izsóka te nem tudod ki vagyok? 
Ennyire még te sem vagy...................

Kérdezd Grill pipi barátod, ő biztos tudja! 
Gyuri!
Ne "Izsókázz", mert azzal csak magadat minősíted...!
Hát azt nem tudom, a Grill pipi barátotok mit tud, de én elég jól emlékszem azon néhány pengeváltásra, ami elhangzott itt a Klubon valami Texas Ranger , a gödöllői Chuck Norris és néhány más személy között. Talán azok között elhangzott egy olyan is, amiből minden alapszinten olvasni képes fórumozó képbe kerülhetett a kilétedet illetően. Valami Fűrészest kóstolgattál akkortájt, s egy -a büszkén viselt nicked alatt bemásolt- e-mailed egyértelművé tette a kilétedet. Gondolom, akár Grill pipi is emlékezhet rá, de akár Izso60 klubtársad is:
Nos akkor Tisztelt Méhésztársak és Fűrészes!
Országos Magyar Méhészeti Egyesület
H1094, Budapest, Viola utca 50.
Mészáros József
Hivatalvezető Úr részére
Tisztelt Hivatalvezető Úr!
Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy részemre szíveskedjék tájékoztatást nyújtani az alábbi kérdésre.
Kérdezném, hogy az OMME honlapján szereplő 4 alapszabály közül melyik alapján működik az egyesület a mai napon?
Várnám az Ön mielőbbi megnyugtató válaszát, ami lehet akár egy soros is!
Mivel levelemet az OMME könyvelt küldemények fogadására fenntartott e-mail címre küldtem, számomra e-mailben megküldött válasza is megfelelő lesz.
Tájékoztatnom kell továbbá, hogy a válaszát a közérdeklődésre való tekintettel a nyilvánosság részére közzéteszem.
(Ha lesz válasz akkor azt, ha nem lesz akkor azt!)
Kívánok további munkájához sok sikert!
Szabó György, méhészmester
Gödöllő
Itt kell keresni Legdrágább:
feladó: Szabó György <adribaratja@gmail.com>
címzett: omme <omme1984@enternet.hu>
dátum: 2015. december 28. 8:16
tárgy: Alapszabály?
küldő: gmail.com
Ugye, hogy meg vannak a Gödöllőről küldött e-mail - ok?
Ha valaki szintén meg szeretné kérdezni Hivatalvezető Urat, akkor a fenti levelet kimásolva, a nevét aláírva, az OMME könyvelt e-mail leveles fiókjába elküldheti. 
Várjuk a választ!
Erre az a Fűrészes reagált is, nem idézném azt teljes terjedelmében, csak a mostani szituációra utaló részletet másolnék ide, a szituáció és a mentalitásod azóta sem változott sokat (igény esetén visszakereshető az üzenetváltás az Alapszabály témában, 2015. december-táján:
"........Egyébként ha valóban a feltett kérdésére várna választ, azt javasolnám, hogy a továbbiakban az illetékesektől kérdezze. Barátja, Nagyűr, a Fekete Lyuk már rendkívüli éleslátással megvilágította, miért nem nálam kell keresnie a választ. Hallgasson rá, mert meggyőződésem: nincs igazán szüksége arra, hogy azok, akik eddig méhészmesterként ismerték és becsülték, egy magából kifordult és önmagából permanensen szomorú bohócot csináló paprikajancsival találkozzanak lépten-nyomon... "
Nos azt sem tudom, Grill pipi arra emlékszik-e, hogy Izso60 egykor -teljesen önként- felfedte itt a kilétét. Én viszont emlékszem, s most sok szeretettel felidézném mindenkinek, aki fogvacogó idegességgel keresi, ki írhat e nick alatt. Ne keressétek, inkább arra fókuszáljatok, mit szeretne közvetíteni számotokra:
Üdv. Uraim!
Bocs hogy beleszólok ez nem ugyan az. Az legalább való valamire , a G-50-es egy semmi nem érdemes róla beszélni. Szerintem ennyi, már többször javasoltam elolvasni ,a MÉHÉSZET 2015 februári számában leírt "legjobb gurulós konténert"Ha valaki ért a méhekhez és nem csak méhtartó akkor ezt kereste. Olvassa el néhányszor és kérdezzen, de nem az ott közölt telefonszámon, az sajnos már nem él,de szivesen válaszolok minden érdeklődőnek.
