A Zöld Méhész Fórumon olvastam a következőt Ariszatiosztól.
"Sokunkat érdekel ez a kampány, egy újabb négyéves ciklus irányvonalát fogja meghatározni az egy hónap múlva bekövetkező választás. Érdemes lenne beszélgetnünk erről itt is, mert ha ellehetetlenítjük az "itthoni" véleménycserét, az érdekvédelmi munka, az OMME sorsa iránt érdeklődő fórumtagok más csatornákon keresztül igyekeznek kielégíteni a kíváncsiságukat."
A bejegyzés írója a Fekete-Fehér Méhészklubra utal.
Székesfehérváron azt hallhattuk, hogy nem tartanánk itt, ha nem lenne a Méhészklub.
A választások finisében nem árt egy kis visszatekintés.
Alig két évvel ezelőtt, bevallom sokszor lehorgasztott fejjel jöttem haza, egy OV-ról, vagy Küldöttgyűlésről.
Voltam kispados, teremből kiküldött, és még mindig tart ellenem az etikai vizsgálat.
De megérte bármi is legyen a választások vége,óriásit nyílott a méhészek szeme, szinte könyörögnek a változásért!
Legtöbbször precíz, pontos információkkal tudtunk szolgálni, amit sokszor csak itt nálunk tudtak meg a méhészek!
Nagyon köszönöm a Méhészklubhoz hozzászólóknak, hogy segítették a változást előkészítenünk!
Ez teljesen mindegy, hogy a hozzászólót Lilahagymának, Izso60-nak,Kiskakasanak stb. hívták!
Jó kis meccseket vívtunk, amit őszintén köszönök!
Azt már senki nem vitathatja el, hogy Bross Péter és csapatának, akik a változás mellett törtek pálcát, van esélyük.
Mekkora most ez az esély?
Csont nélkül egyik oldal sem fog választást nyerni, az teljesen biztos.
Én most úgy látom, jó irányba haladnak dolgaink, és a következő egy hónap pont elég lesz arra, hogy megszokják a küldöttek az új típusú gondolkodást, és támogassák azt.
Így biztosan nem mehetnek tovább az OMME dolgai!
Legnagyobb hozadéka számomra a Méhészklubnak, hogy rengeteg igaz barátot, és sajnos pár komoly ellenséget is szereztem írásaimmal.
Szépen láthatóak a határvonalak, kik az ÖN-ÉRDEK emberek, és kik a KÖZ-ÉRDEK EMBEREK.
A következő vezetésnek sokkal könnyebb dolga lesz, nem kell a sumákoktól, köpönyegforgatóktól, áll-érdekvédőktől, hasbeszélőktől, és pénz-érdek-védőktől tartaniuk, mert addigra minden kiderül.
Ezért jó, hogy négyévente választás van!
Ebből minden méhész biztosan nyer, bármely oldalon is álljon.
Nagyernyei Attila