Hír-les

• 5607 válasz
  • 2289133 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #4710 Dátum: 2019. December 01. 18:06 »
ÁVE!

Tóth Péter, mint OMME VEZETŐSÉGI szakértő, folyametosan azt kommunikálta, hogy a neonikotinoidokkal semmi baj! Az Ő véleményére alapozva, arra támaszkodva adták ki a szükséghelyzeti engedélyeket. Ő volt a trójai faló. És most ő legyen az elnök? Ez már komikus. Az ágazatunk válságát két dolog okozza.

1. Az alacsony mézár.
2. A méhcsaládok állapota

A méhcsaládok a környezeti károkzások miatt gyengék. Ezen nem fog segíteni semmi csodaszer. És akkor válasszuk meg elnöknek azt, aki a neo-kat támogatta,és remegve visít, hogy mi van a névjegykártyáján. Bíztam benne, hogy Bross ellenzékének több esze lesz, sem mint a méregkeverőt jelöli.

Timeo Danaos et dona ferentes!

Félek a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is!

*

oszkár

• 1226
« Válasz #4711 Dátum: 2019. December 01. 18:30 »
Nem,nem!Nem össze hasonlítom.Nincs is összefüggés! Csak valaki belátja,ha téged,van aki meg nem!

A 2. Pontot meg vitatom a válságból.Csak emiatt gyengék??? Az atkával semmi gond?

« Válasz #4712 Dátum: 2019. December 01. 19:09 »
ÁVE!

A vörös fejjel rikoltozó méregkeverő is ezt mondta a méhésznek, amikor hívta, hogy eltűntek a kijáró méhei.

"Atkásak és nozemásak a méheid" Ennyi volt a nagy szakértő vizsgálata.

Mellesleg tény, hogy a neoval megáldott családoknál erősebb az atka kártétele.

A malis vituperari laus est.
Rosszakaród gyalázkodása dicséretnek számít.

*

izso60

• 573
« Válasz #4713 Dátum: 2019. December 01. 19:14 »
Üdv.Uraim!
Kritikán aluli amit a Tisztelt Klubvezető művel KAMPÁNY címszó alatt!(már sokadszorra)
Ha MINDENKI normálisan teszi a dolgát akkor NEM ellenség a növényvédős.
Egy tanult szakember aki a növényeket úgy védi meg az őket károsító kártevőktől,kórokozóktól mint Ti a méheiteket vagy az orvos Titeket.
Egyébként az egyesületben sok gazdálkodó és sok növényvédős is van.(MÉZKIRÁLYNŐ)
A monitoring folytatólagos szapulása az értelmes ember számára nagyon unalmas.
Ez erre lett kitalálva ami.
Nem egy tejes körű méhészeti kutatás,erre az OMME kevés.
Ezek az írások a "BÉKE"jegyében történő uszítások,félrevezetések.

« Válasz #4714 Dátum: 2019. December 01. 19:31 »
ÁVE!

Tette a dolgát a jó növényvédős Tóth Péter elnök jelölt.. Tette, amit a Növényvédő Kamarás gazdái megkívántak tőle. Kampányolt vagy egy évtizedig a neo-k mellett.

Etium ille est fur, qui fidutiam hominum rapit.
Az is tolvaj aki az emberek bizalmát lopja.

« Válasz #4715 Dátum: 2019. December 01. 19:37 »
Izso60!
Rosszul fogtad meg a dolgot!
Kritikán aluli, hogy évtizedek óta tiltakozok a neonikotinoidok ellen?
Kritikán aluli, hogy azt az embert aki ezt kipártolta, sőt kampányolt mellette, támadom?
Megint szedjem elő nyilatkozatait?
Olvasd vissza írásainkat, a belinkelt dokumentumokat.
A tanult szakember belátja (Lásd Greenpeace tanulmányait) hogy az emberiségre és az egész élővilágra óriási veszélyt jelentenek a neonikotinoidok.
Miért is tiltották be őket?
Legérdekesebb, hogy ezt egy (állítólag) méhésznek kell bizonygatnom.
Kérjen bocsánatot, és akkor abbahagyom.
A megbocsájtás mindenkinek jár.
De ő támad, feljelent mert nem ismeri el, hogy hibázott.
Akkor pedig uccu neki.....
Nagyernyei Attila

*

izso60

• 573
« Válasz #4716 Dátum: 2019. December 01. 19:47 »
Üdv.Uraim!
Na még egyszer!
Üdv.Uraim!
Kritikán aluli amit a Tisztelt Klubvezető művel KAMPÁNY címszó alatt!(már sokadszorra)
Ha MINDENKI normálisan teszi a dolgát akkor NEM ellenség a növényvédős.
Egy tanult szakember aki a növényeket úgy védi meg az őket károsító kártevőktől,kórokozóktól mint Ti a méheiteket vagy az orvos Titeket.
Egyébként az egyesületben sok gazdálkodó és sok növényvédős is van.(MÉZKIRÁLYNŐ)
A monitoring folytatólagos szapulása az értelmes ember számára nagyon unalmas.
Ez erre lett kitalálva ami.
Nem egy tejes körű méhészeti kutatás,erre az OMME kevés.
Ezek az írások a "BÉKE"jegyében történő uszítások,félrevezetések.

Hol esett ebben szó akármilyen hatóanyagról?

« Válasz #4717 Dátum: 2019. December 01. 20:10 »
ÁVE!

