Igen. 41 év. Rohan az idő. Olvasom a hozzászólásaidat és azt érzem, mintha tegnap lett volna.
Néha ugyan felmerül bennem, hogy nagy baj van akkor amikor már a múltat kell építgetni. De Te jobban tudod bizonyosan.
Na szóval ha már szóba hoztad az akciózó kollégákat, ne feledjük milyen káros hatással vannak piaci szemszögből arra a mézre, amit a multikban lehet vásárolni még olcsóbban, ha levesszük az áfát. Ugyan már nincs feltüntetve a "gyártó", de mivel olvashattuk eddig, mert rajta volt az EU és UN-n kívüli mézek keveréke mellett, ezért nyilván arra gondol a méhész, hogy ez azé a cégé, akivel büszkén mentél ezért a célért tüntetni, majd a következő tüntetésben is szerveztél. Azt ugyan letagadtad, de amikor beraktam azon írásodat, melyben erre is oly büszke voltál, mutatva milyen messzire elér a kezed. Gratulálok!
Most akkor szervezzetek az akkori tüntetés fő szervezőjével a méhészek ellen egy tüntetést, mert rontják a cég piaci helyzetét. Megérdemelnék.
Egyébként sajnálom azokat a méhészeket, mert ugyanúgy bevették a kefét mint Te, de a jó szándékotok nem vitatható. Viszont aki többször is beleesik abba a gödörbe, amit maga ás, annak ugye ne legyek már a barátja, mert nem csak önmagának, hanem nekem is az ellenségem.
Na most ha nincs az egyesület vezetésében egy ember sem, aki valamit dolgozna a méhészekért, akkor kellene egy másik egyesületet alapítani, ugyanazokkal a jogokkal, mert innét kikecmeregni valószínűleg a küldöttek többségének elmeállapota miatt más út nincs.
Tehát az a nyomorult méhész, aki nem tudja tartani a versenyt a kereskedővel, - akinek méze tökéletesen megfelel minden vizsgálat alkalmával (csak itthon, az EU-n kívüli Szerbiában pl. nem), - neki is más utat kell keresnie, mert nem tud enni adni a családjának, nem fog tudni fűteni, mert utolsó megtakarítását a méhei téli betelelésére fordította, arra én nem tudok haragudni.
Na ezt már elmondtam néhány méhésznek, és volt aki azt mondta, könnyen pofázok, mert van más munkahelyem. Én meg erre, menj el vazze dolgozni vissza a szalag mögé, a vezéred is azt javasolta a tagságnak.
Tehát SAJNOS ti fő állású, más bevétellel nem rendelkező méhészek vagytok a legnagyobb bajban, és még mindig nem értitek mi folyik itt Abszurdisztánban. Majdnem Kirgizisztánt írtam.
Ki mint veti ágyát...kérlek folytasd!