Vivaldi!
Írásodból úgy tűnik ki mintha beoltottak volna valami tudatmódosító anyaggal. Kívánom, hogy Erdélyben jól ki tudd pihenni magad, a lehetőség adott hozzá.
Képzeld a visszarendeződés is változás a jelenlegi helyzethez képest. Arról meg ne is beszéljünk, hogy nagy többségében ülnek a bársonyszékben abból az időszakból amiről beszélsz, ergo változás csak a tagság felülről való megítélésében történt sajnos szerintem negatív irányban azóta. Persze azok az emberek akiknek ez a változásnak nevezett dolog anyagilag is hajt valamit a konyhára, érthető módon foggal körömmel és egyéb szép etikusnak éppen nem nevezhető módon ragaszkodnak az eddig betöltött pozíciójukhoz. Csak emlékeztetőül:pl: az ominózus levél az apimondia elnökének, az egyesület közhasznúságának elhazardírozása, az alapszabály körüli mizéria, szavazás nélküli fizetések felvétele ,a kft-s csűrcsavar, és egyéb nyalámságok.
Mindezt úgy beadni a tagoknak, hogy ez a jó és ez a természetes no ehhez bőr kell rendesen.
Sajnos bebizonyosodott, hogy a mostani elnök az előzőnek még a nadrágszíjáig sem ér fel, hogy belekapaszkodhasson ..........................
Csak egy kis példácska :Nekem szemet szúrt, hogy az elnök emléktáblát avatott a volt tiszteletbeli elnöknek Gödöllőn, miközben az általa javasolt alapszabályban még ezt a tisztséget is eltörölte .
Vajon nincs ebben az országban egy olyan ember aki be tudta volna tölteni ezt a tisztséget?
Ennyit a tiszteletről az elődökkel és azokkal az emberekkel akik megérdemelnék kapcsolatban.
Ha ott lettél volna tudhatnád, de innem is tudhatnád hiszen többszörösen le lett írva itt, hogy a változásra lett írva egy alapszabály tervezet ami bizony nagy változást hozott volna ami szépen elsikkadt a mostani vezetés egyéni érdeke miatt. Még csak tárgyalni sem voltak róla hajlandóak.
Ott azon az OV-n jelentette ki az elök, hogy nem lenne olyan ember aki felelősséggel vállalná az elnöki posztot.
Ennek ellenére még mindig a posztján van, úgy látszik rettent jó marasztaló ereje van a havi appanázsnak.
Az hogy ki akar változtatást vagy ki nem szerintem az előzőekben leírottakból kiolvasható.
Egy kicsit pontosítanálak, nem az elnökség kéne a szavaiddal élve, hanem egy hiteles szavahihető az egyesületért és a méhészetért elkötelezett személyiség a legfelső posztra.
Üdv. jani bátya