította őket. Retorziótól sem kell tartaniuk, soha nem derül ki... Ennyit a demokráciáról..

Üdv: Bicska
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #410 Dátum: 2016. Március 14. 07:23 »
"Mert az OMME a miénk, s mi olyan vezetést fogunk választani, amely képes higgadtan, alázattal, minden hiszti nélkül  képviselni az ágazatot. "

Látod, látod , nincs itt semmiféle különbség vagy ellentét meg árok ásva meg ellenzék, meg ellenség csak mesterségesen vagy inkább mesterkélten szembeállítva, mert szerintem mindenki ezt szeretné aki tagja az egyesületnek és figyelemmel kíséri a folyamatokat. Azért egy kicsit örülök, hogy a mondat alapján Te is változást szeretnél, hiszen a jelenlegi vezetés nincs párhuzamban az általad használt jelzőkkel.
Azért szerintem egy kis módosítást még elbírna a mondat. kiegészítésképpen hozzátenném, hogy "a mindenkori meghatározott szabályozott keretek között". Remélem, hogy az általad használt birtokos névmás /miénk, mi/ nem csak egy szűk réteget jelent aki birtokolni vagy "bitorolni" akarja az egyesületet. Mert ha van miénk és mi akkor elvileg létezik tiétek és ti is. Maradjunk annyiban, hogy az OMME mindannyiunké aki tagja ennek az országot átfogó méhészközösségnek.

Üdv. jani bátya

« Válasz #411 Dátum: 2016. Március 14. 08:22 »
Le a kalappal előtted !
Ezt nagyon jól megfogalmaztad.
Ez a lényeg.
Ellentétet,ellenzéket Cserényiék kreáltak maguknak!

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 14. 09:06 írta Csányi Antal »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #412 Dátum: 2016. Március 14. 12:10 »
Ordibálás Cserényi és Fáskerti szokása. Aztán vezénylik a szavalókórust is, hogy belefojtsák a szót abba, aki meg mer szólalni.

A hallgatás nem jelent békét.
Hiszen nem lenne 69 jelölt, ha béke lenne.

A hallgatás lánykori neve (oka) sokféle lehet:
 - nem tudom miről van szó,
 - csak sejtem, hogy miről van szó.
 - nem akarok rosszban lenni a szaktanácsadóval.
 - nem érdekel, hogy miről van szó, csak az állami támogatást kapjam meg.
 - hiába szólok, úgyse történik semmi.
 - majd leváltom úgyis a választásokon,
 - félek, hogy elveszítek valamit amit így viszont simán megkapok stb.

A tiltakozás is sokféle lehet:
 - megszólalok az OMME rendezvényeken és elmondom, hogy miért nem helyes vagy nem hasznos úgy ahogy történik.
 - írok is az internetes fórumokon, hogy ez vagy az nem tetszik, de hallgatok az OMME rendezvényeken.
 - megszólalok az OMME rendezvényeken, továbbá az internetes fórumokon.
 - Megszólalok az OMME rendezvényeken és az internetes fórumokon és jogi eszközökkel próbálom rávezetni az OMME vezetését arra, hogy cselekedetei helytelenek.

Mi a feladata az Ellenőrző bizottságnak?
 - Az alapszabálynak és a jogszerűségnek megfelelő működés ellenőrzése.
 - Helytelen magatartás feltárása, ezekről jelentés készítése és
 - szükség szerint a szankciók különböző fokozatainak kezdeményezése.

Az első két feladatának részlegesen felelt meg az ellenőrző bizottság, sőt a harmadik funkcióját, tehát a szankcionálás kezdeményezésére kísérletet se tett, tehát ott nulla teljesítményt mutatott fel.

Ugyanakkor az Ellenőrző Bizottság elnöke Fáskerti László, aki most ugye megunván az elnöki széket, jelentkezett a elnökségbe tagnak, arra törekedett, hogy azokat az embereket akik "lázadtak", szankcionálják pl. kizárás fenyegetésével, pl. etikai eljárás indításával, nyílt színi ordibálással, szavaló kórus vezénylésével, közvetlen személyes agresszió gerjesztésével stb.

