OMME tisztségviselők választása, 2016!

• 728 válasz
  • 290245 megtekintés
Re:OMME tisztségviselők választása, 2016!
« Válasz #390 Dátum: 2016. Március 08. 10:02 »
Tisztelt Méhésztársak!
A mellékletben olvashatjátok az a levelet amit tegnap, a Tolna Megyei Méhész Egyesület Közgyűlése jóváhagyott!
Ebben az áll, hogy megkértük az OMME elnökét, tegyék be a kiküldendő meghívókba önálló napirendi pontként, hogy az elnökjelöltek és elnökhelyettes jelöltek a szavazás megkezdése előtt, 5-5 percben fejtsék ki véleményüket, hogy képzelik el az OMME irányítását! (A levelet postára adtam!)
Második levelemet Dr.Ludányi Istvánnak címeztem, amit az OV-n át is adtam neki személyesen.
(Rendesen morgott közben.)
Választ sem az e-mailemre, sem a mellékelt levelemre a  mai napig nem kaptam tőle!
Figyelem MÉHÉSZEK!
Az OMME nem a miénk!
Ki kell vennünk a zászlót a zsarnokok kezéből!
Nem engednek szóhoz jutni, megnyilvánulni abban a lapban ami a miénk, és feleségemmel ketten is előfizetői vagyunk!
Ezzel korlátozzák a szabad véleménynyilvánítást, pedig megszólítottak, és nem reagálhat sem Csonka Imre, sem Petrus Lajos, sem pedig én!
Az újság a miénk!!!!!
Vagy mégse?
Az OMME újság a jelenlegi vezetés szócsöve, amelyet felhasználnak ellenünk!
Nagyernyei Attila

