Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286438 megtekintés
*

1985

• *
  • 15
Re:Hír-les
« Válasz #2985 Dátum: 2017. Február 07. 16:46 »
Emlékezetem szerint ő kapta a legtöbb szavazatot az elnökségi szavazáskor.A KGY tagok szemében e szerint ö  hiteles.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2986 Dátum: 2017. Február 07. 17:44 »
Miért van az a gyanúm, hogy te ismered ezt a kis Vukot Rangerkám?

« Válasz #2987 Dátum: 2017. Február 07. 17:46 »
Esetleg vadászok?  ;)
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2988 Dátum: 2017. Február 07. 17:47 »
Én nem ismerem, Isten Látja a lelkem, azt se tudom kiről van szó. De nyílt lélek vagyok, és mindenkihez jóindulattal viszonyulok, legalább is míg lehet.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2989 Dátum: 2017. Február 07. 17:51 »
Még egy kérdés. Honnan a fenéből tudjátok mindjárt mindenkiről, hogy kicsoda?
Csuja is azzal foglakozott egy fél hónapig, hogy "mittudoménki" nagykátai vagy hová a bánatba való. Oszt nem mindegy?

Hálát adok az Istennek, én itt a béka segge alatt nem ismerek senkit, engem se ismer senki. A hegy soha nem jön le a békához, a békát meg fel se engedik a hegyre. Ez van.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 07. 17:54 írta Vivaldi »

« Válasz #2990 Dátum: 2017. Február 07. 18:00 »
Nem egy rókáról beszélünk aki lop, csal és még hazudik is?
(Teljesen igazad van a hitványság nem lakhely kérdése!)

(Mert a mesékben így szerepel......!)

Aztán ha valaki ilyen tulajdonságok mentén vezeti az életét vagy ez tetszik neki, akkor legyen kis Vuk!

Ha viszont egy tintás éjszaka reggeli meglepetésének vicces elnevezését kellett volna felfedeznem az új kolléga nevében, az is minősítené Őt de legfőképp a mondandóját!  ;)

Bár lehet, hogy csak elérő kultúra és legalább nem Kevin vagy Nintendó .... akkor   :-[ :-[ :-[
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #2991 Dátum: 2017. Február 07. 18:21 »
Csak annyi, ha volt valaki ártatlan áldozata közlekedési balesetnek akkor is átélhetett hasonlót. Akkor is jön  a rendőr rögvest megszondáztat és kivallat. Ebből kihozni, hogy az eleve részrehajló, ellenérdekelt... Persze értem én, ez nem illik bele a koncepcióba.

« Válasz #2992 Dátum: 2017. Február 07. 18:41 »
Nézzétek meg ezt a pár perces kisfilmet.
A Tavaszváró Szakmai Méhésznapon, Szombaton, ismét gyűjtünk mézet az árváknak.
http://alfahir.hu/2017/02/07/bojte_csaba_emberi_meltosag_tanacsa_devai_szent_ferenc_alapitvany_emberi_meltosagert_dij
Nagyernyei Attila

« Válasz #2993 Dátum: 2017. Február 07. 18:56 »
Csak annyi, ha volt valaki ártatlan áldozata közlekedési balesetnek akkor is átélhetett hasonlót. Akkor is jön  a rendőr rögvest megszondáztat és kivallat. Ebből kihozni, hogy az eleve részrehajló, ellenérdekelt... Persze értem én, ez nem illik bele a koncepcióba.

Az a lényeg, hogy megúszta a balesetet ez az ártatlan, harmatlelkű kis Vuk. A rendőrnek meg az dolga, hogy azt is ellenőrizze, hogy homályos volt e a tükör.   

« Válasz #2994 Dátum: 2017. Február 07. 20:01 »
Még egy kérdés. Honnan a fenéből tudjátok mindjárt mindenkiről, hogy kicsoda?