Hatóanyag nincs, süketelés van.

Bonus dux bonum reddit comitem.
Amilyen a gazda, olyan a cselédje.

*

izso60

• 573
« Válasz #4718 Dátum: 2019. December 01. 20:33 »
Üdv.Uraim!
proconsul!

Ja,ja,ja.
A süketelés az megy.

Bonus dux bonum reddit comitem.
Amilyen a gazda, olyan a cselédje.

És még ez is igaz!
Én is így látom!
Ebben egyet értünk. ;D ;D ;D

« Válasz #4719 Dátum: 2019. December 01. 20:41 »
Egyet bizony plebejus (cseléd)!  ;D ;D ;D ;D :P

*

oszkár

• 1226
« Válasz #4720 Dátum: 2019. December 01. 21:27 »
proconsul ki a conzul akinek jelenlétében cseléd vagy?
Valami frappáns latin választ várunk.

Auribus frequentius, quam lingua utere.

« Válasz #4721 Dátum: 2019. December 01. 22:02 »
Ő volt a trójai faló. És most ő legyen az elnök? Ez már komikus. Az ágazatunk válságát két dolog okozza.
1. Az alacsony mézár.
Látszik,hogy nem értitek a helyzetet. Talán egy focipéldán keresztül átjön:
szóval ha egy futballcsapatnál valami gond van, mindig az edző viszi el a balhét. Ha rosszul megy a csapatnak egyértelmű, de ha jó szereplés mellett a szurkolók vagy a játékosok esetleg a tulajdonosok elégedetlenek akkor is mennie kell. Bármilyen elégedetlenség eszkalálódhat és a legjobb edzőt is elküldik miatta, mivel felelöst keresnek és ő ezt tudva vállalta el a feladatot.
Nos a méhészetben is sok most az elégedetlen ember, és nem kell jóstehetség annak kimondásához, hogy ez Bross-on fog lecsapódni. És ez teljesen független attól,hogy milyen volt a teljesítménye, vagy hogy ki indul ellene. Szerintem ő ezt már tudja és gondolom az új egyesület /Európai Méhekért/ megalapítása már az előre menekülés /átigazolás/ része. Nagy kérdés, hogy azt el tudják-e érni, hogy aki oda belép az ugyanúgy kap támogatást mintha OMME tag lenne. Ha ezt a tötvénymódosítást átviszik akkor tisztulna a kép.  Lenne két egyesület egymás mellett és talán lenne nyomokban valami érdekvédelem.

« Válasz #4722 Dátum: 2019. December 02. 06:34 »

« Válasz #4723 Dátum: 2019. December 02. 07:05 »
Ő volt a trójai faló. És most ő legyen az elnök? Ez már komikus. Az ágazatunk válságát két dolog okozza.
1. Az alacsony mézár.
Nos a méhészetben is sok most az elégedetlen ember, és nem kell jóstehetség annak kimondásához, hogy ez Bross-on fog lecsapódni. És ez teljesen független attól,hogy milyen volt a teljesítménye, vagy hogy ki indul ellene. Szerintem ő ezt már tudja és gondolom az új egyesület /Európai Méhekért/ megalapítása már az előre menekülés /átigazolás/ része. Nagy kérdés, hogy azt el tudják-e érni, hogy aki oda belép az ugyanúgy kap támogatást mintha OMME tag lenne. Ha ezt a tötvénymódosítást átviszik akkor tisztulna a kép.  Lenne két egyesület egymás mellett és talán lenne nyomokban valami érdekvédelem.

Ugyan már, bross on mi fog lecsapódni?! csak annyi amiért ő rendesen tett is ..... nem is keveset a méhészek kárára. Nyilván gond az a trend amely felé haladunk (bár ugye nem kötelező annyi kínai szutyoknak bejönni, de valamiért még is .... ), de ha az akaratot láttam volna a "jó" brosson, a tenni akarást, egy rossz szava sem lenne az embernek, de mit láttunk, folyamatosan a méhészek ellen tett a haverjai érdekében. Aggályosnak , mondhatni gusztustalannak tartom pár ember érdekét előtérbe helyezni több ezer méhészével (annak családjával) szemben!!! Dehogy független a teljesítményétől, ha lett volna neki, valamennyi, nem kellene izgulnia .... Nagyon bízom benne, hogy eltűnik a méhészeti közéletből ... VÉGLEG!!! .....

« Válasz #4724 Dátum: 2019. December 02. 08:57 »
Gömbi a virágbogár ezt írta:
"Aggályosnak , mondhatni gusztustalannak tartom pár ember érdekét előtérbe helyezni több ezer méhészével (annak családjával) szemben!!!"
Ez engem érdekel, ha konkrétabban kifejtenéd, mert úgy látom te olyan információ birtokában vagy amit én nem tudok.
Tehát neked az a tapasztalatod, hogy a méhészek érdekével ellentétesen cselekszik a jelenlegi elnök pár ember érdekében.
Akkor te nagyon közeli ismerőse lehetsz Brossnak, hogy ezt veled megosztotta.
Én egyébként arra tippelek, hogy bevettél te is egy "rosszinulatkapszulát" ami el kezdett hatni.
Hallottál valakitől valamit, aki haverjának mondta az egyik ismerősén keresztül valaki.
Ha pedig valamit eltitkolsz és tényleg alábecsültem a személyedet, bocsánat.
Tehát tényeket várok.
Köszönöm szépen.
Nagyernyei Attila