Lousicide!
Többször kaptál már piros lapot, de lásd kivel van dolgod, reagálok a mellébeszéléseidre.
Van kitől tanulnod.
Ezt írod:
"Nagyon jó kampányfogásnak tűnik az OMME méhesének állapotával támadni a jelen OMME ügyvivői testületet, de érdemesebb lenne inkább először tájékozódni,..."
Nem az ügyvivői testületet támadjuk, hanem a hazugságon fogott OMME elnököt!
Bizony én tájékozódtam, és nem voltam rest belenézni néhány kaptárba.
Az OMME elnöke vagy notórius hazudozó, vagy ennyire hülyének nézi a méhészeket?
Az OV-n még áradozott az OMME méhesének állapotáról, majd amikor megbukott, ráfogta másra, hogy rossz információt adott.
Ja, hogy ne derüljön ki a balhé, szerették volna gyorsan pótolni a veszteséget.
Az "elnökség" tagjai, méhcsaládokat ajánlottak fel, de azelőtt lebuktak, hogy ezt meglépték volna.
Tehát nem az a kérdés, hogy ki viseli a terhet, hanem az, mikor hagyja abba az OMME elnöke a hazugságait.
Érted lousicide?
Akkor haladjunk tovább.
Nagy durranásra vágysz?
A Nokiás doboz betalált, üvöltözés, ordibálás, káromkodás, hogy megbuktunk.
Majd szépen beszélnek az urak, csak még nem tudják.
A Húsvét utáni napok izgalmasak lesznek.
Ismét Bross Pétert vették célkeresztbe az audit vizsgálattal.
Ez tényleg nagyot fog durranni.
A pánikközpontban még nem is érzékelik mekkora melléfogás volt ez részükről, Fekete József állítólag már tudja.
Majd az ünnepek után felhívom, és elmondom neki mire készülhetnek, mert a rágalomnak, és a becsületsértésnek nagy ára lesz.
Többet nem szeretnék erről kikotyogni, de így a kampány vége felé fog kicsúcsosodni az a balhé, amiről már mindenki beszél.
Többször írtam, hogy a bumerángnál nincs rosszabb fegyver.
Az, hogy a fagyi visszanyal, egyszerű szójáék.
De amikor azzal szembesül az ember, hogy amivel a másikat akarja lejáratni, és pont ő kerül miatta bajba, ettől kínosabb dolgot el sem tudok képzelni.
Szerintem az EB is a sarkára fog állni, így megkönnyítve a választások előtti hercehurcát.
Mészinek befellegzett!
Ebből nem mászik ki.
Nagyernyei Attila