Az "innovációhoz" kell egy ötlet amiből ígéretes termék vállhat, és pénz, tehát befektetők is kellenek. Itt jönnek képbe az innovációs irodák szakemberei. Akkik felmérik hogy valóban piacképes-e a termék, ha igen összehoznak a befektetőkkel, természetesen meghatározott jutalék fejében. De mint minden üzlet esetén, itt sem ajánlatos a megvalósulás előtt, fűnek fának dicsekedni vele, többnyire ezért titoktartási kötelezettség is van.
Ez egy olyan téma amely, nyilván felkelti a méhészek érdeklődését, részben megoldást kínálhat az egészségesebb méhcsaládok tartására. Így "némi" érdeklődés jogos vagy nem?
A Nosema ceranae ma valóban problémát jelent, de ezt a méhészek bizonyos része még nem is ismeri, illetve a régi Nosema apist esetleg. Szép nagy kerek többség, még néhény éve csak is az atkát ismerte el mint elsődleges és kizárólagos méhpusztító okot.
Én nem fogok nyomozni személyed után, mert nem ez érdekel. Én elhiszem, az állításod anélkül is hogy tudnám ki vagy, csak éppen az történt hogy beetetted a nagyérdeműt, és utánna semmi.
Szóval személyeskedés helyett, a méhészek konkrét információkat várnak és nem méllébeszéléstl
Amit már írtam, a lényeg hogy mennyiért, hol, és mikor?