Hadd kérdezzek tőled ismét Attila!
Tudom, hogy törlöd, vagy szó nélkül hagyod.
1. Ismered Zsírost? Mondott neked valaha valamit? Meséld már el azoknak, akik nem tudják!
Segítsek?
2. Miért zártad ki azt a fórumozót, aki elmesélte itt, hogy a szlovén anyanevelő látogatásakor arra hivatkoztál a buszon, hogy ismét lerottyant az állományod, valószínűleg a második oxálozás következtében. Nem cikizni akarlak csak ha igen, akkor nekünk adj tanácsot, mire kell vigyáznunk, hiszen mi méhészek segítsük egymást, ne essünk ugyanabba a hibába.
3. "Szamarasbácsi" írta itt, hogy a méhesed előtt ment kacsákat vásárolni, és semmi mozgás nem volt abban a szép tavaszi időben. Ha jól emlékszem, írtad is neki, hogy miért nem állt meg a szamarával, nagyon jót röhögtem, amikor olvastam.
Na ugye attól még most kiválóak lehetnek a méheid, és kívánok is minden jót, és végre egy jó telelést, de hidd el nekem, "oszkár" méhei kiválóak, tele hordtak mindent napraforgóval. Egyébként ha felhívod, elmeséli, hogy ő volt együtt egy jelentős eseményen Zsírossal, amikor az egyik főnököd maga alá tett kézzel remegett, és a rőtszakállúttól idegzsábát kapott.
Nem tudsz Te semmit az események folyásáról, csak szócsöve vagy a góréknak.