Tisztelt Izso60!
Eljött az idő, hogy beszálljak a csevegésbe, amikor ezt írod a Méhészklubról:
"Ezen a méltán népszerű fórumon efféle tájékoztatást kaphat a tudatlan kérdező, de ha sokat ugrál le ganéjozzák!"Senki nincs leganéjozva, viszont most minden kedves olvasó élesben megtapasztalhatja, hogy milyen érzés amikor a fagyi visszanyal.
Nem kéne bennünket lekussoltatni, és amikor erről a témáról szerettünk volna beszélni, (Körmendy) szót kéne adni.
Az OMME gőgös urainak egyetlen célja a saját "fényterápiájuk" az önfényező stílus.
Szabó Gyuri méltán használta a hegesztésnél használatos védőszemüveget, mert félt, hogy elvakítják.
Megmondom őszintén engem is ámultba ejtett az OMME elnöke, amikor a bomba méhcsaládokról számolt be, majd jött a kijózanodás, hogy mekkorát füllentett.
Vissza az alapszabályhoz.
Alap tézis, hogy ezt az alapszabályt az "elnökség" magának kreálta, a mi javaslatainkat meg sem hallgatták!
Letagadták, hogy mi adtunk be alapszabály tervezetet, pedig azt személyesen én küldtem el az elnöknek, az elnökhelyettesnek és az EB elnökének!
Szóba sem hozták, sőt azt hazudták ilyen nem létezik.
Tudjuk, a Királyi aranyköpést:
"Aztat köll megszavazni amit az IB akar!"
Ennek az eszement ámokfutásnak hamarosan vége!
Minden szinten leamortizálta magát ez a társaság!
Április 3.-án új időszámítás kezdődik, ha egyáltalán lesz akkor választás.
Jelenleg két dolog uralkodik az OMME berkeiben, a bizonytalanság, és a pánik.
Kaposvári méhésztalálkozó előtt, pénteken kihelyezett "elnökségi" ülés, utána elnökök találkozója, indul az elnöki puncsszezon.
Most nagyon rosszmájú leszek!
Gödöllőn, Gyulán, Kaposváron kihelyezett "elnökségi"ülések!
Aki messziről érkezik, természetesen szállás!
Nem egy szerény társaság, ezt már többször kifejtettem!
Remélhetőleg ez a dőzsölés, és eszem iszom, dáridó időszak lezártnak tekinthető.
(Néha még a harmonika is előkerült, természetesen ez nem bűn.)
Hihetetlen, hogy milyen nagyvonalúan bánnak a tagdíjakkal.
Még jó, hogy nem TAXI-val jönnek!

Szinte kiváltságosoknak érzik magukat.
Ez nem zavar Izso60?
Vagy Te is közéjük tartozol?
Nagyernyei Attila