GÖDÖLLŐI MÉHÉSZEGYESÜLET PROGRAMJAI

• 228 válasz
  • 107199 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:GÖDÖLLŐI MÉHÉSZEGYESÜLET PROGRAMJAI
« Válasz #90 Dátum: 2016. November 18. 11:11 »
Bocsánatot kérek amiért elfelejtettem meghívni a Méhészklub tagjait és olvasóit. Ez úton pótolom a hiányt.

Szeretettel várom a méhészklub regisztrált felhasználóit és olvasóit a Gödöllői Méhészegyesület standjánál 2016 november 27-én Gödöllőn az egyetemen.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #91 Dátum: 2016. November 18. 14:47 »
 Klub találkozó Gödöllőn lesz ?

https://www.youtube.com/watch?v=txQFRBDOrkw

Albert

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #92 Dátum: 2016. November 20. 00:35 »
Mézes reggeli fotók Gödölőről
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #93 Dátum: 2016. November 20. 00:40 »
További fotók

« Válasz #94 Dátum: 2016. November 20. 21:14 »
Geddekas!

Azért legalább arra adhattál volna, hogy OMME-s üvegben vidd oda az összes mézet, ne csak egyet!
Na meg az a bolti befőttes/savanyúságos üvegről származó lapka! Ocsmány... De legalább tükrözi az igényszintet! ::)
Vagy Csuja László kizárása annyira megviselt, hogy úgy gondoltad, erre már minek adni?

« Válasz #95 Dátum: 2016. November 20. 21:25 »
Hát emberileg ritka szegény vagy, ha Te még ebben is a szart tudod észrevenni és ez tesz téged boldoggá, hogy lefikázol másokat. Még az a szerencse, hogy azok a gyerekek értékelték és megköszönték. Apropó, lássuk a Te fotóidat, mennyire voltál ígényes!

*

robi 75

• 1010
« Válasz #96 Dátum: 2016. November 20. 21:26 »
Mi az a lapka ????
Üdv:robi

« Válasz #97 Dátum: 2016. November 20. 21:34 »
Hohó!

Meg is van az első jelentkező, aki rögtön ráugrott a témára!  ;D
A többi fotóval semmi bajom nincs, azok cukik! Csak ezzel az eggyel...

Robi75, ugye ezt most nem kérdezed komolyan?! Te tényleg szakmabeli vagy?
De elmagyarázom, nehogy másnak  is gondja legyen az értelmezéssel: lapka = üveget lezáró fedlap, fedél, tető, stb.

« Válasz #98 Dátum: 2016. November 20. 21:41 »
A többi fotóval semmi bajom nincs, azok cukik!

Látod, pont erről beszéltem, hogy még véletlenül sem azt emelnéd ki, hogy milyen szuperek a képek...Egyből mi a szar.

« Válasz #99 Dátum: 2016. November 20. 21:42 »
Ja és lemaradtak a fotóid! ;D

*

robi 75

• 1010
« Válasz #100 Dátum: 2016. November 20. 21:52 »

Ne haragudj szakmabeli komám, felénk ezt az üveg tetejének hívják, a lapka szó nekem sz@rt sem jelent.
Amúgy a bolti üveg miért nem felel meg erre a célra?

« Válasz #101 Dátum: 2016. November 20. 22:00 »
Robi!
Tudod, hogy ez nem a kiszerelésről szólt.

*

robi 75

• 1010
« Válasz #102 Dátum: 2016. November 20. 22:07 »
Tudom én, ez csak a "rúgjunk bele" erről szólt. Én is nézegettem a képeket, a döglött macskát sem érdekli az üveg.

« Válasz #103 Dátum: 2016. November 20. 22:36 »
Robika, én a helyedben nem írtam le volna ezt:
 "felénk ezt az üveg tetejének hívják, a lapka szó nekem sz@rt sem jelent"

El is magyarázom, hogy miért: mert az IQ szintedet tükrözi, hogy sz@rt sem jelent neked ez a szó! :o
 Az, hogy felétek nem lapkának hívják, még nem jelenti azt, hogy másfelé sem! Azért a méhészeti szakkifejezések tára nem annyira bődületes mennyiségű, hogy ne lehessen ismerni néhány szinonimát! Pl. én is ismerem az üveg teteje kifejezést is, ahogy felétek hívják!  :P

És hogy mért nem felel meg a bolti üveg erre a célra? Nem mondtam, hogy nem felel meg. Szerintem csak szimplán igénytelen, ennyi. De mindenkinek az igényszintje dönti el, hogy a sok munkával előállított méze milyen tárolást érdemel: uborkaszagú üveget az ecettől megrozsdásodott fedővel, vagy egy erre a célra készített OMME üveget, amit nem mellesleg most marketingeltek meg nem kicsit.
De ezek szerint te is a padlásról előkotort uborkásüveget részesíted előnyben! A saját munkádat értékeled vele!  ;) ;D

*

robi 75

• 1010
« Válasz #104 Dátum: 2016. November 20. 23:05 »
Na te magas íkújú, művelt igényes ;D barátom!! (csak éppen nem forogsz)

"borkaszagú üveget az ecettől megrozsdásodott fedővel, vagy egy erre a célra készített OMME üveget, amit nem mellesleg most marketingeltek meg nem kicsit.
De ezek szerint te is a padlásról előkotort uborkásüveget részesíted előnyben! A saját munkádat értékeled vele!  ;) ;D"

Ezt honnan a tökömből szeded?
Nálam az üveg is meg a tető is új, ezt adom én, ez minimum. De sokan hoznak sajátot hogy abba töltsem bele, nekik abba töltöm ámen.
Ja, nem tárolom a mézet, keveset max 3 hordóval tudok eladni itthon, a többi hordó megy az igényes nyugatra, ahol az ilyen igényes komák mint te, egy kis kínai szarral keverve,  de szép üvegbe meg is veszik.
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 20. 23:13 írta robi 75 »