« Válasz #391 Dátum: 2016. Március 11. 19:43 »
Tisztelt Méhésztársak!
Akik rendszeresen olvassák a Méhészklubon írásaimat, ők tudják, hogy tegnap beharangoztam, keményebb stílusra váltok.
Ebben a hangnemben ez lesz az első írásom!
Március 15-höz közeledvén, valamint az OMME elnökének buzdító irományát is figyelme véve( Forradalmárok inkognitóban) írtam soraimat.
Vége lett az OMME Hivatalban, az elnökségi összeröffenésnek.
Az elnökség egyhangú döntése alapján elutasították a Tolna Megyei Méhész Egyesület közgyűlésének kérését amin 87 tagtársunk aláírása is szerepelt, mely arra irányult, hogy az elnökjelöltek, és az alelnök jelöltek a helyszínen 5-5 percben adhassák elő a jövőről elképzeléseiket.(Előző írásomban mellékeltem a kérelmünket.)
Arra hivatkoztak, hogy az elmúlt közgyűlésen az a határozat született, hogy a motívációs levelek elegendőek a küldöttek felelősségteljes döntéséhez.
Háborog a gyomrom ki kell mennem, elnézéseteket kérem.
Micsoda arrogancia, a demokrácia megcsúfolása, hogy az OMME elnöke Dr.Mészáros László a szavazást megelőzően, a közgyűlési beszámolójában végig kampányolni fog, ahogy a Lurdy Házban az OV-n is, mit tettek, szájfény, kollagén, rúzs, és mi az OMME ellenségei vagyunk, Bross meg bolond!
3 és fél év alatt többet tettek, mint a megelőző közel 30 évben.
Én ezt úgy módosítanám, hogy a 3 és fél évben többet ártottak ,mint a megelőző közel 30 évben.
Hány közgyűlési határozatot nem hajtott végre ez a díszes társaság?(Most milyen jogkövetők lettek hirtelen.)
Vagy éppen olyant hajtott végre elnökünk, amit nem szavazott meg a küldöttgyűlés!
Mondjuk az elnök fizetése (először) majd tiszteletdíja!
Ami itt a szemünk előtt zajlik az a szólásszabadság, alapvető emberi jogaink sárba tiprása!
Egy sorsdöntő szavazás előtt nem engedik szólni azokat a jelölteket akik utána 4 éven keresztül fognak 13.800 méhészt vezetni?
Erre nincs személyenként 5 perc, az-az max. fél óra?
A ködmönbe bújt ördög megvádol, és erre nem reagálhatunk?
Dr.Cserényi Péter azzal fenyegeti elnökjelöltünket, hogy ebbe a terembe be ne tegye a lábát?
Bross Péternek testőrökkel kell jönnie a választásra?
Hát mi van itt???
Nem érdekel, hogy tiszteletlennek tartanak, de mindenkit a helyén kell kezelni, hogy megértse, elfogyott a türelmem!
Van aki csak ebből ért, a szép szó, a hivatalos korrekt, szabályosan benyújtott kérelme egy 360 fős egyesületnek semmi!
A zsarnokokat, a diktátort meg kell döntenünk!
A sajtóról én személyesen fogok gondoskodni, aztán mondják bele szépen a kamerába, hogy nem engednek beszélni!
Lássa ország-világ mit művel 2016-ban egy civil szervezet vezetősége, fenyeget, kussoltat, ellenségnek és bolondnak nevez bennünket, csupán azért mert másként gondoljuk a demokráciát, fellépünk a szabálytalanságok, törvénysértő magatartásuk ellen!
Szívesen szervezek egy tüntetést a Lurdy Ház elé, ha lesznek hozzá támogatóim, rajtatok a sor!
Most már nem csak azért küzdünk, hogy váltsuk le a zsarnokokat!
Alapvető jogainkat, méltóságunkat mocskolják be!
Mi az, hogy nem mehet be a jelöltünk a terembe?
Kikérem minden Bross Péter és csapatára szavazó nevében, hogy ilyen hangnemet engedjen meg magának szakmai alelnök, és a vezetőség többi tagja ezt szótlanul(tehát beleegyezve) hallgatta!!!!!
Remélem nem sokáig rontja a levegőt a közösségünkben!
Utána is bejöhet doktor Úr, mi nem tiltjuk ki!
Külön készítettek doktor úrnak egy kispadot.
Ott ücsöröghet, és gondolkodhat azon mit csinált ezzel a gyönyörűen működő egyesülettel.
Kezdjük!
"Kinyírtam" 3 elnököt!
Lekussoltattam a küldötteket!
Meg mondtam kire kell szavazniuk!
Számon kértem, ha nem úgy szavaztak ahogy én akartam!
Fiamat akartam Bács-Kiskun megyei szaktanácsadónak, de az a gané Bross nem engedte!
Tiltott módszereket terjesztek a méhészek között az atkairtásban, miközben én a Magyar Méhészeti Nemetzei Programból komoly jövedelemre teszek szert.
Aki velem nem ért egyet, azt eltávolítom az egyesületből.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #392 Dátum: 2016. Március 11. 21:46 »
QUQURIQ !!!

Attila még lehetne folytatni Cserényi csínytevéseit...
pl. Bross Péter idejében, Pétert elkísérte külföldi hivatalos útjaira mint a Gardemama.
A nyelvét csak a kajálásra használta, mivel magyarul csak kussoltatni tud, külföldi nyelvismerete, "0"!
Értelmesen bólogatott, majd odahajolt Brosshoz, és kérdezte, hogy mint is mondtak?
Aztán meg, megelégedetten mosolygott, mintha meleg puliszkát kapott volna...
De Ti kedves olvasóim, ne mosolyogjatok a poénokon, mert mind ezt a mosolygást a Ti és az én pénzünkön grimaszkodta...
Számoljatok...repcsijegy illetékkel, szállás, ottani tömegközlekedés, kaja, napidíj...
és ezt hányszor meg hányszor megtette???
Aztán meg volt olyan is, amikor Bross Péter hivatalos méhészeti tárgyaláson volt, Cserényi meg többedmagával várost nézett!!!
Kinek a pénzén?
Na?
Igen a miénken!
Most meg a saját egyesületünkben kussoltat bennünket?
Nem!
Most mi kussoltatjuk...
Vége az OMME feletti kuss felhőnek!
A szaktanácsadók is megérdemlik a normális hangot!
Családapák, nem dedósok...
...ha meg nem tetszik Bross Péter a teremben Neki, Cserényi kiballaghat a folyosóra, vagy akár haza is mehet..
Szerintetek?
Ki fogja hiányolni???

