Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286214 megtekintés
*

Vivaldi

• 2049
Re:Hír-les
« Válasz #2955 Dátum: 2017. Február 04. 18:50 »
Hát, Csuja nem tud megsérteni, nincs olyan szinten. Mert az ő esetében nem az a lényeg mit mond, hanem, hogy ki mondja.
A hó meg a medve körülbelül igaz. Kár tagadni. Hozzátenném még, hogy kb. két hetente látjuk fél napig a napot.
 De néha pontosan ezek a zord idők hozzák ki az emberből az igazságot. Továbbra is állítom az omme most egy sóhivatal. Nem tud elintézni semmit, nem is akar. Bár lehet, ha belegondolok én is ezt csinálnám meg még sokan, ha így is meg úgy is meg van a pénzük.
 Lám nem képesek egy levelet se nyomon követni.
 Ennyi a tényszerű igazság.

« Válasz #2956 Dátum: 2017. Február 04. 19:46 »
Vivaldiról tudjuk, hogy gyűlöli Brosst, ezt nyíltan hangoztatja, meg az OMME-t sóhivatalnak tartja.
Akkor minek vagy az egyesület tagja?
Tegnap beharangoztam, hogy Boross Péter Amszterdamból hívott.
Attól sokkal messzebb volt, évi szabadságát töltötte.
Szekszárdon a Tavaszváró Szakmai Méhésznapon beszámol, hogy merre járt.
Annyit elárulok, hogy méhészek között, Közép-Amerikában.
Szerintetek ott a Facebookot leste végig, hogy mit ír Vivaldi, és milyen levelet kapott az elnökség?
Ma már előadást tartott Nyíregyházán, és újra kijelentette, hogy erről a levélről semmit nem tudott, amikor a méhészek megkérdezték tőle.
A telefonja nyilvános, minden e-mailre válaszol.
Kérdezni kell, nem találgatni, hogy a hír igaz legyen.
Nagyernyei Attila

« Válasz #2957 Dátum: 2017. Február 04. 20:08 »
HAITI ?

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2958 Dátum: 2017. Február 04. 20:16 »
Vivaldiról tudjuk, hogy gyűlöli Brosst, ezt nyíltan hangoztatja, meg az OMME-t sóhivatalnak tartja.
Akkor minek vagy az egyesület tagja?
Tegnap beharangoztam, hogy Boross Péter Amszterdamból hívott.
Attól sokkal messzebb volt, évi szabadságát töltötte.
Szekszárdon a Tavaszváró Szakmai Méhésznapon beszámol, hogy merre járt.
Annyit elárulok, hogy méhészek között, Közép-Amerikában.
Szerintetek ott a Facebookot leste végig, hogy mit ír Vivaldi, és milyen levelet kapott az elnökség?
Ma már előadást tartott Nyíregyházán, és újra kijelentette, hogy erről a levélről semmit nem tudott, amikor a méhészek megkérdezték tőle.
A telefonja nyilvános, minden e-mailre válaszol.
Kérdezni kell, nem találgatni, hogy a hír igaz legyen.
Nagyernyei Attila
Ez a levél közzé lett téve a facen, ha tetszik, ha nem. Az bizony egy harmadik a hatalmi ág a  két fórum mellett. Mert bizony  fórumokon létezhetnek olyan egyének akiknek érdekük például egy ilyen levelet elhallgatni.
Ilyen esetben voltam kitiltva a zöldról például a ződről Mészáros megválasztásakor.
 Most azonban ott van a face amin még könnyebb is fényképeket közzé tenni mint itt.
Egyébiránt Miklósiné, Julika Berettyóújfalu, a közzé tevő. Hely: facebook MÉHÉSZKlUB 15óra 15 perckor.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 04. 21:07 írta Vivaldi »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2959 Dátum: 2017. Február 04. 20:35 »
Nagyernyei Attila kérdésére, hogy minek vagyok az omme tagja?
 Tegyük már tisztába mert még ti is elvagytok keveredve vagy szándékosan ködösítetek. Én írástudó ember vagyok, nem most jöttem a falvédőről.
 Akkor lennék az omme tagja, ha közvetlenül én személyesen szavazhatnék az elnökre. Mert az egyesületi törvény ezt mondja ki. Én a Palóctáj Környezetvédő és Méhész Egyesület tagja vagyok.  Ott szavazok. És nem is zárhat más ki csak az egyesületem tagjai. Ti nem.
 Ezzel az egyesülettel 100%-ig meg vagyok elégedve.
Csak az omme központot nem tudom minek van. És mi van ha nem is akarnék az omme tagja lenni? Mindig elküldik a tagdíjam egy részét az omme nak, akár akarom akár nem.
 Kiváncsi lennék, ha a független egyesületek tagjait megkérdeznék, hogy felküldjék e nektek a pénzt, hányan mondanák, hogy igen.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 04. 20:55 írta Vivaldi »

