Dehogynem fogsz görnyedve járni. Márpedig azért, mert egész nap hajladozol a kaptárakba, amíg a hunorosok szépen felegyenesedve kezelnek.
Nem én sztárolom a saját rendszeremet. Én egy szót sem szóltam. Megint Te kezdted el a hülyeségeidet, a hunor basztatását, és egy elavult keretméretet ajnározol, ami még fészeknek elmenne, de nem méztérnek, ráadásul oldalt...hú vazze!!! Aztán meg nyugodj meg, azzal kezdtem. Szerszámos láda.
Aki a H12-t törpe fekvőnek gondolja, annak nem szoktak felmenni a családjai a méztérbe, mert gyengék.
Én néha szoktam 3 fiókkal is dolgozni, csak Te nem láttad, és ezért nem is tudod miről beszélsz.
Nálam a tíz mázsa nem tétel. Hoppá!
Nem cipelek. Helyben pergetek. Kiseprem őket a méztérből, és visszarakom a kipergetett lépeket, éppen úgy, ahogyan Te behajolva a ládába.
De én ezt 3 perc 
alatt/ család. A kibontástól a betakarásig. Le sem veszem a mézteret.
Nekem úgy 30-40 rajom lehetett. Talán százalékosan több a tiédtől. Gyenge év volt. Volt már 120 is egy hét alatt. De én 164 mázsát pergettem (csak) 20+ 25 óra alatt, mert az eső itt is esett. Nekem az elég. Majd ha kevés, eladok néhány százat a szaporulatból. Lehetnek rajok is azok a szaporulatok, engem nem zavar. Van még 120 férőhelyem, és több ezer kiépített lép (lekénezve) tartalékban, nem a méhekkel őriztetem.
Nem kell a teljesítményemen növelni, akik ismernek, azok ezt tudják. Te semmit nem tudsz, csak mellébeszélsz a nagyvilágba.
Nincsenek előadásaim. (Én nem ebből élek, mint a megélhetési méhészek, akik marhaságokkal tömik a naivak és sznobok hiszékeny vagy üres fejét, a nemzeti program lóvéból. ) Egy van videón, azt sem láttad. Mielőtt válaszolsz nézd meg, aztán tavasszal piacra a ládákkal