Szakma-politika

• 4542 válasz
  • 1959359 megtekintés
Re:Szakma-politika
« Válasz #2250 Dátum: 2016. Április 04. 22:06 »
Bolond egy helyzet!
Nagyernyei Attila

« Válasz #2251 Dátum: 2016. Április 04. 23:10 »
  kíváncsi111

nem folytatom mert hosszú.... de ezt hallgasd meg és értelmezd ahogy akarod .

https://www.youtube.com/watch?v=sZZW-HsG1lY&ebc=ANyPxKrUWm__X2CzYxY3SBkrNZFXDG7IcMh3GmHtsqdVIO8F7EHcF2uHQ8GK7-mh744trl5TfSasuvshNMW0A-9KUrfJ5ZAI0Q

Albert

« Válasz #2252 Dátum: 2016. Április 05. 07:25 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 21:48 írta kivancsi111 »

« Válasz #2253 Dátum: 2016. Április 05. 07:36 »

Az elnökségi tagság- és Tóth Péter !

Semmi kifogásom Péter ellen,értékes ember, rendkívül lelkes, jó előadó, szakmailag is helye van a méhész társadalomban , viszont mint elnökségi tag.....
....aki elolvasta , és hallotta szóban is Tóth Péter felszólalását a küldöttgyűlésen , az tudja , Péter egy szót nem arróll, hogy milyen OMME-t képzel el, milyen szervezetben szeretne  tovább ténykedni- ez tény!

E. János

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2254 Dátum: 2016. Április 05. 07:57 »
 Kicsit képzetlen vagyok. Sok kérdésem van.
1./ Akkor most elnökségi tag valaki vagy nem? Nem értem a Tóth Péter dilemmát.
2./Most mi lesz a "kontrollcsoportal". Továbbra is kontrollál? Vagy most már egy Gráll lovag az elnök, vakon lehet bízni benne, elértük az eldorádót, ezért feloszlik?
3./A kopasznyakú kiskakas benne van a vezetőségben?
4./Egyáltalán bekerült valaki a kontrollcsoportból? Ha bekerült, ki az? Ha meg nem, miért nem kerültek be?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2255 Dátum: 2016. Április 05. 10:05 »
Fölösleges kérdéseket teszel fel. Soha nem szoktál olyat kérdezni, amire ne lenne neked egy kész válaszod. Neked ezekről a témákról is van egy határozott véleményed.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2256 Dátum: 2016. Április 05. 18:59 »
Vivaldi!
Mi történt veled?
Nem olvasol bennünket rendszeresen?
Kiskakas kilétére fény derült.
Körmendy-Rácz János EB tag, bent van ez ellenőrzésben, Ficzere Péter mellett.
Tóth Péter kapta a legtöbb szavazatot az elnökségben!
Valami gondod van?
Tényleg badarságokat kérdezel, esetleg provokálsz, vagy tetszik a saját írásod.
Valami előre mutató ötleted, javaslatod?
Add elő, és továbbítom.
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2257 Dátum: 2016. Április 06. 08:22 »
Az ötletekről később. Hát ha engem kérdeztek, innen az erdei mocsárból, én többet vártam tőletek. 3 embert talán én is be bírtam volna juttatni és nem vagyok még csoport sem. Különben meg az pont kimaradt, hogy ki a kiskakas. Akkoriban nem jártam erre felé.
 Viszont nem értem a kontroll csoport felépítését. Mivel én ilyen képzettársítási emberke vagyok megpróbálok így kérdezni. Mert jó tisztába lenni a dolgokkal.
Én úgy képzelem a kontroll csoport az egy hajó, na már most.....
 1./ A kontrollcsport hajó parancsnoki hídján ott áll mindenki. Csuja kezében egy hangszóró, és azon keresztül szórja a kontrollcsoport véleményét.
 2./ A kép ugyan ez, csak Csuja egy kis csónakban evez magában a nagy hajó farvizén, /mert nem fért fel, vagy valami más/, és a kezében hangszóróval szórja a saját véleményét.
 3./ Sok kis csónak össze vissza hánykolódik a vizen, néha össze ütköznek néha nem. És az egyikben ott van Csuja akinek meg a kezében ott van a hangszóró. 
 Szóval melyik kép áll legközelebb a valóságoshoz? Erre kérnék választ.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Április 06. 08:28 írta Vivaldi »

« Válasz #2258 Dátum: 2016. Április 06. 09:14 »

Szóval melyik kép áll legközelebb a valóságoshoz? Erre kérnék választ.

A negyedik.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2259 Dátum: 2016. Április 06. 09:25 »
Vivaldi!

