Hír-les

• 5601 válasz
  • 2285902 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #2745 Dátum: 2016. December 11. 20:05 »
De!
Én töröltem, mert több, súlyosan sértő kifejezés volt benne.
Anyázás, egyebek.
Had ne keljen megindokolnom a törlés okát!
Kicsit szelídebb hangvételre szeretnék minden "küzdő felet" inteni.
Ez a hozzászólás átlépett egy olyan határt, ami a törléséhez vezetett.
Ilyenkor nem mérlegelek, nem nézem ki írja.
Nagyernyei Attila
Klubvezető

Aha. Értem. Tehát ennek a ... Vivaldi nevű ...-nek lehet egész napokon át ...ni a méhészeket, akár a másik unatkozó dologtalan ...zsáknak Geddekas néven, (hazudozva) de ha valaki berág ezekre, akkor aztán azt törlés  követi. Végül is jogos. Viszont ha Tomipapa humorosan küldi el valamelyiket a ...ba, akkor azt meg azért törlöd, -pedig nem írta le, hogy olyan, meg mittudomén milyen hülye bárki,- csak célzott rá, mert igazat írt. Aztán végleges törlés, majd másik néven folytatás. Na azért van amire nem ennyire érzékeny a lelked:

De Gonosz elvtárs, te melyik mézkereskedő seggét nyalod?

Szerencsére nekem nem tűnt el Degonosz hozzászólása, át is küldjük akit érdekel a tarsolyból. :o ;D

*

izso60

• 573
« Válasz #2746 Dátum: 2016. December 11. 20:08 »
Üdv.uraim!
Vivaldi!
De most szívből,őszintén,mi bajod neked a Csuja féle Geddekassal?
Az a legmodernebb technológia,nem kell hozzá csillogó-villogó NP-ból támogatott inox pergető sem,fedelezőgép sem,bőven megteszi egy kiszolgált,öreg,de még működő mángorló és jöhet a savós meg tejfölös fias lép!
És már is folyik a minőségi arany,még ha nincs is aranybányánk.

Izso60!
Irány a Gőzölgő rovatba!
Ott simán folytathatod.
Ez a hozzászólásod számomra nem hír!
Nagyernyei Attila
Klubvezető
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 11. 20:13 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #2747 Dátum: 2016. December 11. 20:11 »
Kivancsi111!
Teljesen igazad van, de mégis valahol megálljt kell parancsolnom.
Ezt írod:
"....de ha valaki berág ezekre, akkor aztán azt törlés  követi..."
Ezeket a berágásokat kell valahogy kordában tartanom.
Nem könnyű.
Köszönöm a megértéseteket.
Nagyernyei Attila
Klubvezető

*

huber

• 144
« Válasz #2748 Dátum: 2016. December 11. 20:13 »
Ez volt az a sértő?

Ez elsősorban alpári volt. Javaslom, hogy ha valakit érdekel, küldd el neki privátban. Üdv: Bicska
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 11. 23:56 írta Bicska »

« Válasz #2749 Dátum: 2016. December 11. 20:15 »
Ez volt. ;D Már azt hittem eltűnt. :o

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2750 Dátum: 2016. December 11. 20:18 »
Kíváncsi "barátom" Mézes Jenő. Minek gondolsz engem, valamiféle Hofinak, vagy udvari bolondnak, hogy nekünk Attila mindent megenged. Én Attilát korrekt ellenségemnek tartom azért irkálok itt, és nem a ződön.
 És látod, én a bammeg meg a hasonlók csupán ironikus szlenget takar. De, ha megfigyelted, "barátom". Ilyeneken kívül én nem személyeskedek, csak az írásra válaszolok.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2751 Dátum: 2016. December 11. 20:20 »
 :

Törölve: Bicska

hajjajajajjajajjaj. valahogy megint nagyon véletlenül, de csak betaláltam...... ;D

Ja , és azért mert a kezdőket oktatom a facen, valahogy nem érzek szégyenletet.
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 11. 23:57 írta Bicska »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2752 Dátum: 2016. December 11. 20:20 »
Kíváncsi-fáncsi állj le a mocskolódással! Ha bárki hazudik, akkor írd le konkrétan, hogy mit hazudik és miért tekinted annak. Általánosságban rossz hírét kelteni nem kellene senkinek, mert az ilyen rágalmak rád hullanak vissza és téged tesznek hiteltelenné.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2753 Dátum: 2016. December 11. 20:26 »
Milyen jó, hogy nem lettél moderátor. Most ellenmoderátor lennél.

