János!
Én nem láthatom azt, hogy melyik EB tag milyen szabálytalanságot vélt felfedezni az OMME-ban.
És történetesen azt sem láthatom, hogy a szabálytalanságokat miként tárgyalják meg, ha megtárgyalják egyáltalán.
Ha stílszerű szeretnék lenni, akkor a közhasznúság elvesztésének a megtárgyalásáról kérdeznélek, hisz akkor még te is tagja voltál az EB-nek. Vagy észre sem vettétek mint EB tagok, hogy az elnök nem tett eleget május végéig a közhasznúság megtartása mellett?
Egy biztos, eme nemes cselekedete az elnöknek elég volt arra, hogy év végén megkapja a szerintem meg nem érdemelt lóvéját. És szerintem ebbe minden EB tag a segítségére volt, mert nem ellenőrizték. ugyanis ha ellenőrizték volna akkor valami szankciót kellet volna kapnia . Vagy nem??
A másik de nem utolsó tény!
Én kérdezhetek, és van akinek hivatalból kötelessége válaszolni. Persze ha akar.
Az én kérdéseim, úgy mint másé, csak egy egyszerű kérdés, és mivel nem ismerem azt az EB anyagot amit te, így érdekel más kérdése is ez ügyben.
Be is linkelnék egy ilyet!
Méhészeti közélet / Re:Szakma-politika
« Dátum: 2015. Augusztus 31. 09:24 »
QUQURIQ !!!
…avagy az OMME Controll Csoportja Maga az OMME ellenőrző Bizottsága!
Mert az OMME-nak nincsen EB-je, az EB maga az OMME vezetése!!!
Ez a rákfenéje az egész OMME vezetésnek!
Így aztán az EB a legnagyobb törvény sértő, mert hagyta és hagyja a törvénytelenségeket eluralkodni a méhészek civil szervezetében!
Már mindenki számára kivilágosodott, az IB-EB összefonódása!
…pedig az EB-nek ellenőrizni kellene, a hiányosságokat megkövetelően pótoltatni!
Amíg az IB-Eb-t el nem szakítjuk egymástól, ha kell jogi úton is, addig nem fog az OMME vezetése jogtisztelően működni!
Már pedig a Körmendy féle 38 oldalas EB vizsgálatot köteles az EB a köz javára bocsátani, mert hivatali vizsgálat hiányosságait tár fel!
Ezt akadályozta meg Fáskerti, és Körmendy mit vizsgálatot vezető.
Miért?
Mert az EB-re „véletlenül” Cserényi is meg lett hívva, aki minősíthetetlen hangon ordított Körmendyvel, és feljelentéssel fenyegetőzött!
Körmendy ez után mondott le a EB tagságról!
Ezek miatt Körmendy sem járult hozzá, hogy a 38 oldal vizsgálat tárgya legyen és, hogy azt a tagság is megismerhesse!
Tehát Körmendy meg lett fenyegetve!
…de attól még a 38 oldal vizsgálat és hiányosságok még léteznek!
Körmendynek is jobb lenne, ha feltárná a vizsgálat eredményeit, mert így Ő sem mentesülhet a felelőségtől.
…és mind ez az etikai bizottság tudtával mehetett végbe éveken keresztül!
Igaz, az Etikai Bizottságból Pertus Lajos írásban kifogásolta az elnök és az IB alkalmatlanságát!
Rádi (EB elnök) még sem indított vizsgálatot!
A fejétől büdösödig a hal, de már a farka is szagos…
A finnyás Kiskakas!
Tehát Körmendy meg lett fenyegetve!
Erről mesélj valamit, mivel tudtak meg fenyegetni??