Az ellenőrző bizottság másik három tagja (Ficzere, Mészáros, Körmendy) pedig visszakívánkozik a bizottságba, de már nem tagként, hanem az elnöki székbe, pedig bizottsági tagként eddig nulla vagy épp nulla közeli teljesítményt mutatott fel.

Gyakorlatilag ők hárman megtehették volna, hogy jogorvoslattal, rendkívüli közgyűlés összehívásával kikényszerítsék a szembenézést a sok-sok alapszabályellenes és jogellenes tevékenységgel.

Kedves Geddekas! 

Nem tudom, hogy küldött vagy-e. Ha igen, akkor láthattad, hogy a tagság az összes kritikát elfogadta, megszavazta azt a beszámolót, amiből hiányzott a kft. beszámolója. SENKIT NEM ÉRDEKELT KOMOLYAN!

Azon a bizonyos november 16-i botrányos küldöttgyűlésen is minden szép csendben volt botrányos. SENKI, ismétlem SENKI nem kezdett el ordítani, hogy ez így nem mehet tovább. Tudod a BÉKE olykor fontosabb, mint sok minden más.
... az Ellenőrző Bizottság feladata lenne. Kezükben az összes bizonyíték. Erre pofátlanul újra jelölteti magát 3 ember az ellenőrző bizottságba, az elnök Fáskerti meg az elnökségi tagságra. Biztos, hogy alkalmasak erre a pozicióra? Rókákra érdemes bízni a tyúkól felügyeletét?
Remélem a küldöttek józanok.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #413 Dátum: 2016. Március 14. 12:14 »
Az alábbi hozzászólást ízekre kell szednem, hogy tiszta képet kapjanak az olvasók arról, hogy Körmendy úr hol téved akár tudatosan, akár félelemből, akár valamilyen NEM közösségi érdekből. Merthogy mind a négy alternítva (tévedés, tudatos tévedés, félelem,  nem közösségi érdek) az OMME közös érdekeinek kárt okoz. 

Ha már megszólíttattam,

Általánosságban lehet, hogy van némi igazság a mondanivalódban. Csak az OMME nem általános Egyesület.
Az OMME egy Miniszteri Rendeletben speciális jogokkal, kötelezettségekkel és államigazgatási feladatokkal felruházott egyesület. Egyedüliként megnevezett a méhészeti szakmában.

Emiatt az általános Egyesületi mozgástér is korlátozott. Az Egyesület mozgástere is korlátozott. Nem tudom, hogy tudod-e de az OMMÉ-nak titokban vissza kellett vonnia már több, kizárásról szóló határozatát, ugyanis EU alapjogból való kizárás "csak úgy" nem megy.

Ugyanezen korlátok miatt Minden méhész érdeke a BÉKE elsősorban. A szennyes minden részletre történő kiteregetése, hatósági vizsgálatok mind ez ellen szólnak. Kritika kell, én is gyakoroltam. Ennek mértéke azonban nem veszélyeztetheti a Nemzeti Programot. Ezért kell nagyon óvatosan lövöldözni.

Mellesleg több szereplő van a jelenlegi vezetésben, aki ezt nem érti, ilyen sajnos a mostani mindhárom elnökhelyettes is. Az Ő tevékenységük olyan mértékben a széthúzásra, az OMME kettészakítására alapoz, hogy veszélybe sodorják az egész Nemzeti Programot.

Meggyőződésem, hogy higgadt, halk, kompromisszumteremtő kritikára van szükség. Minden probléma, ami eddig felmerült megoldható házon belül. Ha nem oldódik meg, akkor lassan, de biztosan külső erők, bíróság, ügyészség, EU fogja megoldani. Én azt vallom, hogy próbálni kell belül megoldani minden kérdést.

Ehhez most történelmi lehetőség van, és a méhészek gondolkodó, következményekkel pontosan számoló egyének. Minden nap ezt teszik a méhcsaládokkal. Pontosan tudják, mikor kell anyát váltani, és mikor kell a heréket veszni hagyni. Ez most április 2!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 14. 12:19 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

ata67

• 525
« Válasz #414 Dátum: 2016. Március 14. 12:20 »
előzmény:
http://meheszklub.hu/index.php/topic,659.msg21521.html#msg21521
Körmendy Rácz Doktor Úr!"
Különösen ezt a néhány sorodat szeretném kiemelni (az egész írás nem a "Humor" rovatba való, mert ennek fele se tréfa...)

