Szakma-politika

• 4542 válasz
  • 1959289 megtekintés
*

linen

• 123
Re:Szakma-politika
« Válasz #4155 Dátum: 2019. December 11. 11:48 »
Köszönöm az infót, tudtam már erről a tényről csak Attila figyelmét hívtam fel mert ködösített és ő szokott hivatkozni arra, hogy konkrétumot írjunk.
Pedig valamikor ott lovagolt együtt Attila Bénivel, mézlovagok voltak.
Elég lett volna egy telefon és első kézből tudta volna a lemondás okát.
Lehet az van a háttérben, hogy félnek Bénitől mint egy esetleges trónfosztótól és ezért kenni kell a történetet.
Zajlik közben az élet a zöldön is, érdemes olvasgatni a történéseket.
Csak nem Vadas úr lett az új elnök?
« Utoljára szerkesztve: 2019. December 11. 12:08 írta linen »

*

Bicska

• 601
« Válasz #4156 Dátum: 2019. December 11. 20:22 »
Nem.
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #4157 Dátum: 2019. December 11. 20:38 »
"Mielőtt újabb bombasztikus hírt szivárogtatna ki Attila, olvasható a honlapon is, hogy Keve György szaktanácsadói posztját február elsejei határidővel megpályáztatta az egyesület."

No láss csodát, mégsem az MVH pályáztat? :o

Üdv. jani bátya

« Válasz #4158 Dátum: 2019. December 11. 22:06 »
Semmi extra nincs a felvételen, csak annyi amiről Dr.Darvas Béla is beszélt előadásában.
Ez nem lejáratási trükk!!!!!
Ha az ügyvéd rábólint, hogy mehet nem fogunk késlekedni.
Majd eldöntik a küldöttek, hogy kire szavaznak.
Egyébként azt hol olvasod írásaimban, ahol arra buzdítok bárkit, hogy Brossra szavazzon?
Aki indul bármilyen pozícióért arra készüljön, hogy a jelenlegi ellenzék nem fogja kímélni.
Én szeretnék a tények közlése mellett maradni, és döntsenek küldöttársaim.
Ezért jött létre a Fekete-Fehér Méhészklub.
Azért valami elkezdődött.
Hétfőn már az egyik szaktanácsadó lemondott a helyi elnöki posztjáról.
Noná, hogy nem a szaktanácsadásról.
Talán átnézette papírkáit egy joghoz értővel?
Nagyernyei Attila
Valahogy egész nap le voltam eresztve, de nem gondoltam volna, hogy 21 óra 50 perckor fogok akkorát röhögni, hogy majd kiesek a székből.
 Nem buzdítasz arra, hogy bárki a Brossra szavazzon?
Ettől mindjárt meg jött a kedvem.
Ha, már vagy 6 éve a nemzetközi űrállomáson lennék, ahol nem lenne internet, el is hinném.
Attila, ezt a fórumot is azért alapítottad és tartod fenn, hogy Bross hatalomba segítsd, és hatalomba tartsad.
Erre alapítottátok a kontroll csoportot, amiből lassan már csak te maradtál, de te megmaradtál.
Te vagy, vagy voltál mostanáig, az utolsó aki Bross kövét fújod, legalább is nyilvánosan.
 Attila, tudod a köpönyeg forgatás csúnya dolog, eddig azt értékeltem benned, hogy ugyan soha nem értünk egyet semmiben, de legalább hűen kitartottál Bross mellett.
Most meg már te is menekülsz süllyedő hajóról?
 Hát ez nem semmi.
 Úgy vagyok mint a parasztbácsi a permetezős repülőn, amikor az fejtetőre állt és a kaki is meg a pisi is a nyakába kötött ki. "Ezt má nem gondotam vóna".
« Utoljára szerkesztve: 2019. December 11. 22:14 írta Sagittarius A »