« Válasz #2960 Dátum: 2017. Február 04. 22:04 »
Ez a levél közzé lett téve a facen, ha tetszik, ha nem. Az bizony egy harmadik a hatalmi ág a  két fórum mellett. Mert bizony  fórumokon létezhetnek olyan egyének akiknek érdekük például egy ilyen levelet elhallgatni.
Ilyen esetben voltam kitiltva a zöldról például a ződről Mészáros megválasztásakor.
 Most azonban ott van a face amin még könnyebb is fényképeket közzé tenni mint itt.
Egyébiránt Miklósiné, Julika Berettyóújfalu, a közzé tevő. Hely: facebook MÉHÉSZKlUB 15óra 15 perckor.

Itt is fent van a levél. A Geddekas rakta fel csütörtökön 11:26-kor. Visszafelé a 28-ik hsz.

*

Bicska

• 601
« Válasz #2961 Dátum: 2017. Február 04. 22:06 »
"Ez a levél közzé lett téve a facen, ha tetszik, ha nem."

Halleluja!!!

"Az bizony egy harmadik a hatalmi ág a  két fórum mellett."

ÚJFENT Halleluja! A hatalom a mániád???

"Mert bizony  fórumokon létezhetnek olyan egyének akiknek érdekük például egy ilyen levelet elhallgatni.
Ilyen esetben voltam kitiltva a zöldról például a ződről Mészáros megválasztásakor."

Na, akkor önts tiszta vizet a pohárba! Nevezd meg, kinek az érdeke!

"Most azonban ott van a face amin még könnyebb is fényképeket közzé tenni mint itt."

Nos, lehet, hogy ez a fórum kissé alacsonyabb költségvetésből fut, mint a face! ;)

"Egyébiránt Miklósiné, Julika Berettyóújfalu, a közzé tevő. Hely: facebook MÉHÉSZKlUB 15óra 15 perckor."

Isten áldja érte! Ez az info igenis fontos, ettől még bőven lehet, hogy Bross Péter nem látta. Mostanra ezt tuti pótolta.
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

*

robi 75

• 1010
« Válasz #2962 Dátum: 2017. Február 04. 22:15 »
Hatalmi ág aza lónak a pikulája, enyire azért nem kell hasraesni töle.
Julika felrakta, no és aztán? Ukrajna kelti végében meg kiújultak a harcok.
Üdv:robi

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2963 Dátum: 2017. Február 04. 23:09 »
Kezdesz akkora humorérzékkel rendelkezni mint Csuja, akinek akkora a humorérzéke mint egy oldalba lőtt vaddisznónak.
Akkor, hogy is várhatnám el, hogy megértitek a humor finomabb változatát az iróniát?
 Azt mondják, hogy a sajtó az x. hatalmi ág. /Nem írom, hogy hanyadik mert akkor ebbe köttök bele./
 Szóval finom iróniával azt akartam írni, hogy, van ugye a zöld fórum, és van ez a feketének nevezett. És azt akartam mondani, hogy emellett még van egyre jelentősebbé váló a facebookon. Kapís?
 Szóval természetesen amennyi hatalma van a zöldfórumnak meg ennek, annyi kezd lenni a facebooknak is.
 És még valamit. Kövezzetek meg ha nem így lenne, bár ennek csak utána kell nézni. Nem tudom hányan írogatunk itt, de témát felvetni hárman szoktunk. kiskakas, Csuja meg én. Ebből leginkább velem szokott mindenki vitatkozni.
 Az érdekes pedig az, hogy a facen sokkal több felvetés van mint itt. Csak meg kell nézni, aki nem hiszi.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 04. 23:12 írta Vivaldi »