KörmendyRácz
"Ugyanezen korlátok miatt Minden méhész érdeke a BÉKE elsősorban. A szennyes minden részletre történő kiteregetése, hatósági vizsgálatok mind ez ellen szólnak. (ata67- a szennyes minden részletre történő kiteregetése..., úgy vélem, ebben sokan hibáztak ezen a fórumon, és máshol is...)[/i] Kritika kell, én is gyakoroltam. Ennek mértéke azonban nem veszélyeztetheti a Nemzeti Programot. Ezért kell nagyon óvatosan lövöldözni."

ata67- Egyetértek Veled, hasonló gondolataimat papírra vetettem régebben.

KörmendyrRácz
"Mellesleg több szereplő van a jelenlegi vezetésben, aki ezt nem érti, ilyen sajnos a mostani mindhárom elnökhelyettes is. Az Ő tevékenységük olyan mértékben a széthúzásra, az OMME kettészakítására alapoz, hogy veszélybe sodorják az egész Nemzeti Programot."

ata67
Idevalónak gondolom ezt a bibliai történetet:
http://kateteka.hu/127-salamon-bolcs-itelete/

1Királyok 3,16-28 (5,9-14)
Előzmények:

Gibeónnál egy nagy áldozati ünnepen az Úr azt kérdezte álomban Salamontól, hogy mit szeretne kapni. Salamon a bölcsességet választotta. Ezen felül gazdagságot és dicsőséget is kap majd, s ha Isten parancsolatai szerint él, az Úr hosszú élettel is megajándékozza.
Történet:

Nem sokkal az után, hogy az Úr bölcsességet ígért Salamonnak a kormányzáshoz, a király valóban bölcsességéről tett bizonyságot egy ítéletében*.

Két parázna* asszony jött a királyhoz, hogy megkérjék, tegyen köztük igazságot. Egyikük egy újszülött csecsemőt hozott magával, egy kisfiút. (Megjegyzés: Nem említik, hogy a halott csecsemőt is a király elé vitték! A halottat még aznap szokás volt eltemetni. Nem valószínű, hogy a történtek után még aznap bebocsátást nyertek Salamonhoz. Továbbá egy halott tisztátalannak számított, tehát soha nem engedték volna a halott csecsemőt a király közelébe! A történet illusztrációiban gyakran mégis megjelenik a halott baba is.)

Ahogy megálltak a király előtt, az egyik asszony így vádolta a másikat: „Kérlek, uram, én ezzel a nővel egy házban lakom, és én ott szültem nála abban a házban. Három nappal azután, hogy szültem, ez a nő is szült. Csak magunk voltunk a házban, nem volt velünk senki idegen; kettőnkön kívül senki sem volt a házban. De egy éjjel meghalt ennek a nőnek a fia, mert ráfeküdt. És fölkelt éjfélkor, elvette mellőlem a fiamat, amíg szolgálólányod aludt, és a keblére fektette, az ő halott fiát pedig az én keblemre fektette. Amikor reggel felkeltem, hogy megszoptassam a fiamat, láttam, hogy halott. De amikor reggel jól megnéztem, kitűnt, hogy nem az a fiú volt, akit én szültem.”

A másik asszony ennek az ellenkezőjét állította: „Nem úgy van! Az én fiam él, a te fiad az, aki meghalt.”

„Nem igaz! A te fiad halt meg…” – vágta rá az első asszony. Így vitatkoztak a király előtt.

Most hogyan ítéljen a király? Egyik panaszosnak sem lehet jobban hinni. Ez azt állítja: az én fiam él, a te fiad halt meg. Amaz meg azt mondja: a te fiad halt meg, az én fiam él.

Salamon elgondolkozott. A gyermek még túl kicsi ahhoz, hogy elárulja, melyik asszony az odaadóbb. Kemény eszközökhöz sem akar nyúlni, hogy ki kelljen erőszakolnia a beismerést. „Hozzatok ide egy kardot” – mondta végül.

Az egyik szolga hozott egy kardot, majd azt parancsolta a király: „Vágjátok ketté az élő gyermeket, és adjátok oda egyik felét az egyiknek, másik felét a másiknak!”

