GÖDÖLLŐI MÉHÉSZEGYESÜLET PROGRAMJAI

• 228 válasz
  • 107210 megtekintés
Re:GÖDÖLLŐI MÉHÉSZEGYESÜLET PROGRAMJAI
« Válasz #120 Dátum: 2016. November 25. 21:39 »
Jó estét mindenkinek!

Jól veszem ki az írásokból, hogy valami történt a pörköltfőzéssel? A "jogtudós" Csuja László csak nem engedélyek nélkül akart első körben nekifutni a bográcspartinak?! Mert ha igen, akkor most hiteltelenné vált! Ő hirdeti a törvényes működést? Vicces, hogy pont ő maga és az egyesülete sem akarja betartani, csak azután, hogy valaki ezt észreveszi!

« Válasz #121 Dátum: 2016. November 25. 21:44 »
Mesélj Maci, akkor tényleg zörög itt valami a bokorban! Ki vett észre és mit?

« Válasz #122 Dátum: 2016. November 25. 21:52 »
Honnan tudjam, Bálint?!
Te nem olvastad Geddekas írását? Én is abból sejtem. De idemásolom: "tehát nemcsak az íze lesz finom a pörköltnek, hanem annak embernek az álma is selymesen puha és finom lesz, aki attól tartott, hogy a Gödöllői Méhészegyesület netalán valami csúnya jogtalanságot akarna elkövetni"
De te is ezt írtad: "Most komolyan, ki az a vadbarom, aki abba akar belekötni, hogy..."
Tehát valaki belekötött valamibe, gondolom! És egy ilyen tömegétkeztetéses dolognál általában az engedélyek szoktak problémásak lenni.

Na meg különben nem lenne belőle itt témázás, ha minden simán menne...
Csak gondolkodom és következtetek. De tudom, hogy itt az sokaknak problémát jelent...!

« Válasz #123 Dátum: 2016. November 25. 22:02 »
Te Maci, nem lehet, hogy konkrétumok nélkül itt megint az a probléma, hogy a Csuján nincsen sapka? Egyébként nagyon rövid kérdést tettem fel az előbb is: Ki vett észre és mit?

« Válasz #124 Dátum: 2016. November 25. 22:06 »
Hát akkor a nagyon rövid válaszom: nem tudom!

*

atya

• 1043
« Válasz #125 Dátum: 2016. November 25. 22:10 »
Kedves "barátaim"!

Nagyon remélem, hogy már rájöttetek arra, hogy ez a topic a GÖDÖLLŐI MÉHÉSZEGYESÜLET PROGRAMJAI címmel van ellátva. Abban is biztos vagyok, hogy már lázasan keresitek a legmegfelelőbb helyet írásaitoknak, melyben kifejthetitek véleményeteket az engedély nélküli tömegétkeztetéssel kapcsolatban.
Szerintem nagyon helyesen teszitek, mert így ezért nem kell  lezárnom ezt a rovatot.

Szép estét mindenkinek.

A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #126 Dátum: 2016. November 25. 22:15 »
Kedves Atya!

Felőlem bezárhatod a rovatot! De szerintem ez ide tartozik! Miért, nem a Gödöllői Méhészegyesület szervezi a főzőcskét? És nem Geddekas kezdte az ezzel kapcsolatos írogatást?
Idézem őt:
"Írta: Geddekas
« Dátum: 2016. November 25. 18:31
Örömmel közölhetem a méhésztársakkal, hogy a Gödöllői Méhészegyesület tagjai sorában és baráti körében olyan jeles személyek vannak, akik nemcsak első rangú és számos versenyt nyert pörkölt főző szakemberek, hanem egy kitelepülési engedéllyel rendelkező étterem tulajdonosa is, tehát nemcsak az íze lesz finom a pörköltnek, hanem annak embernek az álma is selymesen puha és finom lesz, aki attól tartott, hogy a Gödöllői Méhészegyesület netalán valami csúnya jogtalanságot akarna elkövetni."

Szerintem neked is vissza kellene kicsit olvasnod, ha elmulasztottad volna! Aztán zárd be a topikot nyugodtan!  ;)

« Válasz #127 Dátum: 2016. November 25. 22:31 »
Kivételesen egyetértek a Macival. A gödöllőiek programja most vasárnap egy szarvas pörkölt elköltése lesz. Egyébként teljesen korrekt kiegészítő program.   

