Szakma-politika

• 4542 válasz
  • 1959484 megtekintés
Re:Szakma-politika
« Válasz #4410 Dátum: 2021. Október 08. 12:02 »
A világ állandóan változik,úgy ahogy a méhészet is,sajnos nem a jó irányba,mert valami mindent felül ír vannak akik kritizálnak,oktatnak,de vannak kárörvendők is.
A szakma átalakult,kapzsi önérdekelt szervezetté,ez a klub is silány semmitmondó nyögés csak,érdektelen bejegyzésekkel,tényleg jobb ide nem tartozni.

Alternatíva : http://meheszforum.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=55

« Válasz #4411 Dátum: 2021. Október 08. 19:46 »
Nem szívesen avatkozok bele a mostani szakmapolitikába, mert "holtszezonban" nem pocsékolom az energiám.
Had rugózzanak.
Ezt azoknak válaszolom, akik keresnek, hogy hol lehetek.
Nagyernyei Attila

*

leo

• 210
« Válasz #4412 Dátum: 2021. Október 08. 21:50 »
Hülyeséget írsz.Kontroll csoportként nem ilyeneket írtál.Pihenj és gondolkodj. Globálian és nem malykaként.

« Válasz #4413 Dátum: 2021. Október 09. 07:45 »
Ilyen válaszokra nem pocsékolom a drága szabadidőmet.
Nagyernyei Attila

*

leo

• 210
« Válasz #4414 Dátum: 2021. Október 09. 22:57 »
Nekem mindegy, Mészi, Bross, Tóth Péter. Egyiket sem ismerem.Tóth Péterről tudom, segített a kisembereken a kárfelmérésben a bíróságon. Ez nem semmi.
Neked Attilla most minden erőddel, Brosst kellene védened, megmutatni mit csinál jól. Mit miért tesz.
Szakmaközi szervezet.Halvány lila mi az.Vagy nem a kicsikre tartozik?A web miért nem működik.Mit lehet a pandémiára fogni.Hol kell oltási igazolás, hol nem.
A sok '"rosszindulat" miatt nem kell csendben maradni.
Arisztoisz 2-szer feltette az általa írt jellemzésedet.
Szerintem ő sem ismert személyesen.

*

buksi

• 466
« Válasz #4415 Dátum: 2021. Október 10. 07:31 »
Azért érdekes a kép,szerintem Attila a legkevésbé hibáztatható,a védési stratégája rossz felismerésen alapul.A sok repce,napra. mérgezés,több mint10 éven át tartó gyilkoló hatása
az elnökök és a vezetőség hozzáállása,vagy nem hozzáértésének  a következménye és még most sincs felelős,aki ott volt és van most az élvonalban az mind felelős.
Én szivesebben látnám Neo nevezetű méhésztársunkat  a vezetőségben,mint bárki mást.

« Válasz #4416 Dátum: 2021. Október 10. 14:10 »
Bross Péter az OMME elnöke volt hétfőn a Szekszárdi Méhészklub vendége, előadója.
Ezt írja leo:
"Tóth Péterről tudom, segített a kisembereken a kárfelmérésben a bíróságon."
Ez az a kárfelmérésben!
De hol ebben a monitoring, ezt kérdeztem én a helyszínen Bross Pétertől, aki elmondta, hogy a tavaszi Baranya megyei repcén történt méhpusztulások oka azonnal kiderült.(Nem volt ott Tóth Péter!)
No de már két bírósági pert megnyertem, nem kívánok belemenni további okfejtésbe, de több mint érdekes.
Nagyernyei Attila

*

leo

• 210
« Válasz #4417 Dátum: 2021. November 09. 21:10 »
Kérdezni szeretnék. Az 1000 Ft-os támogátást az 2021-es évben hányszor lehetett igényeli.Én egyszer kértem. Köszönöm a választ.

« Válasz #4418 Dátum: 2021. November 11. 07:52 »
szerintem egyszerse

*

leo

• 210
« Válasz #4419 Dátum: 2021. November 12. 21:51 »
Átnéztem az OMME honlapját. Egyszer. Nálam az kevert be, hogy nyáron be lehetett adni 2020 második 1000 Ft-os támogatását.
Jobban kellene figyelnem a tájékoztatásokat.

*

leo

• 210
« Válasz #4420 Dátum: 2021. December 01. 20:33 »
Aki olvasta a Ződet látta mit ért el Malya Péter, Hogy felutazott Budapestre, el sem tudta mondani gondolatait. Ennyit érnek az OMME tagok. Egyszerűbben nem lehet megoldani, hogy az egyszerű tagok gondolataikat véleményüket nyilvánítsák.Köszönjük neki, hogy a szemeket nyitogatja.
 Ma olvastam a méhészet veszteséges nem érdemes foglalkozni vele.
Szerintem sertést kell tartani,v. szarvasmarhát, de nagyban.A nagyoké a jövő plusz amit nem írok le.

*

leo

• 210
« Válasz #4421 Dátum: 2021. December 01. 20:35 »
Madarat tolláról, embert barátjáról.

*

buksi

• 466
« Válasz #4422 Dátum: 2021. December 01. 21:30 »
És meddig megy ez így?-meddig kell ezt tűrni? Ilyen stílusú vezetőt még a régi rendszer sem viselte el,ez már több mint szégyen!

*

buksi

• 466
« Válasz #4423 Dátum: 2021. December 02. 12:51 »
Azért az is érdekes,hogy az Elnök és elnökségi tagok így viselkednek egy elismert méhész szakemberrel,hogy viselkednének akkor a mezei méhésszel?Habár úgy látom a tagság többségét jobban érdekelné inkább egy újabb 1000 ft családtámogatás.

« Válasz #4424 Dátum: 2021. December 02. 18:23 »
Szomorú dolog az ,hogy egy egyesületi elnök ilyen stilust enged meg magának! Nagyernyei Úram most akkor ez hogyan is van ? Kussoltatás van, vagy csak egyeseknek? Ezt magyarázza már meg nekem valaki ez a stilus jo nekünk???