Maci a méhesben ezt írja:
"Fogalmazhatnék úgy is, hogy le se sz...ták a felszólalásait!"
Tehát nem tetszett a küldötteknek?
Mivel "tökös csávónak" minősítettetek, így is kell viselkednem.
Felszólalásaim nem öncélúak voltak, hanem a méhészek közösségének érdekében tettem.
A Kft.-vel kapcsolatos kérdéseimre a BÉKE megőrzése miatt nem kaptam választ.
Minek piszkálni a múltat?
Ez a jelentés nem rég készült, Ficzere egyébként ebben óriásit csúsztatott!
Az EB elnöke azt mondta én ebből a jelentésből már idéztem.
Látnoki képességgel nem rendelkezem, így csak abból a jelentésből tudtam idézni amit Mészárosék rendeltek meg, hogy elfedjék a valóságot!
Ha neked megfelel, hogy lyukas a zsák, a Te bajod.
Engem zavar, hogy a méhészeket nyíltan lehúzzák, no nem akarattal, hanem a hozzáértés hiánya miatt.
Az egyik felelős már a Nagyatádi Uszodában folytatja kiemelkedő szakmai tudását, bár az elmúlt jelentés kicsit beárnyékolja Árpádunk tevékenységét amikor ezt állapítják meg..
"Pénzügyi-számviteli törvényt sértett..."
Szerintem ha a jelenlegi vizsgálatot egyszer a büdös életben megkapják a küldöttek, szerintem nem engem fognak lesz..rni.
Aztán a másik felszólalásom Dr.Soós áldásos tevékenységét kifogásoltam,és az volt a javaslatom, hogy addig ne kaphassa meg a gázsiját amíg nincs bejegyezve az általa sok helyen elcseszett alapszabály.
A harmadik hozzászólásommal mi a gondod?
Azt a méhlegelők védelmében, konkrétan a galagonyások kipusztítása ellen tettem!
Már beszéltem azóta a Madártani Egyesület Baranya megyei Elnökével, és még más szervezetekkel is.
Én aggódom a méhlegelők pusztítása miatt, de ha neked ez megfelel és semmi más célod nincs mint a fikázásom, ebben éled ki magad, az nagymértékű lelki traumára utal.
Főnixnek nem válaszolok, hozza a formáját.
Érdekesnek tarom, hogy mennyire tájékozott Főnix.
Ez nem sért személyiségi jogokat?
Nehéz így eszmecserét folytatni ha a vitapartner lesben, a hátam mögött, sunyi módon pocskondiáz, én pedig "tökös csávó" lévén vállalom az arcom, nevem.
Nagyernyei Attila