Kivancsi111 ezt írja:
"Tud olyan dolgokról, amelyekről neked fogalmad sincs Attila, de nem kérdezel, hanem még inkább belekavarodsz. Már régebben írtam, hogy a kibontakozóban lévő "váltó csapat" tagjai,- akikről Te még mindig nagy durranásként beszélsz,- már rég köztudott. Borzalom...Ezekkel a sejtetésekkel csak azt a maréknyi olvasót tudod....."
Ne akassz hasba Jenő!
Általában mindenkinek az a gondja velem, kivéve téged, hogy mindenről tudok.
Még az OMME elnöke is ezt emlegette Vácon!!!!!!!!
Te tudod a jelölteket?
Még le sem adtuk a listát és Te már tudod?
A látnoki képességeidről eddig nem tájékoztattál minket.
Azt nem tudom, hogy miért próbálsz folyton lejáratni, de ezzel magad teszed nevetségessé amikor ezt írod:
"Tudod ezekre írtam régen, hogy szakmailag is lenne mit fejlődnöd, de a kezdőcskéket ha így szeretnék vezesd nyugodtan a szakadékba "szakmapolitikailag is", tényleg mára már sokan vagyunk."
Ez méltatlan hozzád Jenő!
Soha nem jártál a méhészetemben, nem ismered a technológiám, csak a sajátodéról ömlengsz.
Ha tudnád nekem a Tiedről mi a véleményem, nem írnál ilyeneket, de Te azt gondolod a Tied a csúcs.
Véleményem szerint meg katasztrófa, körülbelül a felét termeled a lehetőségeidnek, de tudom Te szaporítasz, meg eladsz.
Hagyd abba a fikázásomat, és kérdezz meg olyanokat akik nálam jártak, és akkor nyilatkozz sületlenséget.
Most nem megyek bele az oktatásodba, hogy miket vétesz, de rossz példaként szoktam emlegetni az ilyeneket.
Visszatérve a szakmapolitikára.
Mivel Te is a jelenlegi csapattal szimpatizálsz, és együttérzésedet fejezed ki a mutyizással, titkolódzással, sumákolással, és nem kívánsz változást, nagyon nehéz helyzetbe hozol.
Azt szeretném tőled megkérdezni Jenő, Te egyáltalán felnézel magadon kívül valakire?
Ilyen emberrel még soha nem találkoztam aki mindenkit megkritizál, és csak az a frankó amit ő mond.
Ja de igen!
Dr.Cserényi Péterrel.
Te ugyan ez a kategória vagy.
Üdv:Nagyernyei Attila