Kiskakas biztos, hogy nem!

« Válasz #393 Dátum: 2016. Március 11. 22:32 »
...
Az elnökség egyhangú döntése alapján elutasították a Tolna Megyei Méhész Egyesület közgyűlésének kérését amin 87 tagtársunk aláírása is szerepelt, mely arra irányult, hogy az elnökjelöltek, és az alelnök jelöltek a helyszínen 5-5 percben adhassák elő a jövőről elképzeléseiket.(Előző írásomban mellékeltem a kérelmünket.)
Arra hivatkoztak, hogy az elmúlt közgyűlésen az a határozat született, hogy a motívációs levelek elegendőek a küldöttek felelősségteljes döntéséhez.
...

Igen, de arról is döntöttek, hogy minden küldött megkapja a motivációs leveleket kiküldve, hogy azok is olvashassák el, akinek nincs komputere.
OV-n már azt mondták, hogy nem küldik ki, mert drága (a határozatot végrehajtani).

joggörbítésből jeles
. Nem baj, az sem, ha ugyanazt a kérdést ugyanabban a mondatban kétféle módon értelmezik. Majd az ügyvéd megoldja, Pereljen az, akinek nem tetszik. Eljött a JOG DIADALA az OMMÉ-ba.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 12. 07:31 írta Olvastam »

« Válasz #394 Dátum: 2016. Március 12. 20:07 »
Gondolom a jelenlegi vezetés mindent elkövet, hogy kihozzon a sodromból.
Arról lemondhatnak, nem fog menni, viszont ezzel tovább keményítik, alapvetően is határozott álláspontom.
Mivel tisztáztuk egymás között, hogy a jelöltek a szavazást megelőzően nem beszélhetnek, más megoldáshoz fogok folyamodni.
Egy jelöltünket a küldöttek biztosan kevésbé ismernek.
Szeretném a jelenlegi vezetés híveitől megkérdezni, hogy ki ismerete közülük Lászlóffy Zsoltot azelőtt, mielőtt Bross Péter nem hozta közénk?
Azt sem tudtuk, hogy ő a világon van, aztán mekkora érdekvédő lett hirtelen.
Péter, Zsoltból vezető szaktanácsadót csinált, majd hamarosan nagy ember lett belőle, olyannyira megbátorodott, hogy az Apimondia elnökét megpróbálta Szekszárdról távol tartani gyalázatos levelével, amihez a jelenlegi elnökség asszisztál!
Egyből ismertté vált!
Tehát a kevésbé ismert embereket illik, sőt véleményem szerint, kötelező bemutatni!
A mi jelöltjeink egy mukkot sem mondhat magukról, úgy fognak "felelősségteljes" döntést hozni a küldöttek?
Ezt a mérhetetlen jogtiprást, ezt az arroganciát nem vagyok hajlandó elviselni!
Én nem bújok álruhába, tetteimért vállalom a nevem, adom hozzá az arcom.
Hamarosan beszámolok arról, milyen kényszerítő intézkedésekbe kezdtem azért, hogy ez a méltatlan állapot megszűnjön.
Hogy mondhatnak bárkiről ítéletet a küldöttek, ha meg sem ismerhetik?
 A Tolna Megyei Méhész Egyesület kérelmének elutasításával olyan mérvű un-szimpátiát sikerült kivívnia a jelenlegi OMME vezetésnek, hogy már csak ezért is megérte, hogy lássa mindenki, miről beszélek.
Tetteik miatt eddig sem hímeztem fejpárnámba a nevüket, de ezzel az antidemokratikus döntésükkel végleg kiásták a csatabárdot.
Engem nem tudnak lekussoltatni, megfélemlíteni meg pláne nem.
Eddig is keményen odatettem magam, de ez a lekezelő stílusuk még nagyobb erőt ad ahhoz, hogy eltakarítsuk mindazokat akik mások véleményére fittyet hánynak, a szólásszabadságot semmibe veszik!
Én nem gondolom, hogy minden kérdésben nekem van igazam!
Viszont az megígérhetem, hogy a választás úgy nem fog elkezdődni, hogy nem mutatkoznak be pár percben a jelöltek!
Ha a jelenlegi vezetésben lévők, akik újra indulnak, és nem kívánnak bemutatkozni, szívük joga, ismerjük őket!
A mi jelöltjeinkre kíváncsiak vagyunk, hogy képzelik el a gyakorlatban a demokráciát, a méhészeti ágazat felemelkedését, és tutira vehetitek, hogy beszélni is fognak.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

