Köszönöm Anti, de az én hibám, hogy nem vagyok elég meggyőző!
Akkor kezdem konkrétabban.
A méhegészségügyi felelősök oktatását, hogy a Magyar Méhészeti Nemzeti Programból és annak is a méhészek elméleti ismereteinek bővítése jogcímből lehet finanszírozni, én tártam a küldöttgyűlés elé!
A Károlyi Gimnázium ebédlőjében adtam át javaslatomat Maya Péternek, és akkor(még) Dr.Cserényi Péter is jó ötletnek tartotta.
A közgyűlés egyhangú szavazása után, Szekszárdon meg is csináltam az első előadássorozatot, a megbízásokat, és a fényképes igazolványokat Dr.Korzenszky Jenő írta alá. (mellékelt igazolás)
Ez volt a minta, és indulhatott az egész országban a képzés, ezt az akkori szaktanácsadói jelentésemben el is olvashatod!
Nyakkendő.
Ismét az én ötletem volt, és ebből a rajzolástól, a tervezésig, a varrodába vitelig mindent elintéztem.
Fordíts meg egy nyakkendőt,a Roland divatház logója van belevarrva.
Az eredeti tervrajzot amit szabad kézzel készítettem szintén mellékelem.
Az üvegről készült tervemet, és a rajzokat hely hiány miatt nem tudom feltenni, de az azon lévő méhecskét is én rajzoltam!
Az üvegen lévő Magyarország térképe hatszögből, Bross Péter "műve".
Mindent önállóan végeztem, de Péternek folyamatosan beszámoltam.
Soha semmilyen munkámért nem kértem és nem kaptam pénzt, a kitüntetésem ennek a díszes társaságnak visszaadtam, mikor azzal vádoltak, hogy káros vagyok a közösség számára!!!!!!!!!!!!!
Az 1-es sorszámú, nevemre gravírozott üveget itthon őrzöm a vitrinben.
Én ezt a témát lezártam, nem fogom senkinek bizonygatni tovább, hogy mit tettem az OMME-ért.
Most éppen azon dolgozom, hogy a jelenlegi társaságot minél nagyobb arányban le lehessen váltani.
Mivel Te nem mutatkozol be és kérésem ellenére nem írod le, hogy mit tettél az OMME-ért, valószínűnek tartom, hogy Te innen csak viszel!
Különösen megerősíti gyanúmat amikor ezt írod:
"További Kellemes Mocskolódást és Jó Élvezkedést az Uraknak!"
Tehát te mocskolódásnak, élvezkedésnek tartod a küzdelmünket a szabályos működésért?
Akkor Te egy "Fekete lyuk vagy" az OMME történetében, nem úgy mint én, aki magamat az OMME szívének érzem.
Azt furcsállom, hogy szóba elegyedtél velünk.
Nálatok a titkolódzás, a sumákolás, a mutyizás, a jegyzőkönyv hamisítás, a hazudozás a módi.
Én pedig ez ellen küzdök, és hála az égnek elég hatékonyan.
Üdvözlettel:Nagyernyei Attila