Jó éjt! Jó akácot mindenkinek!
Erősen ajánlanám mindenki, de elsősorban Jogerős Geddekas, Gyurika Pubika, Atilla és a kis "szerencsés" Lacika- Bálintka szíves figyelmébe, hogy végre a szent megváltó harcra tudjanak koncentrálni, ne vergődjenek tovább fölöslegesen.
Gyuri!
Újfent javasolnám, szívleld meg azt a tanácsom, amit legutóbb adtam. Ingyen volt ugyan, de talán segíthet. Most se üzennék mást, mert lassan tényleg csak egy szomorú paprikajancsira asszociál mindenki, aki a Szabó György nevet olvassa az üzeneteid alatt. Ezek jegyében tehát ismételten úgy köszönnék el tőled, mint utóbb tettem:
"Békélj már meg magaddal, a sorsoddal, légy végre újra az a közösségi ember, akit lehetett szeretni, tisztelni, értékén becsülni... Légy végre te is Buddha... Ő mondta:
"Amit gondolunk, azzá’ leszünk." „Mindannyian saját tetteink rabszolgái vagyunk:
Miért haragudnánk emiatt másokra?”
Hallgass rám, s légy végre te is Buddha...!
Nem kell egyetértened mindenkivel, de azt a tiszteletet, amit elvársz, add meg másoknak is. A lekicsinylőnek szánt jelzős szerkezeteid kizárólag téged minősítenek. Szomorú, ha ezt egy felnőttnek látszó ember képtelen belátni...
Kár vele vesződni Gyuri! Ha ennek a klubnak továbbra is a primitív izsó gyerek hisztije lesz a központi témája, akkor szép lassan el fognak fogyni a hozzászólók.
Nos, Bálintka van egy rossz hírem! Ennek a Klubnak úgy kell izso60 és még néhány ember hozzászólása, mint egy falat kenyér! Ha egyszer az "ellenzéketek" megfogadja a tanácsom, s mindnyájan hagynak itt benneteket a saját levetekben főni, akkor rövidesen olyan lesz ennek a Klubnak a "forgalma", mint bolondok házában a viccmesélés. Bemond valaki egy számot, a többiek meg röhögnek... Ahogy látom, leginkább kínjukban... Idővel be se mondják, csak magukban röhögcsélnek...
Hárman-négyen dobáljátok majd egymásnak a labdát, Geddekas 8-10 hozzászólást ír önmagára, Atilla Főklubvezető képtelen lesz a rá jellemző okos szakmai, szakma-politikai ellenérveket felsorakoztatni, Szabó Gyuri megírja a Lovagregényeit, kétnaponta rákérdez Gabika állására, naponta kétszer lenémberezi a volt párját, nálad meg egyszerűen fönnakad a gramofon-tű, s az üres kis fejecskédben honoló ködben csak egy szó visszhangzik majd permanensen: "Szerencsétlen..." Mint üres köcsögben a visszhang...
S éppen te kis szerencsétlen, arcnélküli Bólintka-Visszhangka kéred számon halált megvető bátorsággal bárkin is az identitását? Te szeretnél itt minősíteni rendkívül önérzetesen és fejlett értékítélettel bárkit is, bár éppen te nem vagy más csak egy kis nyomorult, pszichopata, arctalan senki, egy karakteres "népművészeti agyagedény"? Senki sem vagy te Ecsém, még Visszhangkának is szegényes. Virítsd ki, ki vagy te, s te is a neveddel vállald a mocskolódásaidat, ha már mások véleményét csak névvel vagytok hajlandók akceptálni. Tudod, Kánya jut rólad eszembe, ő volt olyan bátor, mint te, amíg meg nem pendítette neki valaki, hogy most már ideje lenne, ha a valódi nevével vállalná a mocskolódását. Fura, de nem csak a hozzászólásait, de még a nickjét is töröltette. Te sem hiszem, hogy most üstöllést bevállalod magad, de az ilyen arctalan kis senkiktől ezt fölösleges is várni. Én viszont bátran vállalom a rólad alkotott véleményem, s ennek jegyében megajándékozlak a polgári nevemmel, szeretettel várva, hogy viszonossági alapon végre te is bemutatkozz, s ne egy szerencsétlen kis senkiként kelljen gondolnunk rád, Bólintka-Botorka-Bátorka.
Szenttamási István Tamás (ha eddig nem tudtad volna, fődi)