« Válasz #395 Dátum: 2016. Március 12. 21:27 »
Akkor kezdheted szervezni a kopaszokat, most az a trendi. Vigyél vagy hatot, és- ahogy a költő mondaná - a "hetedik te magad légy". ;D
mindenesetre azt jó ha tudod, hogy ha balhé lesz, az a jelenlegi vezetésnek kedvez.

« Válasz #396 Dátum: 2016. Március 12. 21:31 »
 Pink panther!
Balhét nem kell csinálni, ők maguk a  Balhééé! :P :P
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #397 Dátum: 2016. Március 12. 22:56 »
A választáskor esélyt kell adni a jelölteknek. Azoknak is esélyt kell adni, akiknek eddig nem volt esélyük bizonyítani. Persze nem tudom mit tud bizonyítani az aki eddig nem bizonyított semmit? A balhé viszont valóban nem kedvez. Van egy megegyezett jàtékszabály és aszerint kell játszani. Ne mi rugjuk azt fel! Eddig se mi rugtuk fel elsőnek.

Nyugi. Ez a választás már eddig is sok sebtől vérzik. Még a torka is vérzik. Tudjátok. Emlékezzetek arra, hogy mit kérdezett Csujától Tükör! Az a kapu még mindig nyitva.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #398 Dátum: 2016. Március 12. 23:20 »
Egyébként meg a határozottság jót tesz, de a keménykedés nem, sem a kampámy idején, sem később.  A rosszidulatú pletykákat a határozottsággal le lehet szerelni, de a keménykedéssel nem. A keménykedés a hisztivel rokon, ami senkinek se jó. Annak se aki csinálja, annak se aki elviseli, annak se aki szemléli.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #399 Dátum: 2016. Március 13. 09:33 »

Tehát a kevésbé ismert embereket illik, sőt véleményem szerint, kötelező bemutatni!
A mi jelöltjeink egy mukkot sem mondhat magukról, úgy fognak "felelősségteljes" döntést hozni a küldöttek?

Hogy mondhatnak bárkiről ítéletet a küldöttek, ha meg sem ismerhetik?

Én nem gondolom, hogy minden kérdésben nekem van igazam!
Viszont az megígérhetem, hogy a választás úgy nem fog elkezdődni, hogy nem mutatkoznak be pár percben a jelöltek!
Ha a jelenlegi vezetésben lévők, akik újra indulnak, és nem kívánnak bemutatkozni, szívük joga, ismerjük őket!
A mi jelöltjeinkre kíváncsiak vagyunk, hogy képzelik el a gyakorlatban a demokráciát, a méhészeti ágazat felemelkedését, és tutira vehetitek, hogy beszélni is fognak.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

Attila!

Ez így nem gömbölyű.

Az indulat sehová nem vezet, ahogy Geddekas is leírta, hisztizhetsz, de az téged gyöngít.

A jelölteket nem a választás előtti "pár perces" bemutatkozójuk alapján kell ismerjék és megítéljék a küldöttek.
Ha a jelöltek eddig nem találtak módot a bemutatkozásra, akkor nehogy már a küldöttgyűlésen kelljen a küldöttnek döntenie a megválasztásukról.

