Akkor úgy kezdem, hogy..
Kedves Német Lajos.
Írásod nagy részével egyet értek, kivéve ezt a sort:
"Az ilyen jellegű fórumoknak pont a nagy taglétszám, a sokszínű vélemény a lényege, amelyek ütközéséből netán értelmes dolgok is kisülhetnek."
Itt nem sok sokszínű véleményről van szó, hanem ugratásról, szívatásról, vegzálásról.
Azt szeretném tőled is kérdezni, hogy hol olvastad tőlem, amikor javasoltam a februárban a méhcsaládok műlépre seprését.
Ezt visszautasítom, sőt ellenzem!
Erről nekem ez a véleményem, de csinálja aki akarja.
Amit pedig Jenő hozott össze, az egy borzalom.
Azt sem tudom, hogy miket vág a fejemhez, elmondtam ezerszer, hogy nem bújócskázok, sok nick néven írogatóval ellentétben vállalom írásaimat.
Senkit azért nem róttam meg, ha más a véleménye, és nem is zavar.
Viszont az rohadtul kiakaszt, ha valaki úgy mond véleményt, hogy halvány lilája sincs, egyedüli célja a kötekedés.
Erre utalt Jenő amikor a vizsla kutyámat emlegette, hogy hajnalban vacogott az akácerdőben, aznap pedig bomba hordásunk lett.
Jenő sosem volt második akácon, akkor pedig hogy merészeli tapasztalatomat kétségbe vonni?
Ki ő, talán a teremtő?
Értelmes vitának továbbra is helyt adok, aki pedig zülleszteni kívánja közösségünket....pá.
Természetesen rád számítok Lajos.
Akkor legyen egy kis szakma is.
Tehát holnap búcsút inthetünk a tavasz a télben hőmérsékleteknek.
Emiatt nem érdemes kapkodni, mert sírás lehet a vége.
Majd májusban meg mindenki ismét arról fog panaszkodni, hogy nem bír a méhekkel, rajzási lázban van az állománya.
Akkor meg hová ez a nagy sietség?
Nagyernyei Attila