Nem fogsz választ kapni a kérdésedre. Minden ember kezében van egy hangszóró és személyesen dönti el, hogy az álláspontja mi és azt kifejti-e vagy sem.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2260 Dátum: 2016. Április 06. 11:49 »
 Hajjaj, ez így nem szokott működni. Csak Bábeli hangzavar kerekedik belőle.
 Bizonyos filozófusok, azt állítják, hogy az Amerikai alkotmánynak egy nagy erőssége van. Abból indul ki, hogy a hatalom torzítja a személyiséget. Nevezetesen, hogy nem bízik semmilyen személyben, így korlátozza az elnökök hatalmát időben és a hatalom gyakorlási jogukban is.
 Ebből kiindulva szükség lenne egy kontroll csoportra az ellenőrző bizottságon felül, tagságon belül is. Ennek kitétele azonban az kell legyen, hogy ne valamely személy hatalomra kerüléséért harcoljon, ha nem legyen pártatlan.
Miért találgatok most megint hülyeségeket?
Mert extrém esetben nagyon is előfordulhatna, hogy a vezetőség csak úgy "cak-pak" az összes, össze fog a tagság feje felett.
 /Természetesen nem most, mert ennek az elnöknek egyenlőre jóval nagyobb az ellenzéke a vezetőségen belül, mint a tábora./
 És az olyan vezetőség, aki mindig mindenben egyetért az elnökkel, hajlamos az ellustulásra, /finoman szólva./
 Ezért én támogatnám a kontrollcsoportot, amelyik pártatlan, és nem olyat mint ez volt, hogy szekér táborokba kényszerítette a tagságot.
Tisztában vagyok vele, hogy a felvetésem akadémikus, és minden marad a régiben. De, még is úgy érzem helyre kellett tenni a dolgokat. Nem a kontrollcsoporttal volt itt baja a legtöbbünknek, mert bizony ellenőrzésre mindig szükség van. Hanem , hogy ezt Bross hatalomra kerülése érdekében tettétek.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Április 06. 11:55 írta Vivaldi »

« Válasz #2261 Dátum: 2016. Április 06. 12:05 »
Egyszer minek kontrol csoport, utána többet vártam, csak ennyien jutnak pozícióba a kcs-ból, csak kell a kcs, sőt, támogatom ......
Nagy a baj Simon úr?

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2262 Dátum: 2016. Április 06. 12:28 »
Nem tudom mit nem értesz rajta, ha egy kis eszed van megérted. Leírtam itt régebben is, a hatalom ellenőrzésére mindig szükség van. De, ha szekértáborokat alakítunk ki, akkor vagy az egyikben vagy, vagy a másikban. És ha benne vagy valamelyikben akkor már azt véded akivel egy táborban vagy, bármi áron, noha láthatod annak a hibáit is.
 Ezt itt így, ezzel a szavakkal leírtam még ősszel. Vissza lehet keresni.
 Most azt várom, hogy a kontroll csoporttal mi lesz? Ha megmarad továbbra is, akkor megemelem a kalapom, és támogatom. De ha most megszűnik, akkor nagyon is kibújt a szög a zsákból, meg lesz a véleményem róla. Mert akkor nem a méhészek miatt volt, hanem Bross hatalomra segítése céljából. Nem volt más mint, Bross kampánystábja, kontrollcsoport név alatt.

« Válasz #2263 Dátum: 2016. Április 06. 14:03 »
Ezért én támogatnám a kontrollcsoportot, amelyik pártatlan, és nem olyat mint ez volt, hogy szekér táborokba kényszerítette a tagságot.

Vivaldi!
Az az érzésem, hogy fordítva ülsz a lovon. A kontroll csoport nem egy, vagy több személy ellen jött létre, hanem a szabálytalanságok feltárása miatt, amelyek viszont  személyekhez voltak köthetőek. Ahogy figyelemmel kísértem az eseményeket, mindig a hiba és a hibások voltak célkeresztben, ezért nem gondolom, hogy ezután ez változna.

« Válasz #2264 Dátum: 2016. Április 06. 15:27 »
Vivaldi!

Ha csak egy kicsit is figyeltél volna az elmúlt három esztendőben a "kcs" pont a hatalom kialakulása ellen jött létre.
Ez egyesületi szabályok szerint a küldöttgyűlés a legfőbb szerve és nem az IB vagy elnökség , a régi alapszabály szerint a kettő között ott volt még az OV amelynek is fontos szerepet kellett volna vállalnia a hatalom és az összefonódások kialakulásának megakadályozásában.
Ha csak egy kicsit is ismernéd a régi-új elnökünket szerintem nem írnál hasonlókat.

Üdv. jani bátya