A demokrácia szabályai szerint a küldötti rendszer arra szolgál, hogy a küldött az őt küldő küldő méhész közösségek döntését, választását tolmácsolja a küldöttgyűlésen. A küldöttgyűlésen a küldött nem mérlegelhet, kötelező érvénnyel az őt küldő méhészcsoport döntését kell képviselje, végrehajtsa. Netán a bemutatkozások után haza kellene telefonáljon a küldött, s meg kellene konzultálnia a küldőivel, melyik jelöltre voksoljon?

A jelöltek bemutatkozhattak, a méhész közösségeknek volt lehetőségük megismerni őket. Nem véletlenül ventyegett itt néhány ember, amikor a szuper titkos jelöltek személyét és programját nem voltatok hajlandók nyilvánosságra hozni. Most nyal vissza a fagyi?

Az meg már tényleg a vicc kategória, amikor a sokadik jelöltlista kerül fel a netre. Hová tűnt az előzőkön még elnökhelyettesként szereplő dr. Horváth Zsolt? Milyen megfontolás alapján került le a listáról Elekes László, ..........., Csuja László, Csányi Antal, Erdélyi János? Őket jól ismerjük, az általuk képviselt programot is. Volt ideje a méhész közösségeknek e jelöltek személyét, programját megismerni. Mi szükség hetente paradigmát váltani? Netán némelyik harcostárs vállalhatatlanná lett időközben? Miből gondolod, hogy a választás csomag alapú lesz? Ha a demokrácia szabályai szerint választunk, nem csomagra voksolunk, hanem azokra a jelöltekre, akik megválasztására  a saját, otthoni közösségünktől a mandátumot kaptuk. Azt pedig a voksolás előtti bemutatkozás már semmilyen formában nem befolyásolhatja.

Nálunk ilyen a küldötti rendszer, engem küldöttként nem arra hatalmazott fel az egyesületem, hogy a saját véleményemet mérlegelve voksoljak, hanem hogy az otthon hozott döntést képviseljem a választás során. Én azt is fogom képviselni.

Az egész választás előtti bemutatkozásosdi is egy agyrém és teljességgel kivitelezhetetlen. Állításod szerint is hatvankilenc jelölt van jelenleg a listán, ebből a többes jelöléseket leszámítva is legalább 60 jelölti bemutatkozást kellene a küldötteknek meghallgatniuk, mert a demokrácia szabályai szerint a közismert jelöltek bemutatkozását sem lehetne elhagyni, s csak az ismeretleneket meghallgatni. Ennek alapján csak a bemutatkozások tartanának több, mint öt órán keresztül.

Megkérlek, ne akard ellehetetleníteni a küldöttgyűlés munkáját. Mutasd be a jelöltjeidet itt, add közre a programjukat, motivációjukat. Az érdeklődők innen is megismerhetik mindezt, mást sem hallunk, mint hogy ennek a honlapnak milyen pótolhatatlan szerepe és súlya van a választási harcban. Ráadásul itt nyugodtan mocskolhatod a neked nem tetsző jelölteket, a választó küldöttgyűlésen erre már semmilyen lehetőséged nem lesz. A kampányra bőséggel volt alkalom a honlapon kívül is, a személyek, programok bemutatására ott volt Kaposvár, Szekszárd, Székesfehérvár, Bak, és mindazon nemzeti programból finanszírozott rendezvény, ahol alaposan kikampányolhatta magát bárki.