« Válasz #4159 Dátum: 2019. December 12. 14:01 »
Vivaldi, valószínű te mégiscsak találkozhattál egy macival a méhesedben.
Teljesen másról írsz.
Az elmúlt ciklusban a másik csapat tetteit, pénzszórásit, szabálytalanságait kritizáltuk.
A kirekesztést, a kussoltatást és, hogy nem kaptunk szót!
Ez neked Bross mellett való kampányolás?
Egyébként tőlem lenne a legnagyobb pofátlanság, ha letagadnám, hogy Brossal jó a kapcsolatom.
Ezerszer leírtam, hogy sok problémát látok most is, de ez főként nem az ő bűne!
Mondok egy példát.
Az országgyűlési képviselők választásakor nem a miniszterelnökről mondanak véleményt a választópolgárok, hanem a kormányról.
Tehát az OMME-ra lefordítva, az elnökségről.
Sokkal keményebbnek kellett volna már lennie Brossnak az elején, és felvenni azt a kesztyűt amit most próbálgat.
A renitenseket, gáncsoskodókat, a munkát hátráltatókat igaz, hogy nem tudja kirúgni, de ha a küldötteket tájékoztatta volna, már rég túl vagyunk rajta.
Simogatta őket, nem merte ezt meglépni és most ismét megerősödni látszik a "doki", aki hátulról tüzeli a régi csapatot.
Mivel érdemi vitát veled nem lehet folytatni, így nincs más hátra mint az, ha értelmes dolgokat kérdezel, továbbra is szívesen válaszolok.
Nagyernyei Attila

« Válasz #4160 Dátum: 2019. December 12. 18:05 »
Ezt írja nem túl barátian linen:
"Azzal tisztában vagy ha nyer a vegyszeres doki, akkor a szőnyeg szélén számot kell adj a támadásaidról.
Tudom vastag a bőr, de azért van egy határ."
Én állok majd a szőnyeg szélén?
Viccelsz?
Aztán ki von majd kérdőre?
Mi a jog alapja?
Lassan 15 éve, hogy az OMME központ falára kiszögeltem a Gauchos zsákot, már akkor küzdöttem Tóth Péterrel, de bocsi valamiről lemaradtam, nem tudtam, hogy ledoktorált közben.
Én azóta hajtom, hogy a neonikotinoidok óriási veszélyt jelentenek a rovar, és élővilágra.
Ő kb. 2 éve 180 fokot fordult, előtte miket is nyilatkozott?
A választ Dr.darvas Béla professzor megadja!
Én fogok a szőnyeg szélén állni, hogy egyedüliként kiálltam a Greenpeacevel tüntetni a neok ellen?
Te hol voltál, nem láttalak?
Sokan szerettek volna a szőnyeg szélére állítani, de rossz hírem van számodra...mind lepattantak.
Most is járok a bíróságra, de ismét nem jó hírem van számodra...nekik kell bizonyítaniuk, hogy én milyen aljas vagyok.
Nekem ez amolyan kampány ízű.
Az a "takony" szó arra viszont elegendő, ha nem tudsz normális hangnemben írni, repülsz.
Tudom nehéz, de próbáld meg!
Ha magadtól kitörlöd maradhatsz.
Köszönöm.
Nagyernyei Attila

« Válasz #4161 Dátum: 2019. December 12. 18:56 »
WENHARDTGY!
Nekem mindig csak egy (most már) taknyos gyerek maradsz!

::)

« Válasz #4162 Dátum: 2019. December 12. 19:19 »

"Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek."
Nagyernyei Attila

*

izso60

• 573
« Válasz #4163 Dátum: 2019. December 12. 19:30 »
Üdv.Uraim!

"NOOORMÁLIS"?
Ez a gőg mindent elmond,nem kell minősíteni a klubvezető "Urat".
Megteszi Ő maga.

*

linen

• 123
« Válasz #4164 Dátum: 2019. December 12. 20:17 »
Minden kakas úr a saját szemétdombján!

