Majd ha megnézhetjük élőben azt amiről hadobálsz, a 3x9-es szélhámosságoddat, két ósdi hungaronektáros pörgetőd mellett amikor a rövidgatyában pergeted a szöktetett hideg lépeket napokon át, akkor talán hitelessé válsz előttünk. Addig súlytalan vagy.
Nekem okoskodsz? Én számtalan videót engedtem a méhészetemről felrakni veled ellentétben, akinek még egy normális pergetőre sem tellett. Többen megfordultak már nálam az idén, mint ahány családod van. Hülyítitek itt egymást, aztán amikor valaki megmutatja a sajátját, akkor megy a "dicsekszik" duma, miközben még egy normális pergetőre sem futja.
Elhitetnéd a fórumozókkal, hogy a szublimálással oldottad meg az atkakérdést? Azt hiszed engedjük? Figyeljük miként vezeted félre a méhészeket, és nem hagyjuk. Másnak sem.
Németh Zoli hasonló oxálszublima szakmai zseni is a napokban hívott a marhaságaival egyik este, a szublimálós ökörségeivel altatott volna. Kihangosítottam a telefont, mert éppen volt nálam egy közismert méhész. Miután jól kiszórakoztuk magunkat, a méhész kolléga beszólt neki, hogy a méhészetével szemben a domb túloldalán 600 család hallgatott el. Erre egy olyan személy technológiájára hívta fel a figyelmünket, akinek méhei sincsenek, majd egy másik neves méhésszel példálózott, akiről tudjuk, hogy ismét megfarolt, és erre az volt a válasz, hogy MERT SZARÚL CSINÁLTA. Amikor meg ismét levegőt kaptunk a röhögéstől, akkor megkérdezte a kolléga, hogy akkor meg miért vele példálózott. He? Na aztán erre az volt a reakció, olvassuk el majd a cikkét, ami meg fog jelenni a valamelyik méhészújsában. Nem olvassuk el. A Méhészetet éppen az ilyen méhészírók miatt mondtuk le. A másikat meg, amit a Cserényiék csináltak a Brossnak, azt ki sem bontjuk, mert még megfogadunk belőle valamit, és ismét szegényemberek leszünk,
majd erről is rakok fel neked a végén egy képet.Végül minden vita ellenére továbbra is jó viszonyunkat ápolandó, Zoli meghívott egy szakmai napra az oxálozást bemutatva mind a 60 családjáról. Na most az első soromban is 70 van, és mögötte még 15 sor. A lányomnak is már kétszer annyi családja van mint a Németh Zolinak, négy év méhészekedés után, munkahely mellett, egyetem mellett (Nem volna rá szüksége de az autója és a Kawasaki -gyorsasági- a crosszmotor után sokat fogyaszt). Neked van annyi? Tudom, nem kell a pénz. Úgy is lehet, de minek?
Hogy a jó Istenbe fér bele ilyenkor egy rendes család egy hunor fiókba? Még ha 12-es is?
Úgy vazze, hogy én nem adtam el hülyének a gyengéket---------
Gyenge családom meg már egy sincs, azokat mind elvitték 1 fiókon.
----------hanem az erősektől akik már bölcsőztek, kiegyenlítettem valamennyit.
Na amit ígértem. Neked is lehet egy villád a Balatonon.