Vivaldi írásához 1-2 gondolat ami így hirtelen eszembe jut,senkit megbántani nem szeretnék.Kinek szóltak az előadásokSzekszárdon?Prof Asszony előadása a nagy méhésznek?Szerintem minden embernek legyen az kis méhész vagy nagy.Méhész vagy nem méhész.Mindenkinek aki élni akar lehetőleg antibiotikumok nélkül.Dénes előadása?Szerintem sokkal inkább a 80-100 családos méhésznek lett volna ott a helye,mint Csányi Antinak,aki tudja mit kell csinálni mégis végigülte,nem véletlenül.Prof Úr előadása?Az újdonságok,érdekességek tárháza.Szerintem minden méhésznek méhcsaládszámtól függetlenül.Inkább ültek volna be azok is meghallgatni,akik ez alatt Bross Úrnak nekiestek Takács Úr levele miatt.Bross Péter előadása?Itt a legérdekesebb kérdés.A nagy méhész számított rá,hogy mit fog mondani.Más!Az,hogy a 600 fős előadótermet nem tudták a méhészek megtölteni?Nem is akarták.Bross Péter előadása alatt jelentősen megnőtt az érdeklődők száma a teremben,akkor a többi alatt miért nem?Mit vártak?A Prof házaspár eljött 2000km-t,ismertetni az újdonságokat,akkor nehogy pár 100km gond legyen.Ezt a méhegészségügyi problémát senki nem tudja egyedül megoldani,ami a válság alapja,ehhez kell pl:Dénes előadása.Az,hogy a méhészek kevésbé vásárolnak?Lehet,hogy eddig is sok olyan dolgot megvettek amit nem feltétlenül lett volna szükséges,soha nem értettem,hogy minek kell egy 30 családos méhésznek 12000ft-os saválló füstölő,amikor nekünk is jó a 4500ft-os jól bevált magyar és sorolhatnánk.
Illés Sándor