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #128 Dátum: 2016. November 25. 22:32 »
Macikám!

Ott nálatok Baranya megyében hogy is mennek a bográcsos falunapok? Merthogy Pest megyében kialakult szokásjoga van ennek. Ja, hogy feléd cigány többségű falvakban ilyesmit nehéz megszervezni! A cigány többségért meg nem a cigányok a felelősek. Tetszettek vóna több gyereket csinálni az egykézés meg tévézés helyett, oszt akkor a magyarok lennének most is többségben és vidám falunapokat tarthatnátok.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #129 Dátum: 2016. November 25. 22:38 »
Köszi Bálint, ez igazán jólesett! Fel is írom, hogy te vagy az első, aki valamiben egyetértett velem a fórumon!  :D
Geddekasra meg átragadt Csányi Anti mániája! Biztos túl sok időt töltöttek együtt!  :o
Mert különben meg nem értem, hogy milyen Baranyáról meg cigányokról hadovál itt! Jobb az engedélyek beszerzésével foglalkozna, mint az egyes megyék népesség összetételével!  ;D

*

atya

• 1043
« Válasz #130 Dátum: 2016. November 25. 22:46 »
Kedves Maci és a többiek!

Nem szeretnék beleszólni a nagy volumenű diskurzusba, de halkan azért megjegyzem: az hogy lehet enni egy rendezvényen, az még beletartozik a tájékoztatásba.
A többi az már csak az illetékes hatóságra tartozik.
Szerintem te sem, és más sem tudja, hogy valóban igaz dologról vitatkoztok, illetve állítotok be tényként.
Igazatok van abban hogy nem a topicot kell bezárni.
A nem oda való írásokat kell törölni.

A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #131 Dátum: 2016. November 25. 22:48 »
Idézet
A gödöllőiek programja most vasárnap egy szarvas pörkölt elköltése lesz. Egyébként teljesen korrekt kiegészítő program.
Szerintem is. Pedig a gödöllőiek csinálhattak volna egy jó kis botrányos növényvédőszeres performance-ot is a nemzetközi előadók jelenlétében, hiszen van ehhez ismeretanyaguk és akár módszertant is ismerik.
De nem!
Inkább úgy döntöttek, hogy az OMME kongresszusának jó hangulatát kívánjuk fokozni, ahogy a választási küldöttgyűlésen is arra törekedtünk. Emlékeztek ugye?!
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #132 Dátum: 2016. November 25. 22:53 »
Geddekas!

Valóban jó hangulat van olyan rendezvényen, ahol a hatóság ellenőriz és netalán talál is valami szabálytalanságot!  ;D
Lehet, hogy ez lett volna a cél? Meg hogy ezáltal az OMME is megüsse a bokáját?  :o

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #133 Dátum: 2016. November 25. 22:58 »
Macikám!

Idézet
Mert különben meg nem értem, hogy milyen Baranyáról meg cigányokról hadovál itt!
OTT ÉLSZ. És pontosan a legnagyobb egykézős és mára elcigányosodott vidéken. A legklasszikusabb Ormánságon. Mi másért ugrottál volna a témára ekkora hévvel?

Tehetek én arról, hogy Tiszántúlon és Pest megyében nem a kocsma az otthon és az otthon se kocsma és az emberek a jó programokat megfűszerezik egy kellemes étkezéssel is. Ez az igazi magyaros vendéglátás és nem a ...., de minek folytassam. Irigy vagy arra, amire képtelen vagy.

« Válasz #134 Dátum: 2016. November 25. 23:04 »
Szerintem Geddekas így akarta az OMME-t bevinni a "málnásba"  ;) , válaszként a kizárására! Nemdebár?
Amúgy meg nagyon mellélőttél! Azt is mondhatnám, hogy nem sikerült medvét lőnöd! Az az egy tuti biztos, hogy nem Baranyában él Maci! Csak éles szemű! És látja, hogy milyen "cigánykodásra" megy ki Geddekas!

"az emberek a jó programokat megfűszerezik egy kellemes étkezéssel is. Ez az igazi magyaros vendéglátás " Az biztos, hogy elég fűszeres a levegő ott, ahol esetleg valami nincs rendben a kajával...!  ;D