Robotur
Én sem vagyok mai gyerek (60-van fele haza fele), ha valamit nem tudok akkor meg keresem azt az illetőt aki tud segíteni, még ha úgy néz rám mint aki a Marsról érkezett. Tóth Zoltán el indított a méhészek érdekében valamit amit már másoknak rég meg kellett volna csinálni. Le írta részletesen, hogy lehetséges a petíciót "aláírni", mi az elérési lehetőség. Miért kell ezen ennyit nyavalyogni, aki bizonytalan miért nem hívja fel a szakikat segítséget kérni. --Tudod volt egy szaktanácsadó kolléga, aki egy idő után lemondott, és meg kérdeztem tőle, h miért mondott le, válasza az volt a sok h@je méhészt nem birta tovább---.Lehet Vivaldi nem meri meg kérni a szakiját, h segítsen? DE HÁT ITT VAGYUNK? SZÓLJON!!!

:-[Több hsz -en keresztül pocskondiázni félre magyarázni , nem a lényegről beszélni, ezt neveztem én már rég "szófosásnak".
Az előző vélemény nyilvánításoknál észre vehető, mennyire nem a méhész társadalom problémáival foglalkoztak egyesek,- mert azért az van!- hanem még mindig a megosztás, a vélemények figyelmen kívül hagyása. Lépjünk már ezeken túl. Vegyük tudomásul, kellenek azok az ötletek , azok a megbeszélések, azok a vélemények, ami kisegíti a méhésztársadalmat ebből a kátyúból.Segítsük azokat akik felmerik vállalni ezt a feladatot, támogassuk, érezzék, h van mögöttük, egy bázis .Magunknak ki kell nevelni /választani/ azokat a kollégákat ,akik tudnak és akarnak képviselni bennünket a nagy világban. Nem számít.h kis vagy nagy méhész, egyszerű szakmunkás, vagy DR., lényeg a méhészetet segítse. Ezt viszont nekünk Egyesületi szellemben kell csinálni.
A regisztrációt nem volt olyan nehéz meg csinálni, a mai világba ez a "trendi". Próbáljunk felnőni a feladathoz , mer tanulni mindig kell!!! Ilyenek az elvárások. Nem akartam meg bántani senkit bocsi.
BÚÉK mindenkinek

Albert