Én Attilát korrekt ellenségemnek tartom azért irkálok itt,
Csuja Te meg egy hiteltelen szélhámos vagy a méhészek között. Akárhol megjelensz röhögés és sajnálkozás követi, aztán nem sül le a képedről a bőr? De ezen csak nevetünk. Az viszont nagy szégyen mindnyájunkra, hogy még a perköltséget is elsumákolták, amit rád kellett volna verni. Most már elgondolkoztak ezen néhányan, és talán már nem leszel ennek az OMMEnak sokáig tagja. Az is meglepő, hogy innét még nem zavartak el.

« Válasz #2754 Dátum: 2016. December 11. 20:29 »
:

Ez volt az a sértő?
Törölve.....

hajjajajajjajajjaj. valahogy megint nagyon véletlenül, de csak betaláltam...... ;D

Ja , és azért mert a kezdőket oktatom a facen, valahogy nem érzek szégyenletet.

Ez egy nagyon jó hozzászólás, mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy már számtalanszor idézték, fiatal kora ellenére.
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 11. 23:58 írta Bicska »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2755 Dátum: 2016. December 11. 20:30 »
Húúúúúúúú.......... ::)
 Micsoda este......

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2756 Dátum: 2016. December 11. 20:34 »
A facen történő dolgokra.
Szépen lépjetek be, és olvassátok el a kommenteket...... Ezek mindent elmondanak. Én ehhez sem hozzá tenni, sem elvenni belőle nem tudok.  Ha nem kérnék nem írnák. De, kérik. Ez van.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2757 Dátum: 2016. December 11. 20:41 »
Milyen jó, hogy nem lettél moderátor. Most ellenmoderátor lennél.

Én Attilát korrekt ellenségemnek tartom azért irkálok itt,
Csuja Te meg egy hiteltelen szélhámos vagy a méhészek között. Akárhol megjelensz röhögés és sajnálkozás követi, aztán nem sül le a képedről a bőr? De ezen csak nevetünk. Az viszont nagy szégyen mindnyájunkra, hogy még a perköltséget is elsumákolták, amit rád kellett volna verni. Most már elgondolkoztak ezen néhányan, és talán már nem leszel ennek az OMMEnak sokáig tagja. Az is meglepő, hogy innét még nem zavartak el.

Nekem régi jó ellenségem a Csuja. De, ez még is tömény személyeskedés, mert nem a beírásra vonatkozik, ha nem az emberre. Ez azért nem úriemberhez méltó. Nyilván Csuja olyan amilyen, de ez még is téged minősít, kedves Jenő.

« Válasz #2758 Dátum: 2016. December 11. 20:48 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 14. 08:47 írta deGonosz »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2759 Dátum: 2016. December 11. 20:55 »
Hát én meg abban a hitben voltam, hogy a "köszönöm", meg az, hogy "mikor írok már" az azt jelenti, hogy szeretik amit írok. Meg az, hogy mindig legalább százan olvassák. Meg az utána történő 100-on felüli Like-k /Lájkok/.
Még senki nem írta, hogy ne írjak, mert nem bánnám, elég sok idő mire megírogatom.
Az meg, hogy te nem szereted, arról meg nem tehetek. Mivel az írások kezdőknek szólnak.  Még az oldal címe is az, hogy KEZDŐ MÉHÉSZEK. Most jutott tudomásomra, hogy te is kezdő vagy és olvasod.
Amúgy meg kedves, /találó a neved, ez nem véletlen/ nem rendítesz meg. Én tisztába vagyok vele nem szeret mindenki. Ám még moderátor nem leszel itt, és nem tiltasz ki, addig ha megengeded írogatok itt, és idegesítek olyanokat mint te vagy.

« Utoljára szerkesztve: 2016. December 11. 21:00 írta Vivaldi »