Az időnket meg ne akard rabolni, mi a küldöttgyűlésre már nem kampányolni, hanem választani megyünk. Tartsd be a demokratikus szabályokat, s ne próbáld meg ellehetetleníteni a tisztújítást. Persze megpróbálhatod, de okosabb lenne Geddekas tanácsát megfogadnod, s a hiszti helyett egy legitim egyesületi vezetés megválasztását támogatnod. Mert az OMME a miénk, s mi olyan vezetést fogunk választani, amely képes higgadtan, alázattal, minden hiszti nélkül  képviselni az ágazatot.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 15. 10:39 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #400 Dátum: 2016. Március 13. 10:49 »
Lousicide!
Először megnéztem a Webfordítóban mit jelent ez a nick név.
Remélem jól fordít, tetűűző, tetvetlenítő.
Annyit szeretnék neked válaszolni, hogy borzasztó az írásod, valóban valamit tudsz, mert azóta vakaródzom.
Gyakorlatilag hozzászólásaimból semmit nem értesz, de a Te bajod.
Azért megkísérelem, talán az ismétlés használni fog.
Dr.Mészáros László másfél óráig tartó hasba akasztó kampánya után, a pénzügyi, az EB, az ETB beszámolókat követően, szavazunk. (Én is, ha előtte doktor Úr javaslatára nem zárnak ki az OMME-ból!)
Szépen felkészíti a társaságot, hogy kikre kell szavazni, esetleg Cserényi fenyegetve feláll, hogy Bross kifele.
Én most úgy látom, hogy teljes a pánik!
Szeretném megtudni tőled, hogy ismered e Hevesi Mihályt és az ő programját?
Már most sietsz haza, akkor miért jössz el?
Ki a frász írt, vagy kérte az elnökségtől, hogy a 69 jelöltet mutassa be?
Én 6 jelölt bemutatkozását kértem csupán, ők a vezető tisztségviselők lehetnek.
Ha ezt megértetted, haladhatunk.
A Tolna Megyei Méhész Egyesület Közgyűlésen bejelentettem, hogy  kik az általam javasolt vezető tisztségviselők, akikkel reményeim szerint végre tudjuk hajtani a változást.
87-en voltunk jelen, tehát érdeklődj, telefonálj, hogy így történt e, ahogy állítom.
Ott bejelentettem, hogy nincs "frakciófegyelem", de látható, hogy közösségünk mit szeretne.
Ez is rendben.
Ez a legszebb megfogalmazásod, amiért gratulálok!
Ezt írod a legnagyobb megdöbbenésemre:
"Az egész választás előtti bemutatkozásosdi is egy agyrém és teljességgel kivitelezhetetlen."
Biztosan kezdő vagy a küldöttek között!
Én közel 20éve járok OV-kra, és 25 éve Küldöttgyűlésekre.
Minden alkalommal bemutatkoztak legalább az elnökjelöltek!
Amikor Dr.Mészáros lett az elnök ő is, és Egyed Árpád is!
Mi változott?
Én megmondom!
Majré mester nem engedi, hogy más szóljon.
Na ezzel is megvolnánk.
Azért tartogattál a végére ínyencséget, amikor ezt írod:
"Megkérlek, ne akard ellehetetleníteni a küldöttgyűlés munkáját. Mutasd be a jelöltjeidet itt, add közre a programjukat, motivációjukat."
Többször felhívtam Haász Ferencet, a Jelölő Bizottság Elnökét, aki megígérte, hogy az OMME honlapján mindenkinek fent lesz a motivációja, és erről küldöttgyűlési határozat is van!
Pont egy hete volt az OV, azóta hiába várjuk.
Szerinted ez az én dolgom?
Örülök, hogy ennyire nagynak tartasz, de hagyjuk ezt az illetékesekre.
Végezetül, hogy miért ez a lista?
Kérdezd meg az érintetteket, Csányi Antiról tudom, hogy visszalépett.
A listát nem én állítottam össze, de természetesen ezt támogatom.
Azért került fel ide, hogy tudjuk kik gondolják másként az OMME irányítását.
A választás erről szól, ha teszik ha nem.
Én balhéra nem készülök, Cserényi doktor már megtette helyettem, amikor kijelentette, hogy Bross Péter ebbe a terembe nem léphet be.
Szerinted ez rendjén van, és még nem is reagálhat a fenyegetésre?
Várom megtisztelő válaszod.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

*

izso60

• 573
« Válasz #401 Dátum: 2016. Március 13. 19:26 »
Üdv. Uraim!

