Ezt hol olvastad ravaszdi, Róka?
"Igazán megálhattál volna az 1800-as akácért !!!
Sokat lehet nevetni Nagyernyei fröcsögésein elöször 3-4 keret KB- kereten lévö táblás fiasokról beszél majd a kollégák elégedtségéröl és 5-6 keret táblás fiasokról !!!óriási dumaszínház van nála 🤣🤣"
Ne csúsztass!
6-7 átlagban, erről írtatok!
Tegnap egyébként István Kovacsics horvátországi anyanevelő meghívására Batinán voltam, olyan 30 méhész társaságában, szerbekkel, horvátokkal közösen.
A tavaszias időjárásban élénken jártak a méhek, és betekintést nyerhettünk az anyanevelés rejtelmeibe.
Én már többször jártam itt, de most sem csalódtam.
Amikor méhészeket hoztam ide, akkor éppen 144-en voltunk 3 busszal, .....és azóta sem voltak még itt ennyien....mondta a házigazda.
Sötétedésbe nyúló virtuális méhészkedés mellett megtudhattam, hogy a bomba méhcsaládoknál van MOST 5 keret táblás fias, és ezt az adatot profi ezer családos méhészek is megerősítették, és üzenik a szájkaratésoknak, hogy maradjanak a Földön.
Azért nem teszek fel közelebbi képeket, nehogy személyiségi jogait sértsem valakinek.
Este a szajki polgármester tárogatóját hallgattuk a szovjet emlékműnél. (nesze neked nagypolitika)
Nagyon kellemesen telt a nap, ehhez hozzátartozott a báránypörkölt, a malacsült, és sok édes finomságok.
Kedves István!
Köszönöm a meghívást!
Akit érdekel idén 10 euró lesz egy Kovacsics anya.
Nagyernyei Attila