« Válasz #4165 Dátum: 2019. December 12. 20:25 »
Addig, amíg ki nem herélik, és kappan nem lesz belőle! ;D ;D ;D

« Válasz #4166 Dátum: 2019. December 12. 20:37 »
Vivaldi, valószínű te mégiscsak találkozhattál egy macival a méhesedben.
Teljesen másról írsz.
Az elmúlt ciklusban a másik csapat tetteit, pénzszórásit, szabálytalanságait kritizáltuk.
A kirekesztést, a kussoltatást és, hogy nem kaptunk szót!
Ez neked Bross mellett való kampányolás?
Egyébként tőlem lenne a legnagyobb pofátlanság, ha letagadnám, hogy Brossal jó a kapcsolatom.
Ezerszer leírtam, hogy sok problémát látok most is, de ez főként nem az ő bűne!
Mondok egy példát.
Az országgyűlési képviselők választásakor nem a miniszterelnökről mondanak véleményt a választópolgárok, hanem a kormányról.
Tehát az OMME-ra lefordítva, az elnökségről.
Sokkal keményebbnek kellett volna már lennie Brossnak az elején, és felvenni azt a kesztyűt amit most próbálgat.
A renitenseket, gáncsoskodókat, a munkát hátráltatókat igaz, hogy nem tudja kirúgni, de ha a küldötteket tájékoztatta volna, már rég túl vagyunk rajta.
Simogatta őket, nem merte ezt meglépni és most ismét megerősödni látszik a "doki", aki hátulról tüzeli a régi csapatot.
Mivel érdemi vitát veled nem lehet folytatni, így nincs más hátra mint az, ha értelmes dolgokat kérdezel, továbbra is szívesen válaszolok.
Nagyernyei Attila

Hát igen, úgy látom valamelyikünk még is csak a nemzetközi űrállomáson él.
Ugyan is. Az országgyűlésben is személyre szavazunk, legalább is a legutóbbi választáson, de a következőn még inkább.
Gyurcsány vagy Orbán.
 Itt meg a legfőbb célotok Mészáros kitúrása volt, aki nem feküdt le, sem Takácsnak, sem a Kontroll csoporthoz tartozó, magukat nagyfejűnek pozicionáló személyeknek. Eszetekbe se jutott nektek az akkori vezetőség. Csak később koppantatok, hogy nem mindenki táncol úgy, ahogy Bross húzza.
No most. Még az is lehet, hogy mind a ketten itt élünk, csak te nem jól látod a dolgokat, de azt biztosra veszem, hogy a Kontroll csoportot kilőtték a világűrbe, és már valahol a Proxima Centauri felé tartanak, azért nem hallani semmit róluk.

« Válasz #4167 Dátum: 2019. December 13. 07:52 »
Ebből a rovatból 5 hozzászólást töröltem, köztük a sajátomat is.
A moderátorokkal egyeztetve döntöttem így, mivel az ilyen stílus mélyen aláássa a Fekete-Fehér Méhészklub színvonalát.
A következő időszakban is ez lesz az eljárási rend.
Megpróbáljuk kulturált keretek között tartani a kampányt.
Megértéseteket köszönöm.

Nagyernyei Attila
klubvezető

« Válasz #4168 Dátum: 2019. December 13. 09:38 »
Köszönöm az infót, tudtam már erről a tényről csak Attila figyelmét hívtam fel mert ködösített és ő szokott hivatkozni arra, hogy konkrétumot írjunk.
Pedig valamikor ott lovagolt együtt Attila Bénivel, mézlovagok voltak.
Elég lett volna egy telefon és első kézből tudta volna a lemondás okát.
Lehet az van a háttérben, hogy félnek Bénitől mint egy esetleges trónfosztótól és ezért kenni kell a történetet.
Zajlik közben az élet a zöldön is, érdemes olvasgatni a történéseket.
Csak nem Vadas úr lett az új elnök?

A fölösleges találgatások megelőzésére: az önálló Baja és Körzete Méhész Klub Egyesület új elnöke Pataki László lett. Gondolom, az OMME honlapon is rövidesen javítják a bajai egyesület vonatkozásában az elnök személyére és elérhetőségére vonatkozó adatokat.

*

ata67

• 525
« Válasz #4169 Dátum: 2019. December 13. 22:25 »
Ebből a rovatból 5 hozzászólást töröltem, köztük a sajátomat is.
A moderátorokkal egyeztetve döntöttem így, mivel az ilyen stílus mélyen aláássa a Fekete-Fehér Méhészklub színvonalát.
A következő időszakban is ez lesz az eljárási rend.
Megpróbáljuk kulturált keretek között tartani a kampányt.
Megértéseteket köszönöm.

Nagyernyei Attila
klubvezető
Üdvözlöm az egyenlő mércét!
Bölcs döntés volt.
Ata67