Ezt írja wr:
"Pontosan annyit, amennyit tud, azaz amennyi a népessége! Semmi köze hozzá annak, hogy hogyan szűkítgeted meg pátyolgatod, mert attól nem növekszik a takaró népesség, az pont ugyanannyi marad.."Hát ez az!
De mekkora légteret kell nekik kifűteni.
Alap dolgokkal nem vagytok tisztában, és próbáltok marhaságokat megmagyarázni.
Ezerszer leírtam, hogy hőtanból is államvizsgáztam, tehát van némi "lövésem", miként lehet a hőenergiát takarékosan felhasználni.
Egyszer leírtam, de megteszem most is, hátha megérted.
Egy kályhát beteszel a sportcsarnokba (ezek a méhek lennének), te attól még a csarnok másik felében akár meg is fagyhatsz.
Ha ugyanezt a kályhát (méheket) beteszed egy öltözőbe, fürdőgatyában csücsülhetsz.
Ennyi.
Nem nehéz ez.
Ja, és fele-negyede energiával (mézzel) éred el ezt, ja meg 30-50%-al több fiassal fogsz rendelkezni.
A következő elképesztő szakmai analfabetizmusra nem is kéne válaszolnom.
"Meg a herék sem, azok is majd ott lesznek ledögölve marékszám, hacsak egyenként ki nem villázod őket ahogy a régi öreb NB-sek szokták." Mivel nem láttad a kaptáraimat, csak megint hablatyolsz a teliholdnak, a MÉHÉSZET szaklapban nem olvastad az EMLÉKEZTETŐ írásaimat, amiatt állítasz ismét ekkora fatális baromságot.
Erre külön hereszöktetőm van, ami épp egy kis kijáró.
Ott különösen kiemeltem, hogy vándorláskor ki kell engedni a heréket, mert lefulladhat a szűk fészek!!!!!!!
Olvastad?
Nem.
Akkor mit avatkozol be a szakmai csörtébe, ilyen alap dolgok tudta nélkül?

?
Szerintem váltsunk témát, annyira mellette vagy az NB rendszernek, hogy az már fáj.
Nagyernyei Attila