Semmi extra, nem kell bonyolult dologra gondolni. Van nekünk egy varázstükrünk, ami időnként megjelenik.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2995 Dátum: 2017. Február 08. 08:42 »
Két kérdésem lenne.
 Ki a kis Vuk?
Miért utáljátok jobban mint engem, aki meg elkövetem a legnagyobb bűnt amit csak lehet, mert megmondom az igazat, ezért megérdemlem, hogy betörjétek a fejem?
 De, ha nem mondjátok meg, más források után nézek.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 08. 08:47 írta Vivaldi »

« Válasz #2996 Dátum: 2017. Február 08. 08:51 »
A Huber kollégája. Ennek ismeretében olvasd el újra, amit írtam! A fejed meg nem hiszem, hogy betört volna, jó kemény anyagból van az.  :)

*

robi 75

• 1010
« Válasz #2997 Dátum: 2017. Február 08. 08:58 »
Vivaldi olyan vagy mint a "tanúban" :D.
Hát Bástya elvtársat már nem akarja megölni senki???? ;D
Üdv:robi

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2998 Dátum: 2017. Február 08. 09:33 »
Két kérdésem lenne.
 Ki a kis Vuk?
Miért utáljátok jobban mint engem, aki meg elkövetem a legnagyobb bűnt amit csak lehet, mert megmondom az igazat, ezért megérdemlem, hogy betörjétek a fejem?
 De, ha nem mondjátok meg, más források után nézek.
1.
Hamar rá fogsz jönni.
2.
A te igazságod is részigazság, ahogy minden igazság részigazság. Viszont a hazugság az bizony teljes igazságnak akar látszani. Egyedülvalónak és megdönthetetlennek tünteti fel magát. A hazugságban ott csillog az önámmítás, a hajnali köd, ami ellepi - no nem a tájat, ahogy felétek a hegyek között, hanem - a tudatodat.

A méhészetet mítosz veszi körül, önámítás mítosza. És erre épít az OMME politikai elitje, a hatalom jelenlegi gyakorlói. Elsődlegesen a tagságban építik a hamis önámító mítoszt, de ők maguk is elhiszik a mítoszt, hiszen a tagság jólétet biztosít ezen kevesek számára és a jólét visszaigazol, önigazolást ad.

Akik elfáradnak a hamis mítosz építésében, azok kiszállnak belőle, de vannak fáradhatatlanok.

A hamis mítoszt le kell leplezni. Ki kell mondani, ha a király meztelen.

Ki kell mondani például, hogy a Takács Feri méznagykereskedő levele árt a méhészeknek, ha piaci helyzetelemzés nélkül küldi ki az elnökség a tagságnak.
1.
Valamilyen előnyt el kívánt érni Takács Ferenc méz nagykereskedő és ez az Ő szemszögéből egyáltalán nem baj, és nem szégyen.
2.
Valahogy elérte, hogy az OMME elnöksége ezt az ügyet soron kívül elővegye, megtárgyalja. Ez se Takács Ferenc méznagykereskedő szégyene.
3.
Piaci elemzést készíthetett volna az elnökség több tagja, akiket meg is neveztem már (Fekete és Lászlóffy), ők ráadásul már ősi mítoszteremtőknek tekinthetők, hiszen több ciklusban voltak tisztségviselők.

Következtetésem, vagy alkalmatlanok a feladatra vagy korruptak. Választhatnak.
Szóval egy mítosszal kevesebb.

Idézet
Sebaj! Van másik és lesz másik!
Éspedig, hogy Bross tudott-e Takács Ferenc leveléről vagy nem tudott? Mert azt tudjuk, hogy a Föld túlsó oldalán tartózkodott éppen az események alatt. Azt is tudjuk, hogy az elnökség eme művének megalkotásában nem vett részt. De azt is tudjuk, hogy Fekete Józsi hűséges típus, Ő hajlandó elvinni a balhét.

Ez Geddekas véleménye.

Ja erről jut eszembe, hogy van egy elnökség által teremtett mítosz, mely szerint Csuja árt az OMME-nak, minden bajnak oka Csuja, és Csuját ki kell zárni az OMME-ból, új felvonáshoz érkezett. 

Készüljetek a Küldöttgyűlésre, mert nagy attrakcióval készül rá az elnökség. 
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 08. 09:36 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2999 Dátum: 2017. Február 08. 17:28 »
És mi van, ha nem is az akinek hiszitek, és tévedésből utáltok valakit?