Lousicide! Nagyon figyelj az írásaiddal mert az itteni demokrácia addig tart míg a véleményed nem tér el túlzottan az itt elvárhatótól, attól kezdve jön a "piros" és pá picim.Hát azt hiszed hogy érdekli Nagyernyei Uramat hogy Te vagy Én illetve bárki miért érkezik a Kgy.-re? Őt csak és kizárólag az érdekli hogy a maga és esetleg néhány társa agyszüleményét mindenkire megpróbálja ráerőltetni ha tetszik ha nem, és ha mégsem akkor jöhet a Csuja megyünk a bíróságra. HÁT ÍGY NÉZ KI 2016-BAN AZ OMME "DEMOKRÁCIA" ESZI NEM ESZI NEM KAP MÁST! Egyesek gondolataiban,pardon tetteiben is!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 13. 19:57 írta izso60 »

« Válasz #402 Dátum: 2016. Március 13. 20:16 »
Miből gondolod, hogy a választás csomag alapú lesz? Ha a demokrácia szabályai szerint választunk, nem csomagra voksolunk, hanem azokra a jelöltekre, akik megválasztására  a saját, otthoni közösségünktől a mandátumot kaptuk. Azt pedig a voksolás előtti bemutatkozás már semmilyen formában nem befolyásolhatja.

Ti kiket támogattok? Mert ha senkit az eddig szóba került személyek közül, akkor ezen felesleges rugózni.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #403 Dátum: 2016. Március 13. 20:38 »
QUQURIQ !!!

Izso60!

Nagyon kinyílt a csipád!
Te hablatyolsz demokráciáról?
Nem a demokratikus tagság küldött el a fenébe az elnöki székről???
Úgy állt a szád utána mint Jancsi bohócé sírás előtt!
Előre legyártatott OMME-s névjegykártyáidat szét osztogattad már?
Mi volt ez, ha nem demokrácia?

Ezt Te írtad nagy bölcsen!!!
"HÁT ÍGY NÉZ KI 2016-BAN AZ OMME "DEMOKRÁCIA" ESZI NEM ESZI NEM KAP MÁST"!
Te már megetted a demokráciát, hogy elfogyott???
No, csak, no, csak, úgy nézel ki mint egy jó lakott ovis...
Igen,igen, Izso60-kám!
Befaltad az OMME demokráciáját, és ez lett belőle...
Te írtad!

"akkor jöhet a Csuja megyünk a bíróságra".
Öcsém - bátyám, nincs más választásunk!
Bekussoltattátok a Kontroll csoportot, a bíróság meg, meghallgatja...
Na látod!
Ott még van demokrácia, ha a bírákat hazudozással félre nem vezetitek...
A 2016 OMME demokrácia, április 2.-án megmutatja, a méhészek jövőjét...........

Kiskakas!

« Válasz #404 Dátum: 2016. Március 13. 20:40 »
Üdv. Uraim!

Lousicide! Nagyon figyelj az írásaiddal mert az itteni demokrácia addig tart míg a véleményed nem tér el túlzottan az itt elvárhatótól, attól kezdve jön a "piros" és pá picim.Hát azt hiszed hogy érdekli Nagyernyei Uramat hogy Te vagy Én illetve bárki miért érkezik a Kgy.-re? Őt csak és kizárólag az érdekli hogy a maga és esetleg néhány társa agyszüleményét mindenkire megpróbálja ráerőltetni ha tetszik ha nem, és ha mégsem akkor jöhet a Csuja megyünk a bíróságra. HÁT ÍGY NÉZ KI 2016-BAN AZ OMME "DEMOKRÁCIA" ESZI NEM ESZI NEM KAP MÁST! Egyesek gondolataiban,pardon tetteiben is!

THJA, időnként még a bíró is kiküldi a kedves pocskondiázó per felet a teremből. A demokrácia nem az, hogy mindent szabad.

A mi ujságunk NEM A MI UJSÁGUNK. Mi csak befizetjük a Földművelésügyi Miniszter által kirótt OMME adókat, adót az OMME elnök vacsoráira, adót az OMME elnök és Elnökség újságjára. Abban ugyanis csak az jelenhet meg, amit a diktátor enged. De ha megkérdezed: Igen, a mienk a kft, de önállóan szerkeszti az újságot. Na ekkora hasbaakasztást. Hazudnak éjjel, meg nappal.