Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286904 megtekintés
*

izso60

• 573
Re:Hír-les
« Válasz #2685 Dátum: 2016. November 24. 22:13 »
Üdv.Uraim!
Csányi Uram!
Hidd el hogy megannyi ellentmondás után ami nézeteink között volt és lehet hogy még lesz is,örülök hogy vannak dolgok amit javarészt egyformán ítélünk meg az egyesületi ügyeket tekintve.
Azontúl szakmailag pedig a technológiánk messze nem egyforma,de szerintem ott nem ütköznénk töredékét sem.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2686 Dátum: 2016. November 24. 22:18 »
Mármint? Abban egyet értetek, hogy én legyek az elnök? Éljen.

Azért arra felhívnám a figyelmeteket, Trump-ról se "góndotuk vóna."

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2687 Dátum: 2016. November 24. 22:52 »
Izso60!

Izso60 kicsoda? Lengyel János tiszakécskei lakos, aki el kívánja adni konténerét a www.omme.hu apróhírdetések rovatában vagy váci illetőségű jogvégzett dr Lészáros Mászló?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2688 Dátum: 2016. November 25. 08:37 »
Most melyik "bammeg"? Most vegyünk téged komolyan?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2689 Dátum: 2016. November 25. 09:44 »
A tények makacs dolgok. Lengyel János is valóságos személy és dr Mészáros László is. Izsó60 pedig egy kitalált név, amit Lengyel János tiszakécskei méhész alkotott és hirdeti konténerét az omme apróban. Az Izso60 hozzászólásainak elemzése nem Lengyel Jánosra utalnak és egyéb információk is igazolják a kételyt és támaszt alá egy váci vagy Vác környéki személyt. Ki az aki Vácon, Vác környékén olyan információkkal rendelkezik, amivel Izso60?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Bicska

• 601
« Válasz #2690 Dátum: 2016. November 25. 10:22 »
Mégegyszer megkérdezem: Számít, hogy kicsoda? Szerintem nem.
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2691 Dátum: 2016. November 25. 13:14 »
Nem nagy hír, de hír.
Ma beszéltem , egy erdőfelügyelővel. Vagy legalább is egy olyan valakivel, aki kiméri, hogy a megfelelő erdőt vágják e ki.
Ez azt mondta Nógrád megye 3 éven belül fabehozatalra szorul.
 Nincs kommentár, csupán megjegyzés. Nálunk már most is szlovákiából hordják a tüzifát.

*

atya

• 1043
« Válasz #2692 Dátum: 2016. November 25. 15:48 »
Biztos koalícióban csinálják.  Akáckoalíció !!
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #2693 Dátum: 2016. November 26. 08:12 »
Nem, nincs itt semmiféle összeesküvés az akácot illetőleg. Egyszerűen ha vágásérett az erdő akkor ki kell termelni. Senki nem azért ülteti, hogy csak gyönyörködjenek benne. Én másképpen látom, az akác területe nem csökken, egyesek szerint  állítólag növekszik is. Csak sajnos a fiatal akácosok felé tolódik el az arány.

« Válasz #2694 Dátum: 2016. November 26. 10:29 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 16. 08:13 írta deGonosz »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2695 Dátum: 2016. November 26. 10:35 »
A rendesebb alföldi méhészek már az idén is úgy jöttek akácra, hogy minden két rakomány méh mellé egy teherautó cukrot hoztak.
 És keverték minden estefelé nagy üstökben a szirupot.
 Csak azt nem értem, hogy ez bevett szokás náluk, vagy azt hiszik mi nem látjuk.

« Válasz #2696 Dátum: 2016. November 26. 19:16 »
Vivaldi!
Te csodálkoztál eddig, hogy áll a mézpiac.
Szerinted a kutyulás segíti a magyar méz piacra jutását?
Egy kitörési lehetőségünk van, az pedig a minőségi méhészeti termékek termelése.
Akarattal írtam méhészeti termékeket, mert a minőségi virágporra óriási az igény.
A Dombó-nektár Szövetkezethez sok Tolna megyei méhész is szállít nyers virágport.
A méhészek is okai a kialakult helyzetnek.
Te is megkérdezheted volna a kollégákat, hogy elment e a józan eszük.
Akác alatt etetni?
Onnan a "béka segge alól" néha kikandikálhatnál.
Üdv:
Nagyernyei Attila

« Válasz #2697 Dátum: 2016. November 26. 21:09 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 16. 08:13 írta deGonosz »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2698 Dátum: 2016. November 27. 12:51 »
Jelen pillanatban a legkedveltebb fanyűvő kollégának, áll a 4db méterfa behordó, és a 3 szerfa behordó pótkocsi, és ne mellesleg a 4 traktor.
 Most 60km-re jár dolgozni, mert még ott van fa. De hírek vannak arról, hogy január elsejétől itthon kivághatja még a maradék erdőket is.
 Igaz arról is hírek vannak, hogy bírósági eljárás folyik ellen , mert tavaly kiirtott egy olyan erdőt ami nem is az övé.
 Ráadásul, meg, hogy minden az anyja neve alatt megy, mivel ő büntetett előéletű.

*

robi 75

• 1010
« Válasz #2699 Dátum: 2016. November 27. 14:25 »
A rendesebb alföldi méhészek már az idén is úgy jöttek akácra, hogy minden két rakomány méh mellé egy teherautó cukrot hoztak.
 És keverték minden estefelé nagy üstökben a szirupot.
 Csak azt nem értem, hogy ez bevett szokás náluk, vagy azt hiszik mi nem látjuk.

Tőlem 30 kilométerre lévő közép akácosban meg pont dombvidéki méhészek etettek ;D, de nem azért mert cukrot akartak pergetni :o, hanem mert egy kicsit "benézték" a dolgokat, és éhen akart dögleni az egész állomány, ami egy igen nagy méhészet volt.
Üdv:robi