*

robi 75

• 1010
« Válasz #2964 Dátum: 2017. Február 04. 23:27 »
Az oldalba lött vaddisznó :D az tetszik.
Üdv:robi

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2965 Dátum: 2017. Február 04. 23:34 »
Idézet
Az érdekes pedig az, hogy a facen sokkal több felvetés van mint itt. Csak meg kell nézni, aki nem hiszi.
OK. De minek, ha súlytalan.

Vége a gödöllői méhészbulinak. Jól sikerült! Szerencsére ezt már meg se próbálta megfúrni senki. Mondjuk az előzőt se sikerült. A Jó Isten megsegített! Három napot készültünk rá és ma 11 órától a helyszínen. 15 órakor Jandácsik Attila szaktanácsadó a Nemzeti program rendelet sajátosságait ismertette. Utána Tóth Zoltán a méz és viaszhamisítás legfenyegetőbb módszereiről tartott előadást.

Tele volt a terem kb 80 fő. Pálinka, bor, sör, üdítő, Szaxofon adott alaphangulatot. A szarvaspörkölt (most nem a Sebők Péter féle recepttel készült, hanem a Szekeres Józsi ízlése szerint), krumpli, savanyú uborka, kenyér. Szóval kaja amennyi belénk fért. Sütit, tortát hoztak otthonról az asszonyok. Barátok, méhészek együtt. Remélem, hogy Isten segítségével Jövő év februárjában újra összehozzuk. Rajtam nem fog múlni.

Most ilyen a hangulatom:
https://www.youtube.com/watch?v=1lOoIgGFy24
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 04. 23:49 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2966 Dátum: 2017. Február 05. 09:37 »
Mert ez, meg a ződ is, kurva súlyos.....

Amúgy meg, úgy látom, te vagy a méhész "gyurcsány." Csak te még nem voltál omme elnök.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2967 Dátum: 2017. Február 05. 16:34 »
Vivaldi!

Már bocsánat egyetlen aranytökű barátom az Omméban, de Ne vedd el MészLacitól a Gyurcsányi érdemeket! Ha ezt elveszed, akkor már nincs minek örüljön az elnöki emlékein rágódva. Ő aztán tényleg mondhatja, majd beleőrült, hogy úgy tegyen, mintha kormányozta volna az OMME hajóját.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 05. 16:38 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2968 Dátum: 2017. Február 05. 19:15 »
Hát én a gyurcsányizmust arra értem, hogy amíg agyon nem verik addig nem bír ülni a seggén, izeg mozog és mindenképpen miniszterelnök akar lenni, bármilyen kevés is rá az esélye.
 No, most. Én még egy szóval sem hallottam, hogy Mészáros újból omme elnök akarna lenni. Akkor már inkább Bross hasonlít gyurcsányhoz. No meg persze te, akit ha hatszor kirúgnak, hétszer visszajössz, mert azt hiszed magadról, hogy főnöknek születtél.

« Válasz #2969 Dátum: 2017. Február 05. 19:39 »
No, most. Én még egy szóval sem hallottam, hogy Mészáros újból omme elnök akarna lenni.

Most egy kicsit összezavarodtam. Kik is akartak elnökök lenni az elmúlt tizenöt évben? Három ember: a Bross, az Egyed Árpád és a Mészáros. Ebből kettőnek sikerült. A Mészáros megint indult, csak megbukott.