Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286228 megtekintés
*

oszkár

• 1226
Re:Hír-les
« Válasz #4950 Dátum: 2020. Január 17. 19:12 »
Ez vihar előtti!! ;D

« Válasz #4951 Dátum: 2020. Január 17. 19:57 »

*

linen

• 123
« Válasz #4952 Dátum: 2020. Január 18. 09:11 »
Megnéztem a videót, és elszomorodva konstatáltam, hogy ez a mutatvány csak is a kiszerelőkről szól felhasználva a méhészeket.
Még a szóvivő sem azt mondja, hogy a törvény teljes szigorával lecsapnak a hamis mézet forgalmazókra, hanem egy adag lóvéval próbálják befogni az ágazatban dolgozók száját.
Könyörgöm attól hogy cimkézgetünk ide meg oda aztán alamizsnát osztunk nem oldódik meg cukrászat felszámolása.

« Válasz #4954 Dátum: 2020. Január 18. 12:01 »
Hová tűnt Démon Attila.

*

ata67

• 525
« Válasz #4955 Dátum: 2020. Január 18. 12:36 »
Elhillant.

« Válasz #4956 Dátum: 2020. Január 18. 12:40 »

« Válasz #4957 Dátum: 2020. Január 18. 12:48 »
Az aszfalt királyai..... ;D

« Válasz #4958 Dátum: 2020. Január 18. 13:04 »
Megnéztem a videót, és elszomorodva konstatáltam, hogy ez a mutatvány csak is a kiszerelőkről szól felhasználva a méhészeket.
Biztos ,hogy kiszerelőkről akartál írni igy többesszámban ??

*

linen

• 123
« Válasz #4959 Dátum: 2020. Január 18. 14:41 »
Igen, mert videó szerint akár minden kiszerelőt érinthet.
Az egyértelmű, hogy jelenleg 1 azaz egy kiszerelő van képben aki szeretné sütni a szalonnáját a tüntetők tüzénél.  ;)

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #4960 Dátum: 2020. Január 18. 23:08 »
Áh, közben a 24-es cikkben Takács Ferenc megválaszolta a kérdésemet:

"Az első állomáson a szervezet elnöke az Európai Bizottság épülete előtt újságíróknak azt mondta:

"a méhészkedés veszélybe került kontinensünkön az olcsó hamisított import mézek miatt, amivel a csalók sok esetben az autentikus európai mézeket is helyettesítik."

Fulmer Takács Ferenc szerint a megoldást az általuk létrehozott védjegy jelenti."

Köszönöm!
De mi van akkor, ha a védjegy alatt kerül piacra az iparilag hamisított méz?

Maga Takács Ferenc mondta, hogy olyan tökéletes hamisítványok vannak, amik kimutathatatlan módon hasonlítanak az igazira.

Vannak olyan európai országok, ahova sok-sok ezer tonna számra zúdul be az ipari hamis méz.

Szóval ez az egész védjegy mizéria most nem képes megmenteni a magyar méhészeket. Ettől nem lesz kevesebb a hamis méz a világpiacon.

Viszont, ha a legújabb hamisítványok kimutatási eljárása nem lesz a kereskedők titkos tulajdona, hanem nyilvános lesz, akkor lebuktatható lesz a hamis méz.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #4962 Dátum: 2020. Január 19. 19:27 »
Ez biztos, hogy nagyon drágán dolgozik a glifozáthoz képest.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #4963 Dátum: 2020. Január 20. 21:48 »
"József Szabó
Beszélgetések beindítója · 3 órája
Tisztelt fórumozók!

Tiszelt moderátorok!

Takács Ferenc kérésére (mivel ő a facebookon nincs regisztrálva), a Brüsszelben-Párizsban-Amszterdamban tüntenő méhészek nevében írtok.
"...

Itthon a Feketefehéren nem is osztod meg? :'(

"Azt, hogy majomnak nevezze az itt fórumozó méhésztárs a tüntetésben résztvevőket."

Ki volt az a bátor aki majmozott? Találtam egy képet, de azon rejtett a szám:

*

oszkár

• 1226
« Válasz #4964 Dátum: 2020. Január 20. 22:17 »
 ;D :-\