Az élő gyermek édesanyja halálosan megijedt*, hogy a fiát most megölik. Anyai ösztöne szólalt meg! Úgy reagált, ahogy Salamon várta: „Kérlek, uram, adjátok neki inkább az élő gyermeket, csak meg ne öljétek!”

A másik asszony viszont kemény maradt továbbra is: „Ne legyen se az enyém, se a tiéd, vágjátok ketté!”

Salamon megtudta, amit akart. Az a valódi anya, aki átengedi inkább gyermekét a másik asszonynak, csak ne öljék meg! Felé mutatott a király, és azt mondta a katonának: „Adjátok annak az élő gyermeket, és ne öljétek meg, mert ő az anyja!”

Az ítélet híre elterjedt Izráelben, s mindenki félelemmel tekintett a királyra, látva, hogy isteni bölcsesség lakik benne, s ezzel szolgáltat igazságot."

Egy másik idézet az írásból:

"Ítéletek – Feltűnik, hogy az akkori Izráel „egyszerű embere” is elmehetett a királyhoz vitás ügyeivel.
(ata67- ezt nagyon fontosnak tartom: megközelíthető legyen az egyszerű ember számára a főember.)
Mózest annyira lefoglalták a kicsi ügyekben való ítélkezések, hogy apósa tanácsára hetven bölcs embert választott ki, hogy átvegyék tőle ezt a terhet (lásd 2Móz 18,13–26). Dávidnak is kellett peres ügyekben döntenie.
A két asszony közötti peres ügy talán túl bonyolult volt ahhoz, hogy egyszerű bíróhoz menjenek vele. Az is lehetséges, hogy az egyszerű bíró nem tudott mit kezdeni velük, és továbbküldte őket a királyhoz, ami hasonló a „fellebbezéshez”."

ata67
Hibaüzenet: sokszor látom, hogy elmegyünk egymás mellett. Nem ismerjük el a másik fél jogos kritikáját. Nem válaszolunk rá, figyelmen kívül hagyjuk, csak a magunkét fújjuk. (Mindkét félre értem.)
Miért?!  Méhésztársak! Nem leszünk kevesebbek ettől, ha elismerjük a társaink rész- igazságát!
Én arra szavazok, aki az ügyet viszi tovább.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #415 Dátum: 2016. Március 14. 12:44 »
Idézet
Az OMME egy Miniszteri Rendeletben speciális jogokkal, kötelezettségekkel és államigazgatási feladatokkal felruházott egyesület. Egyedüliként megnevezett a méhészeti szakmában. Emiatt az általános Egyesületi mozgástér is korlátozott. Az Egyesület mozgástere is korlátozott. Nem tudom, hogy tudod-e de az OMMÉ-nak titokban vissza kellett vonnia már több, kizárásról szóló határozatát, ugyanis EU alapjogból való kizárás "csak úgy" nem megy.
Nem vonom kétségbe az OMME speciális helyzetét.
Pontosan a speciális helyzet KÖTELEZI az OMME-t arra, hogy a saját alapszabályát és a jogszabályokat fokozott mértékben, tehát nagyobb fegyelemmel betartsa.

Az OMME speciális helyzetéből fakadóan az Ellenőrző Bizottságnak sokkal kiterjedtebben kell vizsgálnia és sokkal alaposabban a működés szabályszerűségét és jogszerűségét. Sőt amennyiben talál szabálytalanságot, annál határozottaban kell intézkednie. Ki kell használnia az intézkedési lehetőségek teljes tárházát.

Idézet
Ugyanezen korlátok miatt Minden méhész érdeke a BÉKE elsősorban. A szennyes minden részletre történő kiteregetése, hatósági vizsgálatok mind ez ellen szólnak. Kritika kell, én is gyakoroltam. Ennek mértéke azonban nem veszélyeztetheti a Nemzeti Programot. Ezért kell nagyon óvatosan lövöldözni.

Ha a béke a te szótáradban csak a szarnak a szőnyeg alá söprését jelnti, AKKOR AZ NEM BÉKE, hanem bűnös cinkosság.

Mint írom, a szankcionálásnak nagyon széles tárháza van és az Ellenőrző Bizottság tagjai és maga a testület se használta ki a széles tárházat. Még a feltárást és a legszűkebb körű nyilvánosságot is olyan minimális mértékben teljesítette, ami önmagában kimeríti a bűnös cinkosságot.

