Sziasztok!
Látom zajlik az élet nélkülem is.
Köszönjük a Gödöllői Méhész Egyesület aktív tagjainak szívélyes fogadtatását.
Csányi Antival kiruccantam egy kicsit, hogy megszemléljük újdonsült elnökünk mentális állapotát.
Jelentem Bross Péter jó passzban van, vidám, humoros, nem véltem rajta felfedezni a bolondulás jeleit, mit ahogy az OMME főfirkásza jellemezte őt.
Mint Csuja László elnök közölte, Péter előadása szolid ünnepléssel kezdődött.
Pezsgőbontás, süti.
Péter megköszönte a gödöllői csapat támogatását.
Utána Fazekas Gyula fejtette ki véleményét, az Európába áramló hamis mézek miatt.
Megjegyezni kívánom amikor ezt Takács Ferenc hozta szóba először két éve, akkor nem volt hír!
Most, hogy a kereskedők nem tudnak eladni, mert kiszorította őket a pancs, kezdenek egy kicsit mocorogni.
Nagy baj ez, csak a ház nem tegnap kezdett el égni.
Péter bejelentette, hogy az OMME-NÉBIH közötti stratégiai megállapodás valójában micsoda.
Az FM minisztertől kapott levélben olvasható, hogy az Aranynektár Kft. által behozott, és forgalmazott mézek minőségének ellenőrzése volt a cél.
200 mintát vettek, és mind, egytől-egyig MÉZ volt!!!!!!!!!!!!!
Ezt a leváltott csapat is tudta, csak a kampány miatt titkolták?
Bross Péter azt is bejelentette Gödöllőn, hogy a Greenpeace szervezettel együttműködési megállapodást fog kötni az OMME!
Az írásokból olvastam, hogy Bross Péter csapata kisebbségben kénytelen vezetni az egyesületet.
Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy ez nem így van.
6-5 "ide"!(egyelőre)
Péter azt is elmondta, hogy most a szakmai munkára kíván koncentrálni, személyi kérdés nincs napirenden.
Ismét felvetődött, hogy mi lesz Lászlóffyval, Ludányival.
Diplomatikusan kitért a válaszadás elől.
Annyit mondott, hogy előbb be kell fejezni a félbemaradt tisztújító Küldöttgyűlést, és rendet kell rakni a jogi dolgokban.
Tud arról, hogy néhányan lázadoznak, nehezen viselik a hideg zuhanyt, de majd megnyugszanak.
Nagyernyei Attila