Idézet
Mellesleg több szereplő van a jelenlegi vezetésben, aki ezt nem érti, ilyen sajnos a mostani mindhárom elnökhelyettes is. Az Ő tevékenységük olyan mértékben a széthúzásra, az OMME kettészakítására alapoz, hogy veszélybe sodorják az egész Nemzeti Programot.

Tudod, ha nincs gazda, cincognak az egerek.
Sokkal kevésbé tehetné meg a három alelnök a széthúzási konspirációt, ha látná, hogy az alapszabálynak és a törvényes rendnek megfelelő működés komolyan számon van kérve.

Idézet
Meggyőződésem, hogy higgadt, halk, kompromisszumteremtő kritikára van szükség. Minden probléma, ami eddig felmerült megoldható házon belül. Ha nem oldódik meg, akkor lassan, de biztosan külső erők, bíróság, ügyészség, EU fogja megoldani. Én azt vallom, hogy próbálni kell belül megoldani minden kérdést.

Ezzel messzemenőleg egyetértek. Valóban elsődlegesen szervezeten belül kell megoldani a problémákat elsődlegesen, hiszen minden egyesület önkormányzati szervezet is egyben. Meg is vannak hozzá a szervezeten belüli eszközök. Sőt ezekkel az Ellenőrző Bizottságnak nemcsak joga, de kötelessége is élni.

Csakhogy ti fel se tártátok rendesen a hiányosságokat, amit meg feltártatok, azt nem elég széles körben és nem elég alapos módon hoztátok nyilvánosságra, hanem csak PLETYKA SZINTEN. Ez nektek is ártott, hiszen elveszítettétek a hiteleteket és az OMME-nak is. A pletykák után és alapos információk hiányában már a szankcionálás is nehézkes, hiszen pletykára nem lehet semmit alapozni. Szóval el lett maszatolva és a szőnyeg alá lett söpörve minden.

*

lygo67

• 144
« Válasz #416 Dátum: 2016. Március 14. 21:50 »
Kedves lousicide!!!

A küldöttek TITKOS szavazáson voksolnak. Magyarul a büdös életben nem derül ki, hogy ha nem arra a jelöltre szavaznak, akire a tagságuk utasította őket. Retorziótól sem kell tartaniuk, soha nem derül ki... Ennyit a demokráciáról..

Üdv: Bicska
A szavazás Titkos , és mi lesz a szavazatok számolásával? mert, hogy KIZÁRÓLAG olyan emberek vannak a szavazatszámlálók között akiket a jelenlegi vezetés javasolt - törvénytelen módon csoportosan kerult megszavaztatásra.
Mi a biztosíték, hogy "pontosan számolnak" ???

« Válasz #417 Dátum: 2016. Március 14. 21:58 »
"Mi a biztosíték, hogy "pontosan számolnak"

Hát mi lenne, semmi. Aki ott volt tudja, hogy a saját javaslatukon kívül még jelölésre sem vettek fel más személyt.
Lehet megérne egy ügyészségi felügyeletet a választás, mivel a bizalomnak már réges-régen híre hamva.

Üdv. jani bátya

« Válasz #418 Dátum: 2016. Március 14. 22:33 »
Üdv. Uraim!

Lousicide! Nagyon figyelj az írásaiddal mert az itteni demokrácia addig tart míg a véleményed nem tér el túlzottan az itt elvárhatótól, attól kezdve jön a "piros" és pá picim.

Két Tamás!

Ti még nem unjátok magatokat? Mert ez már nagyon fárasztó! Ha valaki nem tudná Lousicide az Arisztaiosz barátunk, Izso60 pedig a szaktanácsadója. Ez az ő demokráciájuk.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #419 Dátum: 2016. Március 15. 00:00 »
Eltelt egy fontos nap. A mai nap nem volt ünnep. A méhesben szépen lehetett dolgozni. Estére jöhettek új gondolatok és.....
És?
A fórumon nem történt semmi. Nagyon meglep, hogy a mai munkás nap után nem jöttek jó gondolatok.
Még vita se nagyon volt, pedig majd 60 ember belépett és ki tudja, hogy